Bitcoin daalt hard met 10%! Wat gaat er nu gebeuren? Doge rally 2.0?! + Bitget Doge Day-actie!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt.

Bitcoin doet een serieuze stap terug en gaat 10% onderuit. Is dit een reden tot paniek? Hoe ziet het hoge tijdsframe beeld eruit en waar moeten we rekening mee houden? Daarnaast gaan we kijken naar Dogecoin en of een rally 2.0 erin zit! Bekijk de video nu en vergeet zeker niet eventjes op die blauwe duim te drukken!

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Wil jij gratis onze Educatiegroep bekijken? Geheel vrijblijvend kun je bij ons 7 dagen lang de free trial uitproberen. Bekijk de content en de begeleiding die we bieden en ontdek de bak aan informatie in onze eigen CryptoCoinTalk University! Via deze link: https://cryptocointalk.nl/product/educatiegroep-free-trial/

Doge Day actie van Bitget

Doge Day is door de community in het leven geroepen met als doel de waarde van de meme coin naar nieuwe hoogten te tillen. Het is onduidelijk waarom de datum van 20 april is gekozen, aangezien het bekend staat als “wietdag”, maar we nemen aan dat het op de een of andere manier verband houdt met Elon Musk.

We kunnen niet echt plannen hoe de DOGE op die dag zal reageren, maar het is altijd een goede gelegenheid om te vieren en je betrokkenheid bij de community te tonen door deel te nemen aan de nieuwste trends op Tiktok, Instagram of Twitter.  En als je interesse hebt om de beroemde meme-munt in handen te krijgen, houd dan zeker jouw ogen open, want cryptobeurzen zoals Bitget en Pancakeswap hebben de neiging om op die dag speciale campagnes en promoties voor te bereiden.

Voor Dogecoin Day 2023 heeft Bitget een evenement voorbereid voor onze gebruikers; “Draai aan het wiel, en win 100% Dogecoin!”. Draai aan het gelukswiel en win 100% een gelukstrekking voor 10 – 10.000 Dogecoin.

Evenement periode: 18 april, 10:00 – 30 april, 10:00 (UTC +2)

Draai om meer geschenken te winnen, kans op een gelukstrekking 100%

Tijdens het evenement kun je meer kansen verdienen om aan het wiel te draaien door verschillende taken uit te voeren. Hoe meer je draait, hoe groter de kans dat je een grote beloning krijgt!

Algemene voorwaarden:

1. 1. Het evenement is alleen beschikbaar voor gebruikers uit Nederland.

2.De beloningen voor tokens of handelsbonussen worden binnen 10 werkdagen na afloop van het evenement uitgedeeld.

3. Nadat het evenement is afgelopen, worden de token beloningen verzonden naar de activa rekening van de UID die is ingediend wanneer gebruikers zich registreren voor het evenement.

4. Gebruikers die zich met meerdere accounts met hetzelfde IP-adres registreren, komen niet in aanmerking voor de beloningen. Bitget kan gebruikers diskwalificeren van deelname aan dit evenement als een overtreding van de regels of immoreel gedrag wordt gedetecteerd, en behoudt zich het recht voor om de regels van het evenement te wijzigen.

5. Bitget behoudt zich het recht voor op de uiteindelijke interpretatie van het evenement

Klik hier om mee te doen aan de actie van Bitget!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!