Cosmos prijsvoorspelling – is MCADE een betere crypto investering?

De prijsvoorspellingen van Metacade en Cosmos zijn beide optimistisch voor de komende jaren. Terwijl de Cosmos prijsvoorspelling nieuwe all-time highs voorspelt voor het ATOM-token, lijkt Metacade (MCADE) klaar om te stijgen na het einde van de presale. Dit zou een monumentale prijsactie kunnen betekenen voor vroege investeerders in de Metacade, die er nu uitziet als de beste crypto om in te investeren.

Metacade: de beste crypto om nu in te investeren

De Cosmos prijsvoorspelling zou de komende maanden bullish kunnen worden naarmate de bredere crypto markt zijn bearish trend omkeert en momentum begint op te bouwen. Experts weten nog steeds niet precies wanneer de bodem van de bearmarkt zal zijn, maar Cosmos, een van de beste crypto’s om in te investeren, is goed gepositioneerd om te profiteren zodra deze is bereikt.

Hoewel Cosmos enige winst zou kunnen boeken in de nasleep van de bearmarkt, is de Cosmos prijsvoorspelling over het algemeen minder bullish dan Metacade. Het MCADE-token lanceerde onlangs zijn presale, waarbij in een paar weken tijd $3,4 miljoen werd opgehaald. Aangezien Metacade een gloednieuw project is, heeft het een groot opwaarts potentieel vanuit het huidige prijsniveau en zijn sterke fundamentele kenmerken maken het de beste crypto om in 2023 in te investeren.

Wat is Cosmos (ATOM)?

ATOM is een layer 1-blockchain die een groot aantal gebruikerstransacties kan ondersteunen. Het is een van de beste crypto’s is om in te investeren. Het netwerk levert een schaalbare oplossing om consensus te bereiken in een gedistribueerd computersysteem, door gebruik te maken van een hybride proof-of-stake-protocol en voorop te lopen op het gebied van blockchain-interoperabiliteit.

ATOM is inherent een multi-chain blockchain. Het ecosysteem bestaat uit verschillende onafhankelijke blockchains die volledig interoperabel zijn, wat helpt om het aantal transacties dat door het netwerk kan worden verwerkt, te vermenigvuldigen. ATOM is een van de eerste multi-chain-oplossingen en biedt een veilige methode voor inter-blockchain-communicatie.

Cosmos prijsvoorspelling: bereikt ATOM $100 in 2025?

De all-time high (ATH) voor ATOM is $44. Hoewel het token momenteel meer dan 75% lager is dan dit prijsniveau, blijft het op dit moment een van de beste crypto’s om in te investeren. Dit komt omdat het relatief goed stand heeft gehouden in vergelijking met andere altcoins – waarvan er vele met meer dan 90% zijn gedaald ten opzichte van hun ATH.

Het project biedt een innovatieve oplossing voor een belangrijk probleem in Web3, waardoor het een van de beste cryptovaluta’s is om in de toekomst in te investeren. Blockchains zijn meestal ontworpen als closed-loop-netwerken en hebben historisch gezien moeite om met elkaar te communiceren. Met zijn nieuwe multichain-oplossing en het vermogen om een ​​groot aantal gedecentraliseerde applicaties (DApps) te ondersteunen, is de prijsvoorspelling van Cosmos echter dat deze in 2025 meer dan $100 zou kunnen bedragen.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is de eerste community-gestuurde arcade en de grootste metaverse arcade die is gebouwd met behulp van blockchain technologie. Het platform biedt een scala aan verschillende spellen op het platform die elk een geïntegreerd verdienmechanisme hebben, waardoor een geavanceerde spelervaring wordt geboden aan casual gamers van over de hele wereld.

Daarnaast wil Metacade een centrale hub worden voor de Web3-community. Daarom biedt Metacade niet alleen play-to-earn mogelijkheden, maar biedt het ook een reeks extra verdienfuncties die de komende jaren een groot aantal blockchain-gebruikers van dienst kunnen zijn.

Hoe werkt MCADE?

De play-to-earn games van Metacade kunnen vrijblijvend of competitief worden gespeeld. De compete-to-earn functie omvat toernooien met betaalde toegang waarin gamers tegen elkaar kunnen strijden om grote prijzen te winnen in de vorm van MCADE-tokens.

Metacade heeft ook een uniek initiatief voor het creëren van banen aan de basis van het platform. De work-to-earn functie verbindt gamers en Web3-gebruikers met betaalde vacatures bij verschillende projecten op de blockchain. Deze kansen kunnen variëren van parttime werk tot fulltime functies bij Metacade’s partners in Web3, wat kan helpen om nieuwe professionals in de blockchain-ruimte te ondersteunen.

Het platform zal ook het maken van content stimuleren door gebruikers te belonen voor hun bijdragen. Of het nu gaat om het delen van de nieuwste trends, het plaatsen van de meest exclusieve alfa of het schrijven van game beoordelingen voor de titels die op Metacade staan, gebruikers kunnen een crypto-inkomen verdienen door waarde te bieden aan andere bestaande en nieuwe leden van de community.

Metacade prijsvoorspelling: bereikt MCADE $5 in 2025?

Terwijl de Cosmos prijsvoorspelling een winst van 10x voorspelt in de komende jaren, zou Metacade meer dan 200x rendement kunnen boeken voor vroege investeerders in de presale. Metacade is zonder twijfel de beste cryptovaluta om nu in te investeren. Het project lijkt een van de meest gebruikte platforms in de GameFi-ruimte te worden en zal ook helpen om de ontwikkeling van de industrie zelf te ondersteunen.

Of het nu gaat om het creëren van banen of het verstrekken van financiering in het Metagrants programma, Metacade zal een cruciale rol spelen in de toekomst van op blockchain gebaseerde gaming. De prijsvoorspelling voor MCADE is $5 in 2025, wat een enorm rendement van 250x is vanaf het einde van de presale.

Is MCADE het waard om te kopen?

De presale van MCADE is een geweldige investeringsmogelijkheid, aangezien Metacade volgens veel accounts de beste cryptovaluta is om in 2023 in te investeren. De presale zal de prijs van MCADE verhogen van $0,008 naar $0,02, wat investeerders slechts een beperkte tijd geeft om mee te doen tegen de beste prijzen.

De Cosmos prijsvoorspelling ziet er ook sterk uit voor de toekomst. ATOM zou tegen 2025 een winst van 10x kunnen boeken naarmate het ecosysteem zich blijft ontwikkelen en meer gebruikers aantrekt. Voorlopig blijft ATOM meer dan 75% lager dan zijn ATH, maar het is een sterk project dat zich in de loop van de tijd zou moeten herstellen.

Je kunt hier ATOM-tokens kopen bij eToro.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!