4 van de beste crypto’s om in te investeren voor 2023 – Welke crypto’s moet je nu kopen?

Volgens de laatst beschikbare cijfers werd in het derde kwartaal van 2022 $1,3 miljard opgehaald door blockchain-games, ondanks de barre omstandigheden op de cryptomarkt. Met bijna 1 miljoen dagelijkse actieve wallet transacties die interactie hebben met deze titels, blijft de play-to-earn (P2E) gaming sector in goede gezondheid en biedt het investeerders uitstekende kansen op rendement.

De verwachting is dat de groei in GameFi de komende vijf jaar zal aanhouden. Dit betekent dat investeerders de sector afspeuren naar de beste crypto’s om in te investeren. Dit zijn vier van de beste play-to-earn crypto games die momenteel op de markt zijn:

  • Metacade (MCADE)
  • The Sandbox (SAND)
  • Axie Infinity (AXS)
  • Gods Unchained (GODS)

Wat is play-to-earn gaming?

Play-to-earn wordt in cryptokringen vaak GameFi genoemd. Bij play-to-earn gaming platforms kunnen gamers tijdens het spelen een passief inkomen verdienen door middel van crypto beloningen. Beloningen worden meestal gemaakt met crypto-tokens en worden verkregen door voortgang in online toernooien, het beklimmen van klassementen, het verslaan van persoonlijke records en het winnen van veldslagen in duels tussen spelers en spelers.

Veel traditionele videogames hebben een in-game valuta waarmee gamers personage skins en wapens kunnen kopen, vergelijkbaar met de manier waarop play-to-earn gamers hun beloningstokens kunnen herinvesteren voor NFT’s of personageverbeteringen. Het cruciale voordeel van play-to-earn gaming is dat gebruikers hun geld op elk moment uit het spel kunnen halen, waardoor ze echte inkomsten kunnen genereren.

Verwacht wordt dat de play-to-earn industrie tussen nu en 2028 exponentieel zal blijven groeien, met technologische vooruitgang zoals de toepassing van geavanceerde virtual reality-mogelijkheden die een evolutie in de gameplay-ervaring voor gamers zullen bieden. DappRadar vermeldt momenteel meer dan 2000 GameFi-titels op zijn website. Dit aantal zal in 2023 waarschijnlijk aanzienlijk toenemen naarmate de loyaliteit van bestaande GameFi-enthousiastelingen voortduurt en een nieuwe generatie fans steeds meer overstapt van consolegaming naar play-to-earn titels.

1.   Metacade – Een van de beste play-to-earn crypto games wint aan kracht in de presale

Metacade, een van de beste crypto valuta’s om in te investeren, is een gloednieuw platform dat het breedste scala aan play-to-earn titels op één plek samenbrengt met zijn baanbrekende virtuele arcade. Het is een door de community geleide hub waar gamers kunnen rondhangen met vrienden en gelijkgestemde enthousiastelingen terwijl ze een passief inkomen verdienen naarmate ze verder komen in hun favoriete games en het opnemen tegen vrienden en vreemden.

Hoewel de enorme play-to-earn capaciteit van Metacade het belangrijkste verkoopargument is voor GameFi-fans, hebben communityleden nog andere verdienmogelijkheden tijdens interactie met de hub. De belangrijkste hiervan is het create-to-earn initiatief, waarbij gamers crypto-beloningen verdienen voor het schrijven van game beoordelingen, het delen van alfa, het helpen van medegebruikers bij het doorlopen van games met tips en het bijdragen aan livechats op het platform.

Daarnaast wil Metacade innovatie leiden binnen de play-to-earn crypto-gaming sector met zijn revolutionaire Metagrants, een programma dat is ontworpen om de ontwikkeling van nieuwe exclusieve titels te ondersteunen. Ontwikkelaars dienen aanvragen in voor stemmen door de community om financiering te krijgen om hun ideeën te ondersteunen. De leden hebben de mogelijkheid om te stemmen op de games die ze het liefst willen zien, terwijl ontwikkelaars de mogelijkheid hebben om essentiële Web3-ervaring op te doen.

Waarom zou je MCADE kopen?

Een succesvolle en snelle presale is de beste manier om de aandacht van investeerders te trekken, en Metacade’s heeft in slechts 10 weken al meer dan $4.9 miljoen opgehaald. Met de rijke en diverse routekaart van Metacade is MCADE een van de beste GameFi-tokens met potentieel uitstekende rendementen.

