Crypto-prijsvoorspelling: SSV Network (SSV) herwint momentum en Uwerx (WERX) voorverkoop blijft indruk maken op investeerders

Twee projecten die recentelijk aandacht hebben gekregen in de cryptomarkt zijn SSV Network (SSV) en Uwerx. In februari was er een aanzienlijke acceptatie van SSV Network (SSV) door whales op de markt, terwijl de voorverkoop van Uwerx veel buzz genereert van zowel de crypto- als freelancegemeenschappen. Dit artikel onderzoekt de opwindende use-cases en het potentieel voor prijsstijgingen voor beide cryptoprojecten.

SSV Netwerk (SSV) prijsvoorspelling 2023

SSV Network (SSV) is een infrastructuurprovider die tot doel heeft backend-ondersteuning te bieden voor LSD-platforms om het Ethereum-netwerk te helpen decentraliseren. De recente upgrade-rage van Ethereum Shanghai heeft de opkomst van LSD-tokens aangewakkerd en SSV Network (SSV) heeft hiervan geprofiteerd.

Het SSV Network (SSV)-project heeft ook een Distributed Validator Technology (DVT). DVT heeft tot doel de beveiliging en decentralisatie van het Ethereum PoS-netwerk te verbeteren door kleinere stakers en validators toe te staan ​​het SSV-netwerk (SSV) te gebruiken en Ethereum-validerende knooppunten uit te voeren.

Om de ontwikkeling van de technologie te ondersteunen, kondigde het SSV Network (SSV)-team op 1 januari een ecosysteemfonds van $ 50 miljoen aan. 19, ondersteund door toonaangevende crypto-venture capitalists, waaronder Digital Currency Group, Coinbase Ventures, HashKey, NGC, Everstake, GSR en SevenX. Het project kreeg veel aandacht als officiële sponsor van de ETH Denver Hackathon 2023, waar het subsidies verstrekte aan teams die DVT-technologie ontwikkelden.

Hoewel het winstgevend is, heeft SSV Network (SSV) nog een lange weg te gaan. Sommige investeerders onderschrijven echter openlijk Uwerx, een binnenkort te lanceren platform voor de freelancegemeenschap. Verschillende crypto-voorspellers voorspellen dat de prijs van het SSV-netwerk (SSV) in het vierde kwartaal van 2023 minimaal $18,03 zal bedragen.

Het project kreeg veel aandacht door op te treden als de officiële sponsor van de ETH Denver Hackathon 2023, waar het beurzen aanbood aan teams die aan DVT-technologie werkten. Deze blootstelling heeft de interesse van investeerders in het SSV-netwerk (SSV) vergroot, wat vervolgens heeft bijgedragen aan een stijging van de prijs.

Uwerx (WERX): Het transparante freelanceplatform

De freelance-economie is gestaag gegroeid, met meer dan 60 miljoen freelancers die in de Verenigde Staten werken. Ondanks de groei hebben freelancers te maken gehad met problemen zoals ondoorzichtige prijsmodellen en hoge tarieven die door traditionele freelanceplatforms in rekening worden gebracht. De meeste moderne freelanceactiviteiten vinden plaats op traditionele freelanceplatforms – Upwork, Fiverr, Freelancer, Toptal, enz.

Uwerx, een geavanceerd freelance platform gebouwd op het Polygon Network, staat op het punt deze problemen aan te pakken. Uwerx zal een eerlijk en transparant prijsmodel aanbieden, waarbij slechts 1% in rekening wordt gebracht in vergelijking met de industriestandaard van 20%. Uwerx belooft samenwerkingstools zoals videoconferenties, het delen van bestanden en projectbeheertools rechtstreeks op het platform op te nemen, waardoor het voor freelancers en klanten gemakkelijker wordt om efficiënter samen te werken.

De toewijding van het platform aan beveiliging blijkt uit de samenwerking met SolidProof en InterFi Network om de codes te controleren, zodat freelancers en klanten zonder zorgen over de beveiliging kunnen werken. Het Uwerx-team zal afstand doen van contracteigendom om het vertrouwen van investeerders te vergroten, wat twijfels over rugtrekkingen of oplichting helpt wegnemen.

Bovendien zal Uwerx een geweldige investeringsmogelijkheid zijn voor freelancers, handelaren en investeerders, aangezien de WERX-tokens tijdens de voorverkoop te koop zullen zijn voor slechts $0,00995. Uwerx zal de liquiditeit 25 jaar lang vergrendelen om het vertrouwen en de transparantie te behouden en alle gebruikers een zekere mate van zekerheid te bieden.

Dit is de beste tijd om te investeren, aangezien marktanalisten voorspellen dat WERX $1,2 zal bereiken in het vierde kwartaal van 2024 en ook vóór de prijsverhoging op zaterdag. Koop nu, investeer in de gig-economie en doe mee aan de Uwerx-revolutie (houd de onthulling van de Alpha-versie van het platform in de gaten) en profiteer van een aankoopbonus van 20%!

Volg onderstaande links om deel te nemen aan de voorverkoop:

Voorverkoop: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!