ChatGPT koers voorspellingen – 5 trending cryptomunten voor 2023

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

AI’s zoals ChatGPT kun je voor veel verschillende dingen gebruiken en je kunt ze heel veel verschillende vragen stellen. Zo kun je ChatGPT bijvoorbeeld ook vragen wat de top trending cryptomunten voor 2023 zijn of zullen zijn.

Waarom zou je dat aan een AI vragen eigenlijk. Nou, dat komt omdat er zo veel gebeurt op de crypto markt, dat het heel lastig is om zelf te zoeken naar potentiële goede crypto tokens om te kopen.

Je kunt het al wel raden, wij hebben ChatGPT gevraagd wat de top 5 trending cryptomunten zijn voor 2023 en dit kregen we als antwoord.

  1. AiDoge (AI) – Met AI memes maken met dit nieuwe crypto-project
  2. Spongebob Token (SPONGE) – Een memecoin met een bekend gezicht
  3. Launchpad XYZ (LPX) – Een nieuw platform voor Web3-gebruikers
  4. yPredict (YPRED) – Het beste trading platform voor crypto voorspellingen
  5. Ecoterra (ECOTERRA) – Nieuw crypto-project met uniek recycle-to-earn-model

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<<

In de rest van dit artikel zullen we je meer vertellen over deze top 5 trending cryptomunten voor 2023 volgens ChatGPT. Deze crypto coins zitten allemaal of nog in een presale of zijn net gelanceerd.

Je komt meer te weten over elke token en project, waar het voor is, wat jij er mee kunt doen en natuurlijk waarom het potentieel een goede investering voor jou is. Ook kom je te weten wat er met het project gebeurt nadat de presale eindigt.

Door in deze trending cryptomunten te investeren maak je kans om van een heel mooi rendement te kunnen profiteren. Bovendien zul je dan van alle ontwikkelingen van dat project op de hoogte kunnen blijven, de koers in de gaten kunnen houden en ook over andere tokens en projecten kunnen leren.

1. AiDoge (AI) – Met AI memes maken met dit nieuwe crypto-project

Dit crypto project is niet alleen een meme, je kunt er ook memes mee maken. AiDoge genereert memes door middel van AI, wat precies de reden is dat men hier veel van verwacht en ook erg naar uit kijkt.

We zitten nog voor de lancering van het AiDoge project, maar er wordt al genoeg geteased over hoe het platform zal gaan werken. Je zult de AI een tekst prompt kunnen geven en vervolgens zal de AI op basis daarvan een afbeelding met een grappige tekst genereren.

Elke gegenereerde meme zal uniek zijn. Zelfs met dezelfde prompt zal AiDoge een volledig nieuwe en unieke meme laten zien. Je kunt alleen memes maken door credits in te wisselen die je kunt kopen met de native AI crypto tokens.

Zodra je een kleine verzameling memes gemaakt hebt, kun je die heel makkelijk delen en je kunt er zelfs geld mee verdienen! De AiDoge website heeft een publieke ‘meme wall’ waar alle gemaakte memes voorbij komen. Hier kan er gestemd worden op de beste memes en op basis van de resulterende ranglijst kun je beloningen verdienen!

Deze beloningen zullen bestaan uit AI tokens. Hoe meer deze tokens gebruikt zullen worden, hoe meer deze tokens waard zullen worden. Dus als je daar slim mee omgaat, kun je daar een leuk rendement uit halen.

Het project is dus nog niet gelanceerd, maar je kunt in de presale wel al AI tokens kopen voor $0,0000264. Zodra de tokens gelist worden en AiDoge gelanceerd wordt zullen de tokens al zo’n $0,0000336 waard zijn.

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<<

2. Spongebob Token (SPONGE) – Een memecoin met een bekend gezicht

Een Spongebob token? Ja, echt waar. Deze gloed nieuwe memecoin is nu al razend populair. In de eerste 24 uur na lancering zat de SPONGE token al tussen de sterkst stijgende koersen.

Maar wat is er dan zo bijzonder aan SPONGE? Eigenlijk niet zo veel. Het is memecoin waar op het moment nog geen gebruiksdoeleinden voor zijn. Spongebob Token is met name zo bijzonder doordat er in zeer kort tijd een grote community is ontstaan die de token steunen.

Deze community is in een hoog tempo de waarde van SPONGE omhoog aan het duwen. Hiermee gaan ze zelfs richting de meest succesvolle memecoins. De waarde van SPONGE is al met meer dan 700% gestegen en gaat gezellig nog even door.

Je kunt heel makkelijk meedoen aan deze spectaculaire memecoin rally. Je kunt SPONGE kopen via bijvoorbeeld Uniswap, en de waarde van je gekochte coins steeds verder zien groeien.

Je kunt lid worden van de community door je aan te melden bij het SPONGE Telegram kanaal. Zo kun je heel makkelijk alle ontwikkelingen van Spongebob Token in de gaten houden.

>>> Nu SPONGE Kopen <<<

3. Launchpad XYZ (LPX) – Een nieuw platform voor Web3-gebruikers

Launchpad is een nieuw platform waar alle tools en informatie verzameld zijn die je nodig hebt om goed gebruik te kunnen maken van Web3. Zo zal Launchpad een eigen Web3 wallet krijgen, zul je er inzichten in de Inside Edge nieuwsbrief kunnen vinden, Crypto signals via Telegram kunnen ontvangen en meer.

Ook zullen er later Web3 tokens, metaverses, NFTs en games te vinden zijn en kun je je uitgebreid in gaan lezen over alle verschillende projecten, zodat je makkelijk kunt leren hoe alles werkt en hoe je er efficiënt gebruik van kunt maken.

Aan het einde van jaar wordt er een eigen decentrale exchange gelanceerd, met een overzicht van alle beschikbare presales. Op het moment kun je de eigen token van Launchpad, LPX, wel al krijgen via de presale.

>>> Nu LPX kopen in Presale <<<

4. yPredict (YPRED) – Het beste trading platform voor crypto voorspellingen

yPredict is het beste platform voor mensen die willen leren om betere inschattingen en voorspellingen te maken van crypto projecten en koersen. Niet alleen leer je er heel van, yPredict helpt je ook door met AI bijvoorbeeld technische analyses te maken.

Je kunt ook leren over en geholpen worden met signalen, het herkennen van patronen en het analyseren van het huidige markt sentiment. Dit is heel belangrijk omdat de crypto markt nog sterk op vertrouwen draait. Het sentiment speelt dus een belangrijke rol in koers ontwikkelingen.

Een heel belangrijk onderdeel van het yPredict platform wordt staking. Volgens de developers zul je tot wel 45% winst kunt maken per kwartaal door tokens te staken. Dit is best bijzonder, omdat het markt gemiddelde wat dit betreft 5 tot 10% is.

>>> Nu YPRED tokens kopen <<<

5. Ecoterra (ECOTERRA) – Nieuw crypto project met uniek recycle-to-earn-model

Dit laatste project is even helemaal wat anders. Ecoterra is een platform dat door middel van een uniek Recycle-to-Earn verdienmodel mensen wilt aanmoedigen om meer te gaan recyclen. Hiermee richt Ecoterra zich op consumenten, maar ook op bedrijven.

Hoe het werkt is dat je in de Ecoterra app producten kunt scannen, die je vervolgens bij een recyle punt kunt inleveren. Zodra je dat gedaan hebt, ontvang je daar ECOTERRA tokens voor. Ook biedt het platform een marktplaats waarop carbon credits en andere vormen van CO²-compensatie verhandelt kunnen worden.

De presale van Ecoterra heeft na een aantal fases al bijna $3 miljoen opgehaald. Als je nu nog mee doet met de presale kun ECOTERRA voor $0,007 per token kopen. Zodra de token gelist wordt, zal dit zijn voor $0,01, wat betekent dat als je nu nog investeert je nog steeds een heel leuk rendement eruit kunt halen.

>>> Nu naar Ecoterra Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!