FOMO na het missen van PEPE – Dit zijn, volgens analisten, de volgende aanvoerders van de memecoin crypto hype

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Ga jij momenteel gebukt onder de gevolgen van ernstige crypto FOMO? Dan ben je niet de enige! Mening investeerder baalt als een stekker van het missen van crypto hypes PEPE en Bitboy’s BEN. Gelukkig zijn – volgens analisten – nog niet al je kansen verstreken!

Verschillende nieuwe memecoin crypto hypes komen op dit moment naar voren, en doen hun best om een stukje van de taart van de andere tokens te bemachtigen. Een aantal, zoals AiDoge ($AI), Spongebob Token ($SPONGE) en Launchpad XYZ ($LPX) kan dat de komende tijd wel eens gaan lukken. Laten we eens kijken wat deze tokens zijn en waarom ze potentie hebben om uit te groeien tot de volgende grote crypto hype. 

Top 3 crypto hype en memecoins van 2023

  1. AiDoge ($AI) – Met AI memes maken met dit nieuwe crypto-project
  2. Launchpad XYZ ($LPX) – Een nieuw platform voor Web3 gebruikers
  3. Spongebob Token ($SPONGE) – Een memecoin met een bekend gezicht

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<< 

Memecoin crypto hype leidt tot FOMO

In de eerste helft van mei konden we grote stijgingen waarnemen overal binnen de memecoin markt. Niet alleen de bekende en als beste memecoins bekend staande cryptocurrency tokens zoals Dogecoin ($DOGE) presteerden goed, ook kwamen er, ogenschijnlijk uit het niets, verschillende nieuwe memecoins bij die razendsnel een marktwaarde van tientallen of zelfs honderden miljoenen bereikten. 

Dat waren bijvoorbeeld de Ben ($BEN) token, bekend door crypto influencer Bitboy Ben Armstrong. Deze coin werd uitgebracht / gelanceerd en gepromoot door Ben Armstrong, een bekendheid in de cryptowereld met op zowel Twitter als YouTube meer dan een miljoen volgers. Volgens hem zit acher $BEN de Ben Dao, een gezelschap van cryptocurrency handelaren, investeerders en influencers die allemaal ‘Ben’ heten. 

Na het ontploffen van diverse andere memecoins zoals Pepe Coin rook Bitboy in ieder geval een kans, en met een gerichte promotiecampagne wist $BEN al snel te groeien. De marketcap bedraagt momenteel zo’n $25 miljoen. 

Nog een stuk groter is Pepe Coin. Deze token, gebaseerd op de bekende meme van een groene kikker, heeft in slechts één maand tijd een marktwaarde van om en nabij de $650 miljoen bereikt. Dit was korte tijd zelfs nog flink hoger. En ook het 24-uurs handelsvolume was en blijft enorm, met bijna $3 miljard op de piek. Inmiddels is dat $400 miljoen. 

Waardestijgingen, Nieuwe Miljonairs en FOMO door Crypto Hype

De bovengenoemde tokens (en enkele anderen) stegen door de aandacht niet alleen in marktkapitalisatie en volume, maar uiteraard ook in waarde. Soms met 1.000+ procent. De afgelopen tijd zagen we daarom een nieuwe lichting aan crypto traders die enorme sommen geld verdienden met slechts enkele trades. 

De successen van anderen spoorden beleggers alleen maar aan om meer te beleggen, en door de FOMO (Fear Of Missing Out) ontstond een ware goudkoorts. Memecoin hypes zijn echter slechts van korte duur, en beleggers gaan al snel op zoek naar nieuwe glimmende speeltjes. Daarom is het interessant eens te kijken naar drie nieuwe crypto munten die momenteel de aandacht weten te trekken.

Dit moet je weten over de top 3 crypto hype en memecoins van 2023 die net zo groot willen worden als PEPE

In de volgende sectie zullen we drie nieuwe altcoins bespreken waar op dit moment steeds meer crypto beleggers interesse voor tonen. Deze tokens lopen uiteen in usecase en productfase, maar hebben gemeen dat het allemaal zeer veelbelovende projecten zijn die kunnen uitgroeien tot een succes. 

Hou daarom de onderstaande tokens goed in de gaten, en wellicht zit hier voor jou de optie tussen om mee te profiteren van een volgende crypto hype.

1. AiDoge (AI) – Memes gekoppeld aan artificial intelligence

Meeliften op de memecoins kan wellicht met AiDoge. Deze token heeft nog een andere interessante bijkomstigheid: het inspelen en inzetten op artificial intelligence, een andere technologie die groot in de schijnwerpers staat. 

