Uwerx (WERX) is klaar voor uptrend na voorverkoop en Shiba Inu (SHIB) moet nog stijgen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het verhandelen van de cryptomarkt is niet zo ingewikkeld als het lijkt, maar wat het zo maakt, is dat gebruikers verwend worden met keuzes. De cryptocurrency-markt bevat meer dan 24.000 crypto-activa, maar slechts een select aantal is de moeite waard om te investeren. Patronen van de afgelopen jaren hebben aangetoond dat alleen cryptocurrencies met echt nut meerdere marktcycli overleven. Het enige probleem voor de meeste crypto-enthousiastelingen is het vinden van de beste spelen op de markt, of het nu voor korte of lange termijn doeleinden is.

Uwerx is momenteel een nieuwe kans op de markt en het zou verstandig zijn om deel te nemen aan het voorverkoopevenement om wat winst te behalen.

Shiba Inu (SHIB) moet nog stijgen

Zoals hierboven vermeld, overleven alleen cryptocurrencies met echt nut de verschillende marktcycli. Memecoins hebben in de loop der jaren die logica echter getrotseerd, dus in plaats van zich af te vragen waarom, zijn gebruikers memecoin-transacties aangegaan om wat winst voor zichzelf te maken. Shiba Inu (SHIB) is de op één na grootste memecoin op de markt, maar het token ontbrak in de mini-memecoin-run van de afgelopen weken.

Shiba Inu (SHIB) is zonder veel nadenken ontstaan, maar heeft een gedecentraliseerde gemeenschap rond de munt verzameld. De gemeenschap is op zoek naar verschillende gebruikersmethoden om waarde in het ecosysteem te behouden, en hoewel ze er enig succes mee hebben gevonden, is de token nog steeds trouw aan zijn meme-roots.

SHIB was het best presterende token in 2021, en met zo’n gemeenschapssterkte kan men nog steeds een run van het token verwachten. De memecoin is de afgelopen weken gedaald en handelde zelfs met een daling van meer dan 20% op de maandelijkse grafiek.

Memecoins zijn zeer speculatieve tokens en er kan de komende weken van alles gebeuren, aangezien het enthousiasme over memecoin nog steeds leeft. Memecoins zijn echter zeer riskante spelen, en Uwerx is precies de juiste hoeveelheid spelen met een laag risico en een hoge beloning die u nodig heeft in de huidige marktomstandigheden.

Uwerx’s potentieel om op te blazen

De grootste winsten op de cryptomarkt komen voort uit het vroegtijdig vinden van een project en het kopen ervan. Als je eenmaal vroeg genoeg bent, stijgen je winsten enorm en is Uwerx de meest voor de hand liggende vroege toegang die je op dit moment op de cryptomarkt kunt krijgen. Uwerx zal zijn platform lanceren om een ​​veel gunstiger ecosysteem voor freelancers te creëren dan de overheersende platforms.

Uwerx gebruikt de blockchain in zijn oplossingsbenadering, wat een interessante dynamiek mogelijk maakt bij het oplossen van bestaande problemen in de branche. Enkele van deze problemen zijn onder meer exorbitante vergoedingen, betalingsbeperkingen, onhandige prijzen en verschillende andere factoren die wrijving veroorzaken in klant-freelancerrelaties. Uwerx zal speciale functies introduceren, waaronder transparante prijzen, gepersonaliseerde matching en stimulering van het platform om gebruikers te belonen voor hun activiteit.

Uwerx zal prioriteit geven aan de bescherming van intellectueel eigendom, waardoor freelancers meer flexibiliteit krijgen ten opzichte van hun creatieve werk. Bovendien is het vaste tarief van 1% beter en handiger dan het branchegemiddelde van 10% – 20%.

Er is een toenemend aantal freelancers en er is vraag van bedrijven en merken over de hele wereld die freelancers nodig hebben. Velocity Global meldt dat 48% van de nieuwe freelancers het als een carrièrekeuze voor de lange termijn beschouwt. Met dergelijke vooruitzichten behoort de industrie tot de beste sectoren om op te wedden.

Uwerx is momenteel in de voorverkoop, waar early adopters het WERX-token onder de marktprijs kunnen kopen. Dit token geeft vroege toegang tot het netwerk; bovendien kunt u profiteren van het verhandelen ervan na de lancering.

De voorverkoop begint bij $0,0225, en als je vroeg genoeg begint, kun je jezelf een behoorlijke winstmarge verzekeren tegen de lancering. Je krijgt ook 20% bonustokens voor het kopen voordat fase 4 voorverkoop eindigt.

Lees hier meer en volg Uwerx:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!