Crypto whale watch – zal de prijs van Shiba Inu worden gesteund door grote geldschieters, of zullen whales in plaats daarvan Metacade kopen?

In de steeds evoluerende wereld van crypto kunnen beleggerssentiment en de activiteit van whales vaak een aanzienlijke invloed hebben op markttrends. Aangezien Shiba Inu (SHIB) ondanks marktschommelingen veerkracht blijft tonen, zorgen de prijsvoorspellingen voor 2023 ervoor dat investeerders de prestaties van de meme coin nauwlettend in de gaten houden. Het is echter niet alleen SHIB dat de aandacht heeft getrokken van zowel crypto enthousiastelingen als whales.

Een rijzende ster in de GameFi-sector, Metacade, heeft de interesse gewekt van slimme beleggers die investeren in crypto en op zoek zijn naar de volgende grote kans. Met een innovatief play-to-earn (P2E)-platform en een ambitieuze roadmap maakt Metacade naam in de cryptomarkt. Nu een cruciale fase aanbreekt voor zowel SHIB als Metacade (MCADE), overwegen experts in de crypto-ruimte of de gevestigde prijs van Shiba Inu zal profiteren van aanzienlijke whale investeringen of dat de nieuwe mededinger, Metacade, grote geldschieters zal aantrekken en in de komende maanden aanzienlijk beter zal presteren dan SHIB.

Wat is Metacade?

Metacade is een baanbrekend project dat is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de GameFi-ruimte door een enorme en gevarieerde P2E-arcade voor de community te creëren. Deze unieke benadering van gaming heeft tot doel een bloeiende communityhub te creëren die prioriteit geeft aan de behoeften en wensen van de gebruikers en zo een enorme totale adresseerbare markt creëert. Hoewel de P2E-arcade het middelpunt van Metacade vormt, beschikt het platform tevens over een reeks extra functies die de centrale missie aanvullen en ondersteunen.

In Metacade is een geavanceerd beloningssysteem geïntegreerd, dat niet alleen stimulansen biedt voor het spelen van games en deelname aan competitieve toernooien, maar ook voor deelname aan verschillende door de community aangestuurde activiteiten, zoals het indienen van game beoordelingen. Deze strategie is cruciaal voor het bevorderen van gebruikersparticipatie en het stimuleren van de groei van het project door te zorgen voor een structuur van stimulansen die de gebruikerservaring voortdurend verbeteren.

Hoe werkt Metacade?

MCADE, het utility- en governance-token van Metacade, dient als brandstof voor het platform, waardoor het beloningssysteem mogelijk wordt en transacties in het hele ecosysteem worden vergemakkelijkt. MCADE-tokens kunnen ook worden gestaket (nu volledig onderschreven), waardoor tokenhouders de mogelijkheid krijgen om passief inkomen te genereren en tokenbezit op lange termijn wordt gestimuleerd. Staking-beloningen worden verdeeld in MCADE-tokens, wat de stroom van het ecosysteem van Metacade zou moeten ondersteunen – nog een andere investeringsvriendelijke ontwerpkeuze van het team van Metacade.

Een ander inspirerend aspect van het model van Metacade is het Metagrants programma, dat game-ontwikkelaars uitnodigt om hun ideeën aan de community te presenteren. Houders van MCADE-tokens kunnen vervolgens stemmen over welke projecten financiering moeten ontvangen. Op deze manier biedt het platform voortdurend de meest aansprekende en gewilde games. Deze democratische benadering bevordert een sterke gebruikersbetrokkenheid en bevordert de acceptatie van het platform.

Om duurzaamheid op lange termijn te garanderen, heeft Metacade meerdere inkomstenstromen in het ontwerp verwerkt, waaronder advertenties op het platform, een game-lanceerplatform en competitieve evenementen. Deze vooruitziende blik zorgt ervoor dat het platform zelfvoorzienend blijft, waardoor het team van Metacade en de community zich kunnen concentreren op groei en innovatie.

Metacade prijsvoorspelling: kan MCADE een waarde van $1 bereiken?

Metacade heeft een goed gedefinieerde strategische visie die rekening houdt met alle noodzakelijke componenten voor het succes van het project. Gezien de bewezen veerkracht van de GameFi-sector en de verwachte rol ervan in de Web3-revolutie, is het geen wonder dat de vooruitzichten van Metacade veelbelovender lijken dan de prijsvoorspellingen van Shiba Inu.

Het MCADE-token heeft een zeer succesvolle presale achter de rug, waarbij tokens in een ongelooflijk tempo waren uitverkocht en meer dan $16,4 miljoen hebben opgebracht. De lancering van het project op Uniswap heeft dit succes nog eens versterkt. Metacade debuteerde op 6 april voor $0,022 op Uniswap. Metacade verschijnt later deze maand ook op Bitmart en begin mei op MEXC. De combinatie van deze factoren wijst op een grote kans op substantiële prijsstijgingen in de komende maanden. Aangezien veel experts een sterke toename van de acceptatie van GameFi voorzien, zou de waarde van MCADE tegen het einde van 2023 mogelijk $1 kunnen bereiken en vóór 2025 zelfs kunnen stijgen tot $5.

Shiba Inu prijs: Kan het blijven drijven met ondersteuning van whales?

Een veelvoorkomend probleem met meme coins is hun sterke afhankelijkheid van door de community aangestuurde hype en momentum om hun waarde te behouden. Hoewel SHIB nog steeds een grote community van supporters heeft, maakt de beperkte real-world utility van het project het minder waarschijnlijk dat het de hoogten bereikt die het in 2021 bereikte.

Bij de prijsvoorspelling van Shiba Inu moet rekening worden gehouden met deze uitdaging, en dit toont aan hoe belangrijk het voor SHIB is om zich te concentreren op het behoud van de huidige prijs op korte termijn. Als SHIB zijn waarde van $0,000011 tegen het einde van 2023 kan behouden, zal dat een goed resultaat zijn voor de houders. Echter, zonder significante veranderingen in de utility, kan het token het komende jaar geleidelijk afnemen naarmate de community worstelt om verder te groeien.

Metacade vs. Shiba Inu: waar kiezen de whales voor?

Het lijdt geen twijfel dat MCADE een aantrekkelijke kans biedt voor alle investeerders, inclusief crypto whales. De enorme belangstelling tijdens de presale en rond de recente lanceringen op de exchanges komt waarschijnlijk voort uit het sterke potentieel van het project. Hoewel SHIB het misschien een tijdje volhoudt, zouden serieuze investeerders die op zoek zijn naar een aanzienlijk rendement MCADE als een veelbelovend alternatief voor Shiba Inu kunnen beschouwen. Dit komt deels door de groeiende zichtbaarheid van het project, wat blijkt uit de toenemende wereldwijde bekendheid, zoals de notering op de populaire cryptoprijs aggregator CoinMarketCap.com.

Meer doorgewinterde investeerders zijn het erover eens dat Metacade klaar lijkt te zijn om de aandacht te trekken van crypto whales, die hun focus in de komende maanden kunnen verschuiven van tokens zoals SHIB naar MCADE. Deze potentiële verschuiving zou ertoe kunnen leiden dat Metacade SHIB overtreft in termen van marktprestaties en waarde – en een gezond rendement vastlegt voor degenen die hun MCADE nu kunnen inkomen.

Meer informatie, onder meer over het kopen van Metacade, vind je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!