Met AiDoge kun je eenvoudig op basis van prompts AI aan het werk zetten om memes te maken voor je, die niet alleen grappig en relatable, maar ook zeer markatable zijn. Het enige dat je hoeft te doen is een tekst invoeren – zo uitgebreid en precies als je zelf wilt – en de op artificial intelligence gebaseerde tool van AiDoge draait er binnen enkele seconden een meme bij in elkaar voor je. Alle memes zijn nieuw, volledig uniek en jouw eigendom. 

Memes kunnen eenvoudig gedownload worden in het gewenste formaat, en gedeeld via bijvoorbeeld de ‘meme wall’ van AiDoge zelf. Zo komt de meme direct bij een groot publiek terecht en is de kans groter dat deze viraal gaat. Er kan hier bovendien gestemd worden op wat de beste memes zijn, en als jij hoog op de ranglijst komt te staan ontvang je als beloning meer $AI tokens!

Het maken van de memes kost rekenkracht, en is niet geheel gratis. Je betaald namelijk met $AI tokens. Dit is de cryptocurrency van het AiDoge project. Deze tokens stijgen in waarde naarmate ze meer gebruikt worden en meer mensen ze willen hebben, en zijn momenteel nog zeer goedkoop te verkrijgen in een crypto presale. 

In aanloop naar de lancering bij verschillende grote en kleinere exchanges zijn de $AI tokens te koop voor slechts $0.0000304 per token. In aanloop naar de lancering loopt dit startbedrag nog op tot een uiteindelijke listing prijs van $0.0000336. 

>>> Meer informatie over de AiDoge Presale <<< 

2. Launchpad XYZ ($LPX) – Ontdek Nieuwe Web 3.0 Crypto Projecten met het Launchpad XYZ Platform

Launchpad XYZ is geen meme crypto, maar een platform om in een vroeg stadium te herkennen wat succesvolle tokens kunnen worden. Launchpad XYZ helpt bij de lancering van projecten en geeft gebruikers daarbij inzichten via hun eigen Web 3.0 wallet, nieuwsbrief en crypto koop- en verkoop signalen in de speciale Telegram groep. 

Launchpad gaat zich hard maken voor nieuwe cryptocurrencies, web 3.0 tokens, metaverses, NFT collecties, blockchain games en alles wat er in de sector van start gaat. Het zal een ondersteunende rol bieden voor projecten bij het uitrollen en marketen van hun product, en tegelijkertijd crypto beleggers als eerste voorzien van nieuwe kansen.

Launchpad XYZ vraagt voor gebruik van hun tools om de $LPX token. Dit is een eigen token die ook zal worden ingezet om later dit jaar een eigen gedecentraliseerde exchange te lanceren, waardoor er nog meer van web 3.0 bij elkaar gebracht kan worden. 

De token is nu tijdelijk verkrijgbaar in een crypto presale. De prijs per $LPX is slechts $0.046, en zal nog oplopen naar $0.0565. Hierdoor krijgen vroege investeerders nu een uitgelezen mogelijkheid voor een gunstige uitgangsposititie. Meer weten? Klik op de onderstaande link!

>>> Nu Launchpad XYZ token $LPX kopen in Presale <<< 

3. Spongebob Token ($SPONGE) – Maximaal profiteren van de huidige memecoin crypto hype met cartoon token

Meme crypto is een apart wereldje. Zo kan het zomaar voorkomen dat een token gebaseerd op cartoonfiguur Spongebob Squarepants (die van tv-zender Nickelodeon) viraal gaat, en binnen no-time uitgroeid tot een project van serieuze omvang. 

Dat is exact wat er de afgelopen week met $SPONGE is gebeurd. De token kwam online, trok al snel veel gebruikers en wist mede door een slimme, op memes gebaseerde social media strategie en marketing continue in de spotlights te staan. Vervolgens werd er voor miljoenen geïnvesteerd in de tokens door allerlei beleggers.

De community van $SPONGE groeit razendsnel en is hun waardevolste asset. Net als voor andere succesvolle memecoins valt of staat lange termijn succes bij het opbouwen van een eigen community. Bij $SPONGE lijkt dat bijzonder goed te lukken. Zo heeft de token al ruim 40.000 volgers op hun Twitter-account en meer dan 20.700 leden in een eigen Telegram groep. De waarde van $SPONGE steeg ondertussen met honderden procenten. 

Mee doen aan de rally van $SPONGE? Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld Uniswap, maar inmiddels ook via maar liefst 5 andere grote exchanges, waaronder het legendarisch Poloniex, Gate.io, LBank, MEXC en Bitget. Je kunt ook lid worden van de SPONGE Telegram groep om te zien waar de community van deze token om draait!

>>> Investeer Nu in Meme Crypto $SPONGE <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!