CryptoCoinTalk: Sterke bullish maandelijkse candle close voor Bitcoin koers op komst?!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Nog 2 dagen en 13 uur tot de maandelijkse candle close. Een zeer interessante paar dagen te gaan dus voor de Bitcoin koers, want een maandelijkse candle close boven de $28.805 zou toch wel heel erg lekker zijn voor de bulls. Eronder sluiten zou juist een vieze nasmaak kunnen geven. Afijn, we gaan in de materie duiken. Lees snel verder!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Maandgrafiek

De maandcandle sluit over een paar dagen en dat leidt doorgaans tot de nodige volatiliteit. Eens zien of de bulls hem boven de $28.805 kunnen houden. Hoe overtuigender we erboven sluiten hoe beter. Het zou toch echt wel een sterk signaal zijn als het de bulls lukt. De $28.805 is namelijk de low die je uiteindelijk naar de nieuwe all time high heeft gebracht, zeer significant dus! Mochten we dit gebied afwijzen en een lelijke rode candle neerzetten kan dat een teken zijn dat we wat diepere pullbacks in de markt kunnen gaan zien.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Weekgrafiek

Op de weekgrafiek heeft de Bitcoin koers nog een belangrijk prijspunt vlak boven het maandelijkse level liggen, namelijk de wekelijkse supply op $29.282-$32.400. Zoals al vaker aangegeven in de content, als we daar met een wekelijkse candle close boven weten te sluiten ga ik ervanuit dat we veel hogere prijzen gaan zien. Dan hebben we namelijk met overtuiging zowel het key level op $28.805 gebroken als de wekelijkse supply geïnvalideerd. Dan ligt er eigenlijk niet zo gek veel meer in de weg van prijzen als $48.000 en mogelijk zelfs $52.000, $65.000 of wellicht zelfs nieuwe all time highs!

Laten we echter vooral niet teveel op de feiten vooruit lopen en dus rustig zowel de wekelijkse als de maandelijkse candle close afwachten. Het is resistance tot het geen resistance meer is! Diepere pullbacks zijn prima, maar wat we liever niet willen zien is een wekelijkse candle close onder de $25.200. Dan zouden we terug in de range belanden en activeren we prijzen als $19.549, $17.600 en mogelijk zelfs weer de low op $15.400.

Conclusie

Kortom, de bulls weten wat hen te doen staat. Zo hoog mogelijk sluiten op de maandgrafiek, het liefst in het groen en bij voorkeur boven de $28.805. Mocht het lukken kunnen we ons op gaan maken voor een behoorlijk groen 2023. Fijn weekend!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!