Veelbelovende LBank Labs ‘RobotEra’ Metaverse crypto presale is nu live!

LBank Labs komt met een nieuwe Metaverse Crypto Presale die sinds kort live is gegaan. Het nieuwe metaverse project RobotEra speelt zich af op planeet Taro en bestaat uit een wereld vol robots. 

Het is vergelijkbaar met een spel als The Sandbox, maar dan is het een gehele nieuwe wereld met een eigen stijl. RobotEra werkt volledig met NFT’s die je kunt aanmaken, kopen en verkopen via het platform van RobotEra.

Bij het platform hoort natuurlijk ook een eigen cryptomunt die het makkelijker maakt om te handