Cardano (ADA) en Polygon (MATIC) kunnen struikelen; tijd om het Early Movers-voordeel in RenQ Finance (RENQ) te benutten, denken experts

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het crypto-ecosysteem is de afgelopen jaren enorm gegroeid en er zijn veel nieuwe tokens op de markt gekomen. Sommige gevestigde munten zoals Cardano (ADA) en Polygon (MATIC) bestaan ​​al een tijdje, maar hun groei vertraagt. Als gevolg hiervan bevelen experts investeerders aan om te profiteren van vroege toegangsmogelijkheden tot de volgende titanen in de branche – projecten zoals RenQ Finance (RENQ). Dit artikel onderzoekt waarom RenQ Finance (RENQ) een aantrekkelijke investeringsoptie aan het worden is en vergelijkt het met Cardano (ADA) en Polygon (MATIC).

Cardano (ADA) Toekomst blijft twijfelachtig

Cardano (ADA) is een blockchain-platform dat beweert het eerste te zijn dat gebaseerd is op collegiaal getoetst onderzoek en evidence-based methoden. Het heeft tot doel een veiliger, schaalbaarder en duurzamer platform te creëren dat slimme contracten, gedecentraliseerde applicaties (DApps) en andere innovaties ondersteunt.Cardano (ADA) heeft verschillende procesproblemen. Het is duidelijk uit het gebrek aan ontwikkeling en de slechte vooruitgang dat de blockchain aan het kruipen is gehouden. Dat was niet het geval tijdens de cryptozomer in 2017 toen Cardano (ADA) voor het eerst werd gemaakt.

Gezien de trage vooruitgang en de beschikbaarheid van peer-reviewsystemen die de snelheid van ontwikkeling van het Cardano-ecosysteem belemmeren, kan Cardano (ADA) dieper naar de achtergrond worden geduwd.

De beperkingen van Polygon (MATIC) en waarom experts RenQ Finance (RENQ) aanbevelen

Polygon (MATIC) gebruikt een hybride benadering die proof-of-stake (PoS)-validators combineert met proof-of-work (PoW)-controlepunten om het netwerk te beveiligen. Polygon (MATIC) ondersteunt verschillende schaaloplossingen, zoals plasmaketens, zk-rollups, optimistische rollups en zijketens. Polygon (MATIC) biedt snellere transacties, lagere kosten, hogere doorvoer en meer flexibiliteit dan Ethereum.

Het MATIC-token is bedoeld om het Polygon (MATIC)-platform te beheren en te beveiligen en tegelijkertijd de transactiekosten te dekken. In tegenstelling tot verschillende digitale valuta’s, wordt Polygon (MATIC) doorgaans niet gebruikt voor dagelijkse aankopen. Dit vormt een belangrijk nadeel voor Polygon.

Bovendien ondervindt Polygon (MATIC) concurrentie van andere schaal- en interoperabiliteitsoplossingen, zoals Polkadot, Cosmos, Avalanche en Optimism. Deze platforms bieden verschillende functies en compromissen, zoals hogere transactiesnelheden, lagere kosten, hogere beveiliging of uitstekende compatibiliteit met Ethereum. Sommigen van hen hebben ook grotere gemeenschappen en meer gevestigde partnerschappen dan Polygon (MATIC).

Waarom RenQ Finance (RENQ) een aantrekkelijke investeringsoptie aan het worden is

RenQ Finance is een nieuw DeFi-platform dat tot doel heeft een gedecentraliseerde marktplaats te bieden voor het uitlenen en lenen van digitale activa via verschillende blockchains. RenQ Finance maakt gebruik van de kracht van RenVM, een gedecentraliseerd protocol dat cross-chain interoperabiliteit en liquiditeit mogelijk maakt.

De krachtige AI-technologie van RenQ Finance (RENQ) is een cruciaal element dat het onderscheidt van andere DeFi-systemen. De technologie van RenQ Finance stelt het in staat om consumenten de best mogelijke prijs voor hun activa te bieden, waardoor het een favoriet platform wordt voor handelaren en investeerders die hun inkomsten willen optimaliseren.

RenQ Finance (RENQ) biedt ook een volledige reeks DeFi-functies, zoals uitzetten, uitlenen en lenen. Deze functies stellen gebruikers in staat passief inkomen te genereren en hun investeringen beter te beheren.

RenQ Finance (RENQ) legt ook de nadruk op interoperabiliteit. Het platform stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot een breed scala aan financiële producten in vele blockchains. Dit maakt het eenvoudiger voor handelaren om hun bezit te diversifiëren en te profiteren van marktkansen.

De RENQ-token is bedoeld om gebruikers te motiveren om deel te nemen aan het bestuursmechanisme van het platform. Houders van RENQ-tokens kunnen deelnemen aan het besluitvormingsproces van het platform door protocolverbeteringen voor te stellen en erover te stemmen. Als gevolg hiervan verandert het platform voortdurend om aan de eisen van zijn gebruikers te voldoen.

Met een proof-of-stake consensusproces worden RENQ-munten gebruikt om het platform te beveiligen. Gebruikers kunnen hun RENQ-tokens inzetten om platformtransacties te valideren en beloningen te verdienen door meer RENQ-tokens.

Daarom bevelen sommige experts RenQ Finance (RENQ) aan als een alternatieve of aanvullende oplossing voor Polygon (MATIC) en Cardano (ADA). Het maakt gebruik van de kracht van RenVM, een virtuele machine die elk token veilig tussen elke blockchain kan overdragen. Met RenQ Finance (RENQ) hebben gebruikers toegang tot liquiditeit van meerdere ketens.

Klik hier om RenQ Finance (RENQ) tokens te kopen.

Bezoek de onderstaande links voor meer informatie over RenQ Finance (RENQ):

Website: https://renq.io
Whitepaper: https://renq.io/whitepaper.pdf

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!