Bitcoin in consolidatie. Het bullishe perspectief blijft in leven!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Goedemiddag! Het weekend staat voor de deur en het belooft een warm en zonnig weekend te worden. Aangezien de Bitcoin koers momenteel in consolidatie ligt en het weekend meestal leidt tot prijsactie die nog meer vlak ligt zou ik vooral alerts plaatsen en daarna lekker van het mooie weer gaan genieten. In de update van vandaag benoem ik de belangrijkste prijspunten. Lees snel verder!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Daggrafiek

Het plaatje op de daggrafiek blijft identiek. De lows zijn gepakt, de high staat open. En tegelijkertijd vormen we lower highs en lower lows. Twee tegenstrijdige signalen dus. Feit is in ieder geval dat zo lang de range low op $26.474 wordt behouden er geen breakdown is en het dus aannemelijk blijft dat we toch die bullish uitkomst gaan krijgen. Die range low op $26.474 is dus een mooie plek voor een alertje. Net als de low op $25.764. Aan de bovenkant is $27.648 een alert waardig plekje. En op die manier heb je eigenlijk alles afgedekt en kun je het weekend gaan inluiden. Biertje erbij, beetje vitamine D binnenkrijgen, niet gek na al die uurtjes naar het scherm staren.

1-uur-grafiek

De lows zijn gepakt, maar ik zie niet echt prijsactie om fatsoenlijk op te kunnen anticiperen. Verder hebben we dus op de highs liquiditeit liggen, op $27.648 en $28.293. Dat zijn plekken om naar short scalps te kijken. Wellicht dat er zich in een later stadium, met meer prijsactie, een long setup vormt. Je merkt het al, het is echt een “tradersmarkt”, het is gepiel op de lagere tijdsframes. Als lange termijn investeerder moet je je vooral niet te druk maken om de lagere tijdsframes.

Conclusie

Het bullish idee blijft dus nog altijd in stand, maar er is werk aan de winkel! Ik zie graag een push omhoog dit weekend, zodat de wekelijkse candle er beter voor komt te staan. Vind het tot nu toe namelijk vrij mager. We hebben sterkte nodig! Wordt vervolgd!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!