Tussen nu en het vierde kwartaal van 2024, wanneer het een volwaardige DAO wordt en externe play-to-earn titels en een Web3 jobboard worden gelanceerd (vanaf het eerste kwartaal van 2024), lijkt de vraag naar MCADE-tokens te stijgen na de huidige presale, wanneer de tokenprijs $0,02 zal zijn. Van vroege investeerders wordt verwacht dat ze hun tokens behouden, wat betekent dat de prijs waarschijnlijk omhoog zal schieten en mogelijk de grens van $1 in 2023 zal overschrijden.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale <<<

2.   The Sandbox (SAND) – Populair play-to-earn platform voor digitaal onroerend goed zal zich in 2023 ontwikkelen

The Sandbox is een gerenommeerd GameFi-platform dat fans heeft versteld doen staan met zijn Roblox- en Minecraft-achtige esthetiek en een geruststellend thuis biedt voor veel gameliefhebbers. Gamers gebruiken het native SAND-token om digitale onroerend goed percelen te kopen, waarmee op verschillende manieren geld kan worden verdiend, onder meer door het ontwikkelen van play-to-earn game titels.

De grootste kracht van The Sandbox zijn de eenvoudig te gebruiken creatieve tools, waarmee gebruikers toegang krijgen tot intuïtieve plug-and-play-tools om unieke personages, accessoires en games te produceren. Dit maakt het een uitstekend instappunt voor beginnende game-ontwikkelaars met minimale of geen ervaring met codering, waardoor ze diepgaande werelden en boeiende games kunnen bouwen waar andere gebruikers van kunnen genieten.

Het winstpotentieel van The Sandbox neemt toe naarmate gebruikers meer NFT’s creëren om percelen te verhandelen of te ontwikkelen om zo de  aantrekkingskracht en bruikbaarheid voor andere gebruikers te vergroten.

Waarom zou je SAND kopen?

The Sandbox heeft de steun gekregen van verschillende grote hitters in het bedrijfsleven, de mode en de populaire cultuur, waardoor het een van de beste crypto’s is om in te investeren. Onder meer Snoop Dogg, Paris Hilton, Adidas, Gucci en skateboard legende Tony Hawk bezitten onroerend goed op het platform. Een voorbeeld van toepassingen voor digitale vastgoed percelen zijn Hawk’s plannen voor een virtueel skatepark en het virtuele pretpark met muzikaal thema van Warner Music.

Steun van beroemdheden is een enorme aantrekkingskracht op investeerders, misschien op de tweede plaats na een aantrekkelijke verkoopprijs. De huidige prijs van SAND van $0,432549 ligt meer dan 95% onder het hoogste punt ooit (ATH) van $8,44, waardoor SAND een uitstekend vooruitzicht is in de aanloop naar het verwachte marktherstel in 2023 en daarna. De aantrekkingskracht van The Sandbox op de lange termijn, gecombineerd met zijn veelzijdige utility case en historische hoogtepunten, maakt van de huidige lage waarde een aanzienlijk winstperspectief voor de langetermijnbelegger.

3.   Axie Infinity (AXS) – play-to-earn big hitter zal in 2023 profiteren van de ontwikkeling van blockchain

Axie Infinity is een van de grootste play-to-earn titels van de metaverse. Het zal elke gamer bekend voorkomen die van Pokémon Go hield toen het een paar jaar geleden een rage was met zijn baanbrekende Augmented Reality-technologie. Axie Infinity-gamers verzamelen virtuele huisdieren, bekend als Axies, die elk verschillende vaardigheden en sterke punten hebben. Axies kunnen worden getraind, uitgerust en geüpgraded om gevechten tegen de Axies van andere gebruikers te winnen en daarbij beloningen te verdienen.

De beproefde formule van de game is enorm populair gebleken bij GameFi-fans, met meer dan 2 miljoen gebruikers in oktober 2021 en een grote, loyale, wereldwijde gebruikersbasis. Axie Infinity is vooral populair in Zuidoost-Azië en wil de Ronin bridge gebruiken, een Ethereum side chain die speciaal voor het platform is gebouwd, om in 2023 een verbeterde gebruikerservaring te bieden.

Waarom zou je AXS kopen?

