Profiteer van de volgende bull cycle door deze 3 cryptocurrencies te kopen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Vanwege de huidige marktomstandigheden zijn cryptohandelaren pessimistisch over het toevoegen van nieuwe munten aan hun cryptoportfolio. Slimme handelaren weten echter dat ze crypto’s met veel belofte tegen lage prijzen kunnen kopen. Analisten zijn van mening dat Access Protocol (ACS), Optimism (OP) en het nieuwe project, Uwerx, beleggers mogelijk aanzienlijke winsten kunnen opleveren.

Dus als u zich bij ervaren handelaren wilt aansluiten om te profiteren van de markt, lees dan verder terwijl we bespreken waarom deze drie munten geweldige opties voor u zijn tijdens deze marktdip.

Access Protocol (ACS): Ontworpen voor makers van inhoud

Access Protocol (ACS) is een project dat is ontworpen voor de contentcreatie-industrie. Met Access Protocol (ACS) kunnen makers van inhoud geld verdienen met hun werk, terwijl hun supporters beloningen verdienen voor het ondersteunen en consumeren van hun inhoud. Het Web3-platform is gebouwd op Solana en Starknet en biedt een andere optie voor consumenten die geen zin hebben in B2C-abonnementen.

Access Protocol maakt het aan- en afmelden bij een maker van content flexibel voor consumenten. Een consument hoeft zich maar één keer te abonneren, en dat is het dan. Ze hoeven geen extra kosten te betalen of terugkerende creditcardovergangen te maken. Volgens veel makers is Access Protocol (ACS) een uitstekende aanvulling op hun branche.

Hoewel de prijs van Access Protocol (ACS) $0,004 is, schatten technische analyse en prijsvoorspelling de prijs van Access Protocol (ACS) in het eerste kwartaal van 2024 op $0,019. Marktwalvissen raden aan om erin te investeren.

Optimisme (OP): Het op Ethereum gebaseerde schaalproduct

Optimism (OP) is een Layer 2 blockchain gebouwd als een uitbreiding op de bestaande Ethereum (ETH) keten. Het project vergemakkelijkt de overdracht van activa, inclusief ERC20-tokens, tussen de Ethereum- en Optimism-netwerken.

Optimism (OP) werd op 31 mei 2022 op de muntenmarkt gelanceerd, onder opwinding van crypto-enthousiastelingen. De opwinding ebde weg toen de cryptomarkt instortte en de prijs van Optimism (OP) daalde van $3 naar $0,42.

Gelukkig voor beleggers doet Optimism (OP) het dit jaar goed. Volgens de laatste verzamelde gegevens is Optimism (OP) gestegen tot $1,81, een stijging van 67,56% ten opzichte van de afgelopen vier maanden. Aangezien crypto-experts denken dat de munt eind 2023 zal stijgen tot $3,63, kunnen geïnteresseerde investeerders kopen.

Uwerx (WERX): Het beste nieuws voor freelancers

De pandemie van Covid-19 zorgde voor een aanzienlijke stijging van het aantal nieuwe freelancers. In 2021 verdienden in de VS gevestigde freelancers ongeveer $1,3 biljoen aan inkomsten. Uwerx-ontwikkelaars zagen dit als het juiste moment om een ​​op blockchain gebaseerd platform in de freelance-industrie te introduceren en voordelen te bieden aan freelancers en hun klanten.

Uwerx wordt het nieuwe project dat de freelance-industrie zal verstoren met transparantie, gegevensbeveiliging, lage tarieven en meer. De projectontwikkelaars nemen de veiligheid van het geld van hun investeerders serieus. Daarom is het platform geaudit door Solidproof en InterFi Network. Bovendien zal Uwerx na de voorverkoop een liquiditeitsslot van 25 jaar plaatsen op de tokens van hun ontwikkelaars.

In een gedurfde stap zal het team achter Uwerx afstand doen van het slimme contracteigendom van Uwerx wanneer de belastingen tot nul worden verlaagd. Dit is om alle investeerders meer toegang en veiligheid te bieden. Deze beslissing is genomen na zorgvuldige overweging van de volatiliteit van de cryptomarkt en de alarmerende toename van online oplichting. Door afstand te doen van contracteigendom, probeert Uwerx potentiële achterdeurtjes te blokkeren die kunnen leiden tot het trekken van tapijten. Deze stap zou het vertrouwen van investeerders in de transparantie en veiligheid van het project moeten vergroten.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u WERX-tokens kopen voor een lage prijs van $0,012 tijdens de lopende voorverkoop. Dit is vooral geweldig omdat we voorspellen dat het token in het eerste kwartaal van 2024 $1,2 zal bereiken.

Als u profiteert van deze Uwerx-voorverkoop, kunt u in de loop van de tijd een stabiele en substantiële winst behalen. Volg de onderstaande links om deel te nemen aan de voorverkoop en meer te weten te komen over Uwerx.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!