Memecoin crypto hype in volle gang – Dit zijn de 5 volgende trending coins

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De afgelopen weken staat de crypto markt in het teken van plotselingen stijgingen van memecoins. In deze markt is er nog meer sprake van volatiliteit dan bij andere coins, maar daarmee kunnen ook de winsten groter zijn dan bij veel andere investeringen. 

Denk hierbij aan memecoins als Dogecoin en Shiba Inu, twee van de oudste memecoins op de markt die nog altijd hoog in de lijst staan van meest waardevolle cryptocurrency. Beide coins lieten stijgingen in de koers zien van duizenden procenten. 

Daarmee is het ook een markt waarin veel FOMO ontstaat. Crypto traders die een kans hebben gemist op een memecoin zijn daarom altijd op zoek naar de volgende trending memecoin. 

In dit artikel kijken we naar vijf gloednieuwe memecoins die het voorbeeld van een aantal eerder genoemde memecoins kunnen volgen. Dit zijn memecoins die of nog in een presale verkrijgbaar zijn, of net bij een exchange te traden zijn. 

Het op tijd instappen in deze munten kan de sleutel zijn naar het succes van je crypto portfolio. Zeker door niet all-in te gaan op meerdere nieuwe memecoins, maar je investeringen te verspreiden, kun je op een gezondere manier winst maken met je trades.

Tijd om een kijkje te nemen naar de volgende memecoins die mogelijk het voorbeeld van coins als Pepe coin, TURBO en Dogecoin volgen. Het is hierbij een mix tussen nieuwe coins die in een presale verkrijgbaar zijn en coins die al bij een decentrale exchange te traden zijn. 

Onder deze top 5 lichten we de munten verder uit en kun je zelf kijken wat ze te bieden hebben. Zo kun je zelf een inschatting maken welke coin uit deze top 5 trending memecoins jouw investering verdient. 

  1. AiDoge (AI) – Meme generatie platform met AI 
  2. Copium (COPIUM) – Humoristische memecoin voor community
  3. Spongebob Token (SPONGE) – Grote stijger van afgelopen week
  4. Love Hate Inu (LHINU) – Verdien crypto met polls maken en stemmen
  5. Launchpad XYZ (LPX) – Het Web3 project van de toekomst

>>> Nu naar de presale van AiDoge <<< 

Bij de keuze voor deze vijf memecoins hebben we gekeken naar de functie die ze bieden, maar ook naar de community achter de coins. Memecoins met een stevige community achter zich presteren vaak beter en houden het langer vol. 

Bepaal voor jezelf hoe je wilt gaan traden in deze coins. Ga je actief aan de slag en verkoop je jouw investering weer zodra je genoeg winst hebt, of wil je ze langere tijd laten staan en ga je op zoek naar stijgingen als die van Dogecoin? 

1. AiDoge (AI) – Meme generatie platform met AI

Dit project lijkt vooralsnog in 2023 de grootste slagingskans te hebben en dat bewijst zich vooral doordat er al voor $9 miljoen aan tokens ingekocht is tijdens de presale. In deze presale hebben crypto traders de kans om de token voordelig in te kopen en dat gebeurt massaal. 

AiDoge wordt een platform dat de twee meest populaire ontwikkelingen van het moment bij elkaar gaat brengen. Met behulp van AI moet het mogelijk worden om memes te laten genereren op basis van een tekst die jij invoert. 

Deze AI is getraind met een dataset van duizenden memes waardoor het in staat moet zijn om altijd een unieke meme voor jou te genereren. De meme is daarna van jou, je kiest zelf wat je ermee doet. 

Eén van de dingen die je zeker kan doen, is de meme delen op de publieke wall die AiDoge gaat introduceren. Daar kan iedereen zijn gegenereerde memes delen om er geld mee proberen te verdienen. 

Op deze publieke wall kan iedereen namelijk stemmen op zijn of haar favoriete meme. Op basis van die stemmen wordt er een ranglijst samengesteld die wordt gebruikt om tokens te verdelen onder de beste memes. 

De tokens van AiDoge heb je nodig om gebruik te maken van het platform. Met AI tokens koop je namelijk credits in die je nodig hebt om de memes te kunnen genereren. De AI tokens kunnen ook gewoon getrade worden als elke andere cryptomunt. 

Doordat het platform een memecoin genereert met AI en een echte functie lijkt er een goede toekomst weggelegd voor het project, ook op de lange termijn.

De presale van AiDoge is nog open, ondanks dat er al $9 miljoen opgehaald is. De hard cap van de presale is $14.900.000, dus je zult er wel snel bij moeten zijn. Dat is sowieso aan te raden, want de prijs stijgt tijdens de presale door tot het de listing prijs behaald. 

Die listing prijs is vastgesteld op $0,0000336 terwijl de tokens nu $0,0000312 kosten. Je kunt dus al een kleine waardestijging tegemoet zien zodra de coin uit de presale komt en gelist wordt bij één of meerdere crypto exchanges. 