Hoewel het doel en de gameplay van Axie Infinity bekend blijven bij de enorme fanbase, staat het platform niet stil. Ontwikkelingen gaan achter de schermen door om de nieuwste Web3-technologieën te gebruiken om een betere gameplay-ervaring te verbeteren, terwijl de Ronin bridge belooft het potentieel van Ethereum’s blockchain-mogelijkheden volledig te benutten.

Als gevestigde cryptomunt is AXS niet immuun geweest voor de crypto bearmarkt in 2022. De waarde daalde na de ATH van $166 die werd behaald tijdens de bullmarkt van 2021. Momenteel wordt het verhandeld tegen een fractie van die prijs: $6,68. Analisten geloven dat betere tijden in 2023 voor de deur staan, voorafgaand aan de volgende bullmarkt, waardoor investeerders een uitstekende kans krijgen op een goed rendement en AXS een van de beste crypto’s wordt om in te investeren voor 2023.

4.   Gods Unchained (GODS) – play-to-earn NFT trading game blijft razend populair in 2023

Gods Unchained blijft een van de meest populaire play-to-earn titels van de metaverse die naar 2023 gaat, met zijn uitgebreide NFT-kaarthandel-gameplay-ervaring die die van elk real-world kaarthandelspel overtreft. Het heeft zichzelf bewezen als een uitstekend toegangspunt tot de play-to-earn gaming sector via zijn free2play-gateway, hoewel het winstpotentieel wordt vergroot voor gebruikers die het native GODS-token kopen.

De gameplay-ervaring bootst real-world fantasy-kaarthandelstitels na, waarbij gamers NFT-kaarten van personages verzamelen om een substantiële cast te maken om voor beloningen te strijden tegen andere gebruikers. De in-game marktplaats maakt de verkoop, aankoop en ruil van kaarten mogelijk, allemaal ondersteund door de GODS coin.

Waarom zou je GODS kopen?

Gods Unchained handhaaft de loyaliteit en interesse van zijn enorme gebruikersbestand door regelmatig nieuwe kaartpakketten uit te brengen. Deze omvatten nieuwe personages met verschillende sterke punten en mogelijkheden, wat betekent dat de cast van personages van een speler nooit compleet is. Er is altijd ruimte voor hen om hun hand te versterken. Deze evolutie heeft ervoor gezorgd dat het platform jarenlang aan de top van de GameFi-sector blijft staan en het ziet ernaar uit dat dit nog jaren zo zal blijven.

Deze lange levensduur biedt beleggers uitstekende zekerheid dat hun investering op lange termijn solide is, waardoor GODS een van de beste crypto’s is om in te investeren. Met de GODS die momenteel wordt verhandeld tegen $0,2103, bereikte slechts een fractie van zijn ATH van $7,26 het hoogtepunt van de bullmarkt van 2021, zijn plaats als een van de beste play-to-earn cryptogames maakt het een uitstekende kans voor de langetermijnbelegger om winst te maken naarmate de marktvooruitzichten verbeteren.

Samenvattend: Metacade is een van de beste play-to-earn crypto games met een groot potentieel voor investeerders

Deze vier titels behoren tot de beste play-to-earn crypto games die momenteel op de markt zijn en, met de verwachte groei van de sector in de komende vijf jaar, lijkt het erop dat ze stuk voor stuk een goed rendement zullen opleveren, aangezien de crypto markten verbeteren in de aanloop naar de volgende verwachte bullmarkt in 2025. Dit maakt het nu de perfecte tijd om te investeren in GameFi-munten terwijl de bearmarkt de prijzen laag houdt.

Metacade lijkt de belangrijkste investeringsmogelijkheid te zijn met zijn opwindende en innovatieve roadmap die het Metagrants programma, work-to-earn mogelijkheden en een overgang naar een DAO die eigendom is van de community tegen Q4 van 2024 brengt, waardoor de hele play-to-earn ruimte een grote stap vooruit maakt.

Het aanzienlijke momentum dat tijdens de presale wordt gegenereerd, lijkt zich voort te zetten in 2023, waardoor Metacade een van de beste crypto valuta’s is om nu in te investeren. Experts voorspellen een enorme waardestijging van MCADE zodra het aan het einde van de presales fase op de beurzen komt. De huidige presale prijs van $0.013 lijkt een no-brainer als een van de beste play-to-earn cryptogames voor iedereen die dit jaar en daarna lucratieve beloningen wil binnenhalen.

Je kunt hier de beste play-to-earn crypto game tokens bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!