Crypto-prijsvoorspelling 2023: Uwerx (WERX) voorverkoop gaat naar de maan terwijl Fetch.ai (FET) en Liquity (LQTY) zich voorbereiden op winst

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Crypto-experts kunnen de prestaties van cryptocurrencies voorspellen op basis van hun voorverkoop. Volgens hen duiden de voltooide fasen van de Uwerx-voorverkoop op een enorme interesse van crypto-investeerders in het project en suggereren ze dus 50x winst voor vroege investeerders. Deze sterke interesse is de reden waarom meer investeerders zich haasten om op de kar te springen.

Lees verder, want we zullen de kenmerken van Uwerx benadrukken en het binnenkort te lanceren project vergelijken met Fetch.ai (FET) en Liquity (LQTY), die dit jaar winst maken.

Uwerx (WERX) voorverkoop trekt de aandacht van beleggers

Het nieuwe project, Uwerx, dat zich momenteel in de derde fase van de voorverkoop bevindt, is een op freelancen gebaseerd platform dat de wonderen van blockchain-technologie in freelancen wil brengen. Het project heeft tot doel de gig-economie te verstoren en regerende platforms omver te werpen om het beste freelanceplatform te worden.

Hoe gaat Uwerx dit bereiken? Het project zal de problemen aanpakken waarmee traditionele freelanceplatforms te kampen hebben. Deze problemen omvatten lopende betalingen, gebrek aan transparantie in prijzen, hoge kosten en meer. Uwerx komt met decentralisatie, betere transparantie en zeer lage kosten. Het project brengt slechts 1% transactiekosten in rekening in plaats van 20% op andere freelance platforms.

Aangezien de steeds groter wordende freelancesector zelfs tijdens de pandemie en de daaropvolgende val van de wereldeconomie zijn veerkracht heeft getoond, geeft dit aan dat Uwerx een solide markt heeft gekozen om naam te maken.

Het ontwikkelingsteam van Uwerx heeft een drieledige aanpak gevolgd om de fondsen van investeerders veilig te stellen. Ten eerste hebben ze al twee audits afgerond met SolidProof en InterFi Network. Ten tweede vergrendelen ze de liquiditeit gedurende 25 jaar, die wordt geactiveerd nadat de voorverkoop is afgelopen. En ten derde zullen ze afstand doen van het eigendom van slimme contracten wanneer het project op gecentraliseerde uitwisselingen gaat.

Met 57 miljoen Amerikanen die deel uitmaken van de freelance-economie, zien analisten enorme winsten voor degenen die Uwerx kopen in deze lopende voorverkoop. Ze zijn van mening dat de functies van Uwerx voldoende drive geven om de enorme freelancemarkt te exploiteren en een toonaangevend platform te worden.

Fetch.AI (FET) rallied samen met ChatGPT AI hype

Zoals met de meeste dingen met betrekking tot kunstmatige intelligentie, heeft Fetch.ai (FET) belangstelling gekregen van crypto- en AI-enthousiastelingen. Fetch.ai is een laboratorium voor kunstmatige intelligentie dat de crypto-economie gebruikt om een ​​open, gedecentraliseerde machine learning-technologie te bouwen.

Het project heeft tot doel gemakkelijke toegang tot AI-technologie te bieden door een toestemmingsloos netwerk aan te bieden waarmee gebruikers datasets kunnen verbinden met behulp van autonome AI.

Fetch.ai (FET) heeft ook een mainnet-upgrade ondergaan, waardoor het verbinding kan maken met andere blockchains om de stabiliteit te verbeteren.

Het project wordt verkocht voor $0,32, een daling van 6,86% in de afgelopen zeven dagen, maar ondanks de prijsdaling geloven crypto-analisten nog steeds dat de munt in het eerste kwartaal van 2024 kan stijgen tot $0,64.

Hoe hoog kan de liquiditeit (LQTY) stijgen?

Liquiditeit (LQTY) kreeg een klap in 2022, maar heeft dit jaar een aanzienlijk herstel laten zien. Het crypto-platform voor uitlenen en lenen begon het jaar (2023) op $0,58 en wordt momenteel verhandeld tegen $1,68 per token.

Liquity (LQTY) is een gedecentraliseerd platform gebaseerd op Ethereum (ETH) waarmee ETH-houders renteloze leningen kunnen ontvangen die worden uitbetaald in LUSD. De onderpandsratio van 110% voor leningen en de stimulans die aan gebruikers wordt geboden, is de reden waarom Liquity (LQTY) populair is geworden op de cryptomarkt.

Ondanks de populariteit van Fetch.ai (FET) en Liquity (LQTY) op de muntenmarkt, zijn analisten van mening dat de unieke eigenschappen van Uwerx de doorslag geven in haar voordeel.

Van gesloten liquiditeit, lage kosten, betere transparantie en meer, wij geloven dat Uwerx alles in huis heeft om de freelance-industrie te veroveren en te stijgen van de huidige prijs van $0,0095 naar $ 1,2 in het vierde kwartaal van 2023.

De ontwikkeling van Uwerx heeft 300.000.000 WERX-tokens vrijgegeven van de totale voorraad van 750.000.000 voor de voorverkoop. In recent nieuws kondigde het team een ​​innovatieve functie aan die bekend staat als de Uwerx Vault, waar gebruikers tokens voor een gewenste tijd kunnen bewaren. Dit geeft meer flexibiliteit aan het project.

Uwerx-ontwikkelaars hebben belangrijke wijzigingen in het project aangekondigd om hun langetermijnvisie te ondersteunen en substantiële waarde te creëren voor hun gebruikers en investeerders. Ten eerste zal de prijs van WERX-tokens op 6 mei 2023 stijgen tot $ 0,012 vanwege de toegenomen vraag en het vertrouwen van investeerders. Bovendien zijn de tokentoewijzingen voor de voorverkoop herzien van 45% naar 57% en is de tokentoewijzing van het oprichtende team verlaagd van 8% naar 7%.

Er is nog meer. Een andere toename komt in het aantal toegewezen tokens voor fase 4 van de voorverkoop, dat nu 77.500.000 is. Wat fase 5 van de voorverkoop betreft, zijn er 72.500.000 tokens voor beschikbaar gesteld. Het team heeft 31 juli 2023 gepland als de laatste dag voor voorverkoop. Bovendien heeft het Uwerx-team aangekondigd dat de Alpha-versie van het Uwerx-platform bijna voltooid is en na voltooiing zal worden gedeeld.

Als u meer wilt weten over de lopende Uwerx-voorverkoop, bezoek dan de onderstaande links en misschien bent u op weg naar financieel succes.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!