Ontvang gelukstickets voor WK-weddenschappen op 1xBit

Het langverwachte WK 2022 is hier en biedt veel kansen om groots te winnen. Ben je enthousiast om je favoriete spelers op het veld te zien? Dan is het WK niet alleen een kans om dat te doen, maar ook om groots te winnen vanuit je passie.

Deelnemen aan de Ticket Rush van 1xBit is alles wat je nodig hebt voor een leuke WK-ervaring. Dit toernooi biedt je de mogelijkheid om aan de top van het spel te blijven, te genieten van fascinerende wedstrijden en indrukwekkende prijzen te winnen.

1xBit heeft Ticket Rush gemaakt met tal van fantastische prijzen die je hele gokervaring kunnen veranderen. Met meerdere prijstrekkingen die zijn ontworpen om veel winnaars te selecteren, heb je een kans om veel te winnen. De prijzenpot is 3 BTC, met tal van winnaars per categorie.

Om deel te nemen aan de aanbieding, moet u inloggen of registreren op 1xBit. Ga naar de aanbiedingspagina, klik op “Deelnemen” en zet in op WK 2022!

Deelnemers verzamelen tickets voor weddenschappen op wedstrijden van het WK 2022. Er zijn drie ticketcategorieën:

  • Individuele wedstrijdtickets – voor weddenschappen op WK-wedstrijden
  • Supportertickets – voor weddenschappen op de 8 gekozen landen tijdens de groepsfase
  • Play-off tickets – voor weddenschappen op play-off wedstrijden
    Voor de prijzen voor individuele wedstrijdtickets zal de winnaar van de 1e plaats uitkomen met 500 mBTC. De winnaar van de eerste plaats in de prijstrekking van de supporterstickets gaat naar huis met 10 mBTC, terwijl de winnaar van de eerste plaats in de prijstrekking van de Play-off-tickets 250 mBTC wint.

1xBit: uw beste gok

Ticket Rush is een van de vele toernooien die door 1xBit zijn ontworpen om spelers te helpen profiteren van hun passie terwijl ze genieten van het WK. Met 1xBit kunt u gerust zijn over weelderige prijzen die uw gokervaring de moeite waard maken.

Als het snelste en toonaangevende crypto-sportboek, is 1xBit gepassioneerd om de inspanningen van spelers op een spannende manier te belonen. Het platform biedt zijn gebruikers tal van voordelen om de crypto-gokruimte te maximaliseren.

U kunt inzetten op 1xBit met behulp van meer dan 40 ondersteunde cryptocurrencies. Deze crypto-adoptie elimineert de noodzaak van fiat-valuta. Het neemt de stress weg van het eerst converteren van uw cryptocurrency naar fiat voordat u deze in een sportsbook stort om op uw favoriete spellen in te zetten.

In plaats daarvan kunt u deze valuta’s rechtstreeks gebruiken, waardoor u hun waarde kunt maximaliseren zonder iets te verliezen aan conversiekosten. Sterker nog, 1xBit is voortdurend op zoek naar relevante partnerschappen en nieuwe munten om toe te voegen.

U profiteert ook van directe uitbetalingen zonder kosten. Hierdoor kunt u genieten van uw winst zonder de tariefstructuur van het platform nadelig te beïnvloeden. 1xBit biedt ook educatieve blogs over cryptogokken om u op weg te helpen met de nodige tips om door het veld te navigeren. Of je nu een beginner of een veteraan bent, 1xBit dekt alles wat je nodig hebt.

Bovendien biedt 1xBit gebruikers een welkomstbonus van maximaal 7 BTC na hun eerste 4 stortingen – het geeft je de benodigde jumpstart om het platform te ervaren en je favoriete spellen te spelen.

Kortom;

Alle wegen leiden naar Qatar voor het WK 2022 en je wilt geen enkele wedstrijd missen. Met het Ticket Rush-tournooi kun je je ervaring opfleuren en crypto winnen!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.