Coin Bureau spreekt zijn verwachting van de cryptomarkt in 2023 uit

De gastheer van het populaire, op cryptocurrency-geconcentreerde, YouTube-kanaal Coin Bureau, Guy Turner, heeft in een nieuw interview met Benjamin Cowen aangegeven dat de cryptomarkt op zijn vroegst in het tweede helft van 2023 kan beginnen met zijn herstel. Hij zei het volgende:

“Ik hoop dat we groene scheuten beginnen te zien en tegen het einde van het jaar tekenen van herstel beginnen te zien. Misschien uit eind Q3, begin Q4. Maar dat zou op zijn vroegst zijn weetje.”

Guy stelde echter dat de prijzen op de cryptomarkt dit jaar waarschijnlijk eerst nieuwe lokale dieptepunten zullen bereiken, mogelijk vóór april, voordat de markt herstelt:

“Ik verwacht dat we nieuwe dieptepunten zullen zien, waarschijnlijk in het eerste kwartaal. Ik denk dat we dat hebben om naar uit te kijken en dan, waarschijnlijk in termen van prijsactie, kan ik me voorstellen dat er de rest van het jaar behoorlijk wat zijwaarts wordt gehandeld.”

Volgens de gastheer van het Coin Bureau zal de cryptomarkt in 2023 gekenmerkt worden door langzame accumulatie en zal het waarschijnlijk geen “spectaculair interessant jaar” worden. Hij sloot af met:

“Wat prijsactie betreft, denk ik niet dat we in dat soort termen een spectaculair interessant jaar gaan meemaken. Ik denk dat het een jaar gaat worden, vooral als die dieptepunten eenmaal zijn bereikt, van langzame accumulatie, voor dollar cost averaging (DCA) en dat soort dingen. Het is zeker een jaar om voorzichtig te werk te gaan.”

Wil je meer weten over hoe je de bearmarkt kan overleven? Lees dan dit artikel en lees tips over hoe je jezelf het best kan voorbereiden op de volgende bullmarkt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!