Bitsgap introduceert trading bot-updates op tijd voor kerstuitverkoop

Bitsgap heeft voorafgaand aan de kerstuitverkoop het grote herontwerp van zijn drie meest succesvolle crypto-handelsbots voltooid.

Tallinn, Estland Bitsgap, een van de grootste crypto-aggregators, heeft het herontwerp van zijn belangrijkste crypto-handelsbots op tijd voor de feestdagen voltooid en biedt alle jaarplannen tegen een gereduceerde prijs aan.

Ondanks de cryptovaluta heeft het Bitsgap-team een ​​paar drukke maanden achter de rug met het opnieuw ontwerpen van de meest succesvolle bots en de voorbereidingen voor de laatste grote verkoopactie van dit jaar. Max Kalmykov, CEO van Bitsgap, zei het volgende:

“Voor ons was deze tijd vol intens werk. We hebben veel energie gestoken in het toevoegen van extra beveiligingslagen voor onze klanten en het ontwikkelen van nieuwe fantastische functies. Toen we begonnen met het herontwerpen van onze bots, hadden we twee simpele doelstellingen: ze gemakkelijker maken om mee te beginnen en hun winstgevendheid te vergroten.”

Hij ging verder met:

“We zijn trots en blij om aan te kondigen dat we deze doelen hebben bereikt! Alle bots kunnen nu met een paar klikken starten met zeer succesvolle vooraf ingestelde strategieën of volledig op maat worden gemaakt. Cryptohandel wordt eindelijk toegankelijker!”

Bots die opnieuw zijn ontworpen, zijn onder meer de DCA, GRID en BTD (Buy the Dip). Alle drie zijn onmisbaar in de dalende markt, omdat ze vooraf ingestelde strategieën hebben waarmee handelaren kunnen winnen in de recessie.

Vooral de DCA Bot van Bitsgap heeft een grondige revisie ondergaan. Het heeft nu een backtesting-functie, waarmee handelaren de prestaties van de bot kunnen voorspellen op basis van historische gegevens en een nieuw geïntroduceerde shortstrategie.

Bovendien stelt de DCA-bot geldmakers nu in staat om de Shorting-strategie te gebruiken, d.w.z. om meer munten te verdienen terwijl hun prijs daalt – een hulpmiddel van onschatbare waarde in de bearmarkt!

De GRID Bot is ook vernieuwd en heeft nu een meer intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface waarmee handelaren de bot met slechts drie klikken kunnen starten.

De Buy the Dip-strategie, een favoriet van Bitcoiners, is nu een op zichzelf staande BTD-bot. De mechanica past perfect bij de huidige markt: koop munten wanneer de prijs daalt en verkoop ze later wanneer de prijs stijgt. vervolgt Max Kalmykov vervolgde met:

“Alle geüpgradede bots zijn in productie en kunnen volledig worden gebruikt door alle Bitsgap-handelaren.

Bovendien kunnen handelaren tijdens de kerstuitverkoop hun jaarabonnementen verlengen met 30% korting. Dit is een fantastische besparingsmogelijkheid en de enige waar u nu kunt sparen om in de toekomst meer te verdienen met handelen.”

Over Bitsgap

Opgericht in 2016 in Estland met het nobele doel om cryptocurrency-handel via meerdere beurzen toegankelijker en efficiënter te maken, is Bitsgap uitgegroeid tot een van de grootste crypto-aggregators met meer dan 15 verbonden beurzen, meer dan 100 teamleden en een grote community van meer dan 500.000 handelaren .

Het paradepaardje van Bitsgap is een cloudgebaseerd, geautomatiseerd crypto-handelsplatform dat gebruikers een complete suite van handmatige en geautomatiseerde handelshulpmiddelen biedt, zoals slimme orders, handelsbots en risico- en portefeuillebeheer.

Bitsgap is vooral trots op zijn handelsbots – DCA en GRID – die fantastische rendementen hebben laten zien in de cryptomarkt en een grote aanhang hebben getrokken met bijna 4 miljoen gestarte bots en totale handelsvolumes van meer dan $300 miljard in 2022.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!