Hoe hoog gaat Solana (SOL) in 2023? RenQ Finance (RENQ) wordt een best verkopende voorverkoop

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptomarkt heeft in de loop der jaren bewezen een veerkrachtige niche van investeringen te zijn. Ondanks harde kritiek, zware sancties en haat van de regeringen van de wereld die het proberen te reguleren tegen de ware aard van DeFi, zijn cryptocurrencies blijven bewijzen dat de twijfelaars en haters ongelijk hebben.

Na de winter van 2022 te hebben doorstaan, is de activaklasse bezig met herstel in de nasleep van het nieuwe jaar; Solana is een actief dat goed is begonnen gezien het gunstige momentum en ook klaar is voor herstel.

>>>>KOOP RENQ TOKENS HIER<<<<

Hoe ver kan Solana gaan in 2023?

Solana is een blockchain-netwerk met Smart Contract-functies. Het is gemaakt om Ethereum te evenaren en heeft aan die verwachting voldaan door een netwerk te worden met lage kosten, hoge snelheid en een geschikt ecosysteem voor het maken van DApps en NFT’s.

Zonder gebruik te maken van layer-2 of off-chain oplossingen, levert het Solana-netwerk uitzonderlijke prestaties. Het is uniek omdat het het Proof of History-algoritme gebruikt, en dit geeft het de hoogste doorvoer onder Layer-1-ketens.

Met zijn hybride consensusmodel compromitteert Solana decentralisatie voor snelheid. De innovatieve combinatie van Proof-of-Stake (PoS) en Proof-of-History (PoH) voorgesteld door Solana is een baanbrekend idee voor de blockchain-industrie. Solana is een van de snelstgroeiende ecosystemen en heeft zijn eigen Layer 1-oplossing voor NFT’s gebouwd, net als Ethereum.

SOL is de eigen valuta van Solana. Nadat het in 2022 onder de $10 werd verhandeld, is het sinds het begin van het jaar met meer dan 100% hersteld. Met de groei van de Metaverse- en NFT-ruimte zal Solana naar verwachting meer waarde vinden en als gevolg daarvan zijn prijsstijging zien.

Experts denken dat SOL, dat momenteel rond de $23 handelt, vóór het einde van het jaar de grens van $40 kan overschrijden. Is dat een mogelijkheid? We zullen moeten afwachten.

RenQ Finance

De voorverkoop op de cryptomarkt van 2023 bevat momenteel RENQ, een bestverkopende token.
RENQ biedt meer potentieel dan zijn rivaal, met een groei van meer dan 1000%, en is de echt koopje, net als zijn moederplatform RenQ Finance.

RenQ Finance is een fascinerende oplossing waar elke DeFi-gebruiker veel baat bij zal hebben. Gebruikers kunnen snelle, betrouwbare, goedkope gedecentraliseerde financiële diensten ervaren, zoals uitzetten, lenen, ruilen, handelen, enzovoort.

RENQ heeft tot doel alle geïsoleerde blockchains met elkaar te verbinden en een cross-chain asset-uitwisselingsplatform te creëren om het liquiditeitsprobleem aan te pakken.

Met behulp van RENQ kunnen volledig nieuwe activaklassen worden gecreëerd waarvan de waarde wordt afgeleid van op blockchain gebaseerde activa. Derivaten en margetransacties zijn twee voorbeelden van financiële producten die beleggers betere controle geven over hun portefeuillerisico en extra speculatieve kansen.

RENQ is superieur aan traditionele financiële producten omdat het geen gereguleerd centraal verrekenkantoor vereist, wereldwijde en gelijke toegang mogelijk maakt en consumenten voortdurende controle over hun geld geeft. Vergelijkbaar met geen enkele andere markt voor financiële activa, is de derivatenmarkt op de huidige financiële infrastructuur enorm.

Een toenemend deel van de traditionele activa zal op de blockchain worden genoteerd naarmate gedecentraliseerde platforms zich ontwikkelen en aanzienlijke voordelen beginnen te bieden ten opzichte van conventionele financiële systemen. RENQ zal veel gedecentraliseerde protocollen aanbieden die verschillende financiële oplossingen implementeren op basis van crypto-activa.

In de huidige voorverkoopfase 1 verkoopt RENQ tegen 0,02 USDT. Er zijn in totaal meer dan 32 miljoen exemplaren verkocht en daarmee is ongeveer $643.000 opgehaald, waardoor het de best verkochte token van het seizoen is geworden. Nu er nog meer fasen komen, wordt verwacht dat het token nog verder zal stijgen.

Tot slot, om de voorverkoop te vieren, biedt Renq tot $250.000 aan $RENQ-tokens aan als weggeefacties aan zijn gemeenschap. Om een ​​winnaar te worden, moet u voor $100 aan $RENQ-tokens kopen.

>>>>KOOP RENQ TOKENS HIER<<<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!