Crypto whales ontwaken na een rustig jaar: dit is waarom ze Metacade-tokens kopen

2022 was een moeilijk jaar voor cryptovaluta. Crypto whales bleven relatief stil terwijl ze een strategie bedachten en coins vasthielden totdat de onzekerheid van de bearmarkt voorbij was. Nu 2023 al belooft dat de bodem van de bearmarkt in zicht is, zijn de whales aan het ontwaken- en ze lijken meteen in een opwindend nieuw project te springen, namelijk Metacade.

Metacade is een disruptief nieuw project dat zich in het hart van de GameFi-revolutie positioneert en nu al de krantenkoppen haalt in crypto nieuws. Als reactie op de gedetailleerde plannen die door het Metacade team in hun whitepaper zijn uiteengezet, heeft het project een intense groeiende belangstelling voor de presale gezien, waarbij $12.8m werd opgehaald in slechts 17 weken, zonder tekenen van vertraging.

Kan Web3-technologie Metacade in staat stellen om gamers aan te trekken?

GameFi is een innovatieve sector van Web3 die de financiële voordelen die beschikbaar zijn via blockchain-technologie introduceert in de gaming wereld. Het betekent dat projecten zoals Metacade, die een uitgebreid en meeslepend platform voor gamers bieden, ook nieuwe inkomstenbronnen kunnen bieden door functionaliteit toe te passen die is afgeleid van gedecentraliseerde financiering (DeFi).

Als gevolg hiervan biedt Metacade gamers nieuwe bronnen van inkomsten uit gaming, die ongetwijfeld een enorme acceptatie zullen kennen zodra de reguliere industrie door zal hebben wat de voordelen zijn. Het is slechts één van de vele redenen waarom crypto whales zoveel interesse tonen in het gaming project.

De ruimte heeft zelfs zoveel potentieel dat het zeer gerespecteerde crypto-exchange Crypto.com-onderzoek suggereert dat blockchain-gaming in 2025 meer dan $50 miljard waard zou kunnen zijn. Hiermee zijn de groeicijfers van de sector tien keer hoger dan die van traditionele gaming.

Dit groeipotentieel is slechts een van de redenen waarom beleggers zo enthousiast zijn over Metacade. De plannen die door het Metacade team zijn geschetst, maken heel duidelijk dat Metacade een realistische strategie heeft om het centrum voor GameFi te worden. Het platform biedt een uitgebreide en meeslepende gaming ervaring waardoor een zeer brede groep van meer dan 3 miljard gamers kan worden aangesproken. Hierdoor zou Metacade snel een groot deel van de markt kunnen veroveren.

Kan MCADE $1 bereiken in 2023?

Het MCADE-token is cruciaal voor de kernfunctionaliteit van het Metacade ecosysteem. Daarom kunnen we verwachten dat naarmate het aantal gebruikers op het platform toeneemt, ook de hoeveelheid opwaartse druk op de MCADE-prijs toeneemt.

Een andere belangrijke factor is hoe investeerdersvriendelijk het ontwerp van het MCADE-token is, met een voorraad van slechts 2 miljard tokens. Er zijn ook staking opties, waarmee houders een passieve inkomstenstroom kunnen opbouwen terwijl ze wachten op rendement op hun holding.

Deze factoren, samen met de technische releases en een agressief marketingplan, beginnen allemaal in 2023. Daarom speculeren velen dat $1 tegen het einde van het jaar waarschijnlijk is. Het lage aanbod betekent dat het project hiervoor alleen een marktkapitalisatie van $2 miljard zou moeten hebben, ruim binnen het bereik van de all-time highs die veel projecten tot nu toe hebben behaald.

Wat is Metacade?

Metacade probeert de wereld van gaming te transformeren, waardoor gebruikers inkomsten kunnen verdienen terwijl ze deelnemen aan hun favoriete hobby, door de grootste play-to-earn-arcade ter wereld te bouwen. Dit wordt op een expansieve manier benaderd om de totale adresseerbare markt (TAM) van het project te maximaliseren. Door verschillende spelstijlen in het beloningssysteem op te nemen en de grootste bibliotheek met gaming titels aan te bieden, lijkt Metacade klaar voor groot succes.

Door al deze functies kan Metacade veel gamers aantrekken, naarmate technische releases live gaan en het bewustzijn van het project de mainstream bereikt. Dit zou Metacade een enorm gebruikersbestand kunnen opleveren, die allemaal het MCADE-token nodig hebben waar crypto whales momenteel zo wanhopig naar op zoek zijn.

Hoe werkt MCADE?

Het MCADE-utility token wordt gebruikt als de valuta van het ecosysteem, voor alle waarde-uitwisselingen en als aandrijving van het beloningssysteem. Het hoge niveau van utility dat het token biedt, samen met het beperkte aanbod in de presale, betekent dat het de koopdruk zal zien toenemen naarmate gebruikers zich bij het platform voegen.

Holding biedt ook bestuursrechten aan haar houders, waaronder het Metagrants programma, dat veel lof heeft ontvangen van analisten. Met het programma kunnen game-ontwikkelaars hun ideeën presenteren aan de Metacade community, waarbij MCADE-houders kunnen stemmen over welke titels financiering ontvangen. Dit zorgt voor een gestage stroom van door gamers goedgekeurde titels van topkwaliteit die naar het platform komen, naast een sterke gebruikersbetrokkenheid en groei.

De Metacade presale is een zeldzame kans

Met zoveel potentieel is het duidelijk waarom de presale van Metacade nu al enorm veel belangstelling heeft gekregen in crypto nieuws en van crypto whales. Aangezien vooruitziende investeerders en whales een hoog niveau van dynamiek voor het project blijven stimuleren, lijkt het steeds waarschijnlijker dat de presale op korte termijn uitverkocht zal zijn. Dit betekent dat geïnteresseerde partijen zo snel mogelijk moeten instappen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!