Binance integreert ChatGPT in Binance Academy

Met de komst van ChatGPT heeft de wereld van kunstmatige intelligentie (AI) een hoop aandacht gekregen. Sommigen omarmen de ontluikende technologie, terwijl anderen weerstand bieden. Hoe dan ook, lijkt het dat kunstmatige intelligentie hier is om te blijven.

Als gevolg van deze groeiende interesse, heeft ’s werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance aangekondigd dat het ChatGPT geïntegreerd heeft in zijn onderwijsplatform Binance Academy. In een blogpost op 24 april introduceerde het bedrijf zijn nieuwe AI-gestuurde tool die het de “Binance Sensei” noemt.

De bot gebruikt machine learning om antwoorden te vinden op het onderwijsplatform van Binance om gebruikersvragen over verschillende onderwerpen in de Web3-ruimte te helpen beantwoorden.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Deze nieuwe “AI-aangedreven mentor” laat gebruikers een specifieke vraag of trefwoorden stellen, waaruit de Sensei voor elke gebruiker een “beknopte samenvatting van ongeveer 150 woorden” moet geven.

Op Twitter is de Binance-community al begonnen te reageren op het nieuws van de AI-gestuurde coach met gebruikers die zich afvragen of een bot als een leraar mag functioneren.

Binance is echter niet de enige techgigant die besloten heeft om AI te omarmen. Zo hebben BigTech-reuzen zoals Microsoft, Google en e-commerce gigant Alibaba allemaal hun eigen versies van ChatGPT aangekondigd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!