Analist waarschuwt Ethereum-houders voor bearish prijsactie

De bekende cryptocurrency-analist, die het einde van de Bitcoin-bullmarkt in 2021 heeft voorspeld, op Twitter bekend als Pentoshi, heeft onlangs een waarschuwing uitgevaardigd in de richting van Ethereum-houders.

De strateeg vertelde zijn 677.100 volgers dat het bearish momentum de Ethereum koers naar het volgende niveau zou kunnen duwen als het onder een belangrijk ondersteuningsniveau komt. Hij tweette het volgende:

“Onder het grijze gebied KAN het lelijk worden. Ik zal daar long gaan met een strakke stop. Het is een mooie plek voor langdurige invaliditeit op korte tot middellange termijn. Als we beginnen te sluiten, hieronder is het een gemakkelijke uitweg en een papiersnede.”

Als hij naar de grafiek van Pentoshi kijkt, lijkt hij te verwijzen naar steun rond de $1.480. Op het moment van schrijven is Ethereum $1.576 waard.

Pentoshi is niet de enige die bearish is op ETH

Collega-analist Smart Contracter is ook bearish over Ethereum. Volgens de cryptohandelaar heeft Ethereum de diagonale steun van een bearish voortzettingspatroon weggenomen. Hij gaf het onderstaande aan:

“Bear flag-structuur breekt af op ETH.”

Kijkend naar de grafiek van de analist, lijkt hij een daling voor Ethereum naar het prijsniveau van $1.480 te voorspellen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!