Zal het succes van Uwerx (WERX) voorverkoop overeenkomen met dat van Arbitrum (ARB) en Polygon (MATIC)?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Nu de meeste crypto’s nog steeds in de dip zitten, zijn gebruikers en investeerders op zoek naar nieuwe en winstgevende tokens. Een opkomende cryptovaluta, Uwerx, past het best bij zijn revolutionaire functies en is hier om de uitdagingen van de freelancesector op te lossen.

Uwerx bewijst al dat het een kracht is waar cryptogebruikers rekening mee moeten houden. De doorlopende voorverkoop is zo sterk gestegen dat we ons afvragen of het het succes van reeds gevestigde crypto’s zoals Arbitrm (ARB) en Polygon (MATIC) kan evenaren of overtreffen. Lees verder om meer te weten te komen over Uwer, de winstgevendheid en de lopende voorverkoop.

Uwerx (WERX): Blockchain naar freelancen brengen

De freelance-industrie is aanzienlijk gegroeid. Gecentraliseerde freelanceplatforms hebben echter de groei van freelancers verstikt met hun traditionele regels en buitensporige kosten. Het goede nieuws is dat Uwerx hier is om de status quo te veranderen en freelancers naar financiële vrijheid te stuwen.

Uwerx wordt een freelanceplatform dat blockchain-technologie integreert om decentralisatie en lagere servicekosten te bewerkstelligen. Het brengt slechts 1% servicekosten in rekening tegen de 10% en 20% die door Upwork en Fiverr in rekening worden gebracht.

Het zal ook andere unieke kenmerken introduceren, zoals stimulering, bescherming van intellectuele eigendomsrechten en verifieerbare opgeslagen records. Gebruikers, nieuwe leden en partners worden gestimuleerd. Dat van nieuwe leden werd verhoogd tot 6,5% (48.750.000 WERX-tokens) om de aantrekkelijkheid van Uwerx te maximaliseren.

De voorverkoop van Uwerx heeft iedereen versteld doen staan, want het voltooide fase 1, 2 en 3 in slechts een maand. De tokentoewijzing voor de voorverkoop werd verhoogd van 45% naar 57% (427.500.000). Uwerx breekt nu stage 4 en heeft het aantal WERX-tokens verhoogd van 60 miljoen naar 77,5 miljoen. Om gebruikers tegemoet te komen, zal Uwerx een nieuwe fase 5 introduceren en 72,5 miljoen WERX leveren.

Terwijl de voorverkoop stijgt, stijgt ook de prijs. Uwerx handelt op $0,0225, begonnen op $0,005. De lanceringsprijs is herzien vanwege het toegenomen vertrouwen. Uwerx wordt nu gelanceerd op $0,095 – $0,115. De voorverkoop eindigt op 31 juli 2023.

Het team van Uwerx onderneemt verschillende stappen om aan te tonen dat het zich inzet om prioriteit te geven aan de voordelen van gebruikers. Ze hebben hun tokentoewijzing verlaagd van 8% naar 7%. Het team besloot ook afstand te doen van het eigendom van smart contracts zodra Uwerx op gecentraliseerde beurzen staat en een 25-jarige liquiditeitsvergrendeling in te stellen op tokens van ontwikkelaars zodra de voorverkoop eindigt.

De Alpha-versie van het Uwerx-platform, waaraan wordt gewerkt, wordt volgende week vrijgegeven. Het zal een eenvoudige interface bieden voor gebruikers om eenvoudig toegang te krijgen tot de unieke functies van Uwerx. InterFi Network en Solidproof hebben Uwerx gecontroleerd om de veiligheid te waarborgen.

Arbitrum (ARB): De schaalbaarheid van Ethereum mogelijk maken

Arbitrum (ARB) is een layer-2-schaaloplossing die alternatieve manieren biedt om transacties uit te voeren zonder rekening te houden met de netwerkcongestie van Ethereum (ETH) en de dure servicekosten.

Arbitrum (ARB) heeft een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan het bestuur van het ecosysteem en beloningen kunnen ontvangen. Een paar dagen geleden kondigde Arbitrum (ARB) aan dat het de overtollige inkomsten uit transactiekosten naar zijn DAO zou sturen. De DAO van het Arbitrum (ARB) ontvangt 3.352 ETH.

Arbitrum (ARB) heeft ook $120 miljoen aan ARB-tokens naar zijn DAO gedropt. De op Arbitrum (ARB) gebaseerde beurs, Chronos (CHR), heeft meer dan $170 miljoen gewonnen in slechts een dag na de introductie van staking in het protocol.

Polygon (MATIC): Schaalbaarheid van DApps mogelijk maken

Polygon (MATIC) is een schaalplatform dat gelooft in Web3 voor al zijn gebruikers. Als gedecentraliseerd Ethereum (ETH) wil Polygon (MATIC) tools bieden om de snelheid te verbeteren en de complexiteit en kosten van transacties op het blockchain-netwerk te verminderen.

Polygon (MATIC) maakt belangrijke stappen in de Web3-ruimte, aangezien het in de maak is om een ​​toonaangevend blockchain-spel vanaf nul op te bouwen.

Om de voortdurende ontwikkeling van Web3-games verder te ondersteunen, heeft Polygon (MATIC) Blueprint gemaakt, een gids voor Web3-games voor ontwikkelaars die Web3-games willen bouwen.

Met de unieke en buitengewone kenmerken van Uwerx is het ideaal om snel te matchen met het succes van Arbitrum (ARB) en Polygon (MATIC). Het zal de crypto-industrie waarschijnlijk stormenderhand veroveren, en de voorverkoop is de perfecte manier om houder te worden van deze tokens die de winst aanzienlijk zullen toevoegen aan uw crypto-portfolio.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over Uwerx en de voorverkoop:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!