>>> Nu naar de presale van AiDoge <<< 

2. Copium (COPIUM) – Humoristische memecoin voor community

De nieuwste toevoeging aan de markt van memecoins is Copium, een memecoin die zich richt op de community die eerdere memecoins gemist hebben. Er was een presale, maar daarin waren slechts voor $363,999 aan tokens beschikbaar. 

Dat die presale snel uitverkocht is, is dus geen verrassing. Dat de token al zo snel op Uniswap zou verschijnen, is dat wel. Direct nadat de token beschikbaar was op Uniswap steeg de koers al met meer dan 1.000%. 

De presale investeerders zullen er dus warmpjes bijzitten, maar ook voor iedereen die nu investeert lijken er goede kansen te liggen. Zo werd de token al door enkele bekende influencers in de crypto wereld gedeeld. 

Voor de coin geldt dat vooral de community er omheen belangrijk gaat zijn. Als zij de munt onder de aandacht kunnen brengen van zoveel mogelijk crypto traders kan het hard gaan met de COPIUM koers. 

Een andere ontwikkeling die positief effect zou kunnen hebben op de COPIUM koers is de mogelijkheid dat de token gelist gaat worden bij centrale crypto exchanges. Zo’n listing maakt het voor het grote publiek veel makkelijker om de token te kopen. 

Dit zal het trading volume van de token goed doen en dat heeft vaak als effect dat de koers mee stijgt. 

>>> COPIUM Kopen op Uniswap <<< 

3. Spongebob Token (SPONGE) – Grote stijger van afgelopen week

Afgelopen week was er nog een memecoin die een behoorlijke stijging wist mee te maken, maar inmiddels ook al weer een correctie ondervonden heeft. SPONGE wist in eerste instantie mee te stijgen met de eerder genoemde voorbeelden. 

De token die gebaseerd is op het misschien wel populairste cartoon-karakter ter wereld kreeg in korte tijd een grote schare crypto traders achter de token die samen hebben gezorgd voor de stijging in de prijs. 

Je vindt de token ook terug op CoinMarketCap, waar aangegeven wordt dat het een marktwaarde van $12 miljoen heeft. In totaal zijn er 40,4 miljard tokens van SPONGE waarvan nu al meer dan de helft in omloop zijn. 

Door de correctie die plaatsgevonden heeft, kun je opnieuw tegen een voordelig tarief investeren in de coin. Inmiddels heb je een ruime keuze waar je de token wilt kopen, want hij is al beschikbaar bij 8 verschillende exchanges. 

Daarnaast is er op dit moment een wedstrijd op OKX gaande waar de favoriete memecoins van gebruikers gelist gaan worden. SPONGE maakt grote kans om ook hier te winnen en dus de token op een zeer populaire exchange terecht komt. 

>>> Koop hier je SPONGE tokens <<< 

4. Love Hate Inu (LHINU) – Verdien crypto met polls maken en stemmen

Een ander meme project dat wel een echte functie heeft, is Love Hate Inu. Zij ontwikkelen een platform waarop gemakkelijk polls aan te maken zijn met twee keuzes; Love of Hate. 

De eerste voorbeelden die ze gedeeld hebben, zijn polls over bekende personen als Donald Trump en Andrew Tate, controversiële types waar veel mensen wel een mening over hebben. 

Het bijzondere van Love Hate Inu is dat je voor het aanmaken van polls en het stemmen op polls geld kan verdienen. Je krijgt namelijk LHINU tokens als beloningen en die tokens waren ook verkrijgbaar in een presale. 

De presale is inmiddels gesloten en dus is het wachten op de eerste listing van het project. Die listing volgt snel, want het project heeft al aangekondigd binnenkort beschikbaar te zijn op OKX, een indrukwekkende eerste listing. 

>>> Begin nu met LHINU traden <<< 

5. Launchpad XYZ (LPX) – Het Web3 project van de toekomst

Tot slot nog een coin die op zichzelf geen memecoin is, maar je wel de kans geeft om de volgende trending memecoins nog makkelijker te ontdekken. Launchpad XYZ wordt de plek waar je terecht kan voor het ontdekken van Web3 projecten. 

Op het platform van Launchpad XYZ vind je een overzicht van al deze projecten met daarbij ook een score; de Launchpad Quotient (LQ). Met het platform moet het nog gemakkelijker worden om te ontdekken welke Web3 projecten als volgende gaan stijgen.

Daarnaast komt het platform met een Trading Edge nieuwsbrief waarin je op de hoogte blijft van nieuwe coins en de beste kansen in de markt op dat moment. 

De tokens van Launchpad XYZ zijn verkrijgbaar in een presale en heb je nodig om toegang te krijgen tot het platform. Op dit moment koop je de tokens voor $0,0445 terwijl ze gelist gaan worden voor $0,0565. 

>>> Ontdek de volgende trending memecoins op tijd <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!