De 5 beste crypto’s om vandaag te kopen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De crypto bear markt is eindelijk voorbij en dat ziet er goed uit voor de crypto’s die meeliften op het recente succes van Bitcoin en Ethereum. Bekende meme coins van het recente verleden zijn Dogecoin en Shiba Inu, die beide in korte tijd beter weten te presteren dan de grootste crypto’s. Intussen is dat schip lang van wal en de meeste investeerders staan nog aan wal.

Sindsdien zijn er talloze meme coins en altcoins ontstaan in de cryptomarkt en het is een kunst, of wetenschap, om de juiste meme coin op het juiste moment te kiezen. Het juiste moment van instappen wordt vaak bepaald door er zo vroeg mogelijk bij te zijn.

Vanaf de release van een nieuwe cryptomunt kan de koers eigenlijk alleen omhoog en dan is het nog een zaak van de juiste crypto’s kiezen met hoog volume, liquiditeit en hype in de community.

In dit artikel bespreken de top 5 beste crypto’s om vandaag te kopen, we hebben vooral de nieuwe meme coins op het oog die trending zijn op social media.

Top 5 beste crypto’s om vandaag te kopen

  1. Spongebob Token (SPONGE) – Spongebob coin bereikt +1500% binnen 24 uur van release
  2. AiDoge (AI) – Innovatief AI project die meme coins kan aanmaken
  3. Launchpad (LPX) – Web3 platform voor ontwikkelaars en gebruikers van crypto
  4. Ecoterra (ECOTERRA) – Groene crypto munt met use case
  5. yPredict (YPRED) – Trading Platform met AI ingebouwd

Top 5 beste crypto’s nader bekeken

We hebben analyses erbij gepakt van crypto analisten, meme coinienen miljoenens experts en AI modellen om onze top 5 te maken. Meme coins zijn trending, en een van de snelste manieren om geld te verdienen met crypto in enkele dagen. We hebben naar meme coins zoals Pepe (+580%) en Wojak (+870%) gekeken om het juiste oordeel te vellen.

Nieuwere meme coins zoals WSB (+150%), Turbo (+165%) en Bob (+195%) bleven buiten beschouwing omdat ze minder hype en markt cap wisten te genereren dan Spongebob op zijn eerste dag.

De razendsnelle stijgingen van meme coins, zoals de recente rally van 10.000% van de Pepe-munt, is zonder twijfel verleidelijk voor traders. Het belangrijkste van een meme coin ligt vaak in het sentiment van de community.

1. Spongebob Token (SPONGE) – +1500% Binnen 24 uur

Spongebob verdubbelde al in de eerste minuut van zijn nieuwe crypto bestaan. Dat deed zelfs de populairste meme coin Wojak niet na, welke twee dagen nodig had om +150% te bereiken.

De crypto community is niet vies van een beetje hype, en is op de eerste dag van release vol op de nieuwe Spongebob token gedoken. Positief markt sentiment zet door van de grootste crypto’s en wordt gemixed met FOMO en flink wat hype, tot nieuwe meme coins die hard gaan stijgen. Bovendien is in dit geval Spongebob ook wereldwijd populair waar de meme coin probeert op mee te liften.

Als we kijken naar de markt cap van een meme coin als Shiba Inu, staat die op meer dan $5 miljard. Mocht SPONGE in de buurt komen van deze waarde, zou het nog 454 keer zoveel waard worden.

Word lid van de SPONGE community en meld je aan voor het SPONGE Telegram kanaal waar je met andere traders op de hoogte blijft.

>>> Nu SPONGE Kopen <<<

2. AiDoge (AI) – Nieuw AI Crypto project dat automatisch meme coins maakt

Het project waar veel van verwacht wordt is AiDoge, een nieuw crypto project dat met  AI memes kan genereren. Zo kan een community samen memes genereren en delen met elkaar wat de koers goed zou moeten doen.

Op dit moment wordt het platform nog ontwikkeld, maar het idee is dat je een prompt doorgeeft en dat de AI op basis daarvan een afbeelding met grappige tekst ontwikkeld. Elke meme die gegenereerd wordt is uniek, zelfs als je twee keer dezelfde prompt opgeeft, genereert de AI een unieke meme.

Deze memes kun je alleen genereren als je met AiDoge tokens betaald, wat het aantal tokens in omloop omlaag brengt.

Zoals gezegd kun je zelfs geld verdienen met de memes. AiDoge heeft namelijk op de website een publieke ‘wall’ waarop alle gegenereerde memes voorbij komen en waar je op kan stemmen. Vervolgens ontstaat hieruit een ranglijst en op basis van die ranglijst worden er beloningen verdeeld.

Op dit moment kun je de AI tokens kopen in de presale en betaal je $0,0000268 per token terwijl deze prijs stijgt tot $0,0000336 als de tokens gelist worden.

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<<

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Duurzaam crypto project met een groene crypto coin

Ecoterra is een unieke en duurzame cryptomunt met als doel het milieu te beschermen en klimaatverandering aan te pakken. Ecoterra token is ontwikkeld als een ERC-20 token en functioneert op het zuinige netwerk van Ethereum. Daarnaast worden een deel van de transactiekosten gebruikt om milieuprojecten te ondersteunen die zich richten op het behoud van bossen, waterbronnen en andere noodzakelijke ecosystemen.

De presale van ECOTERRA tokens is opgedeeld in negen verschillende fases waarin de prijs per ECOTERRA token langzaam zal oplopen. Tijdens de eerste fase ligt de ecoterra koers op een waarde van $ 0,004 en tijdens de laatste fase zal de ecoterra koers tot $0,01 stijgen.

Door de unieke toekomstige functionaliteiten van ECOTERRA tokens én het ecoterra platform kan ECOTERRA token wel eens een zeer veelbelovende crypto worden.

>>> Nu naar de Ecoterra presale <<<

4. yPredict (YPRED) – Trading platform met AI analyse voor betere trades

yPredict.ai wordt een innovatief platform dat alles biedt om betere trades te kiezen en minder onderzoek te hoeven doen bij investeren. Dit wordt gedaan met gebruik van AI die onder meer technische analyses loslaat op de cryptokoers.

Naast signalen, technische analyses en het identificeren van patronen in koersen, biedt yPredict ook inzicht in het marktsentiment. Cryptocurrency is een markt waarin vertrouwen een grote rol speelt, waardoor het sentiment een belangrijke factor is bij koersontwikkelingen.

Staking vormt een onmisbaar onderdeel van het platform, en de ontwikkelaars geven aan dat gebruikers elk kwartaal tot wel 45% winst kunnen behalen via staking. Dit is aanzienlijk hoger dan het marktgemiddelde van 5 tot 10%.

Gezien de huidige ontwikkelingen in AI, lijkt de cryptowereld klaar om deze technologie te verwelkomen, en yPredict zou hierin een belangrijke rol kunnen vervullen.

>>> Nu YPRED tokens kopen <<<

5. Launchpad (LPX) – Platform voor Web3 traders en ontwikkelaars

Launchpad is een nieuw project met bijbehorende tokens die momenteel in een presale beschikbaar zijn. Op het Launchpad.xyz-platform vind je alle informatie en hulpmiddelen die nodig zijn om je te oriënteren in de Web3 sfeer.

Web3 is de nieuwste generatie internet waarin cryptocurrency een belangrijke rol speelt. Het kenmerkt zich door gedecentraliseerde websites en apps, en organisaties waarbij een veel grotere groep gebruikers invloed kan hebben op basis van hun tokens.

Launchpad biedt een eigen Web3 wallet, Inside Edge-nieuwsbrief, Crypto signals via Telegram en meer. Dit is slechts een deel van de ontwikkelingen die gepland staan voor het tweede kwartaal van 2023. In latere kwartalen volgen een platform voor Web3 tokens, metaverses, NFT’s en games, evenals educatieve informatie over deze projecten.

Eind 2023 wordt een eigen decentrale exchange gelanceerd, een overzicht van beschikbare presales en ‘Learn with Launchpad’. Voor 2024 staan onder andere een trading terminal, AI-integratie, een NFT-decentrale exchange en de mogelijkheid om eigen cryptomunten en NFT’s te creëren en traden gepland.

De LPX-token van het project is nu in presale verkrijgbaar en heeft tot nu toe meer dan €160.000 opgehaald. De huidige prijs is $0,035 per token, maar zal bij de listing stijgen tot $0,07, wat een verdubbeling van de waarde betekent.

>>> Nu LPX kopen in Presale <<<

Welke crypto is het beste om vandaag te kopen?

Het blijft een uitdaging om de juiste meme coin te kiezen om in te investeren. Met recente koersstijgingen zoals Pepe met 10.000% wordt het steeds zuurder als je er een mist. Bij release van de meme coins kan je namelijk voor enkele tientallen euro’s al instappen.

Een belangrijk aspect van de meme coin blijft de community, hoe groot is de community en hoe actief zijn ze op social media? De community houdt de meme in leven, en heeft feitelijk de meme gecreëerd die tot een coin heeft geleid.

Analisten en meme coins experts in de crypto community zijn op dit moment erg enthousiast over de nieuwe Spongebob coin. Met ruim +1500% winst op de eerste dag lijkt de nieuwe coin goed begonnen te zijn.

Spongebob heeft een ontzettend grote wereldwijde fanbase en nostalgische jonge crypto traders van 20 – 30 jaar oud die nog steeds over Spongebob dromen.

Mis de Twitter van Spongebob niet, en voeg je toe aan het Telegram-kanaal voor het laatste nieuws over $SPONGE. Als $SPONGE zo door gaat, lijkt het op een 100x koersstijging af te gaan. Wat geen fantasie is als we naar het succes van Wojak en Pepe kijken.

>>> Nu SPONGE Kopen <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!