Gerenommeerde investeerder voorspelt prachtige setup voor Bitcoin

De gerenommeerde investeerder Chris Burniske, die correct de crypto-bodem van 2022 voorspelde, heeft aangegeven dat Bitcoin (BTC) aan kracht wint na het terugwinnen van een kritieke technische indicator.

Burniske, een voormalig analist van ARK Invest en een huidige partner bij durfkapitaalbedrijf Placeholder, vertelde zijn 256.400 Twitter-volgers dat Bitcoin nu handelt boven het 200-weken eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA), een indicator die langetermijntrends signaleert.

Volgens de investeerder is het opnieuw testen van de SMA van 200 weken als ondersteuning een goed voorteken voor de toekomstige prijsactie van de koningsmunt. Hij tweette het onderstaande:

“Zelfs als we een beetje consolideren, heeft BTC overtuigend overwonnen en weer gesloten boven de 200W SMA (geel) – dat zou mooi zijn om dat weer als ondersteuning te hebben.”

Burniske gaf verder aan dat de SMA van 200 weken van oudsher heeft gediend als een betrouwbare ondersteuning voor BTC tijdens diepe bearmarkten. De belegger merkte echter op dat het patroon tijdens de meest recente cryptowinter werd doorbroken. Hij zei het volgende:

“Voor degenen die hier nieuw zijn, de SMA van 200 weken was altijd ondersteuning voor BTC in voorbije cycli – deze bear[markt] was in dat opzicht een anomalie.”

Wat betreft zijn kijk op hoe BTC op korte termijn zou kunnen presteren, zei Burniske dat hij Bitcoin pas het niveau van $50.000 kon zien bereiken nadat het de weerstand van $35.000 had weggenomen. Hij tweette:

“Zou ons nog hoger kunnen zien stijgen (serieuze calls voor $50.000 komen nadat $30.000 – $35.000 is gedood); naar mijn mening te vroeg om risico’s te nemen, maar niet te vroeg om een ​​plan te hebben.”

Burniske sloot af met te stellen dat de marktkapitalisatie van Bitcoin waarschijnlijk zal stijgen tot biljoenen dollars, samen met andere altcoins, die hij groepeert onder de term het Internet Financial System (IFS). Hij sloot af met:

“Ik ben al meer dan 10 jaar een Bitcoin-gelovige, maar ik erken ook dat het slechts een deel is van het Internet Financial System (IFS), en ondanks dat het waarschijnlijk groeit om biljoenen in waarde op te slaan, zal het niet eens de meerderheid van de IFS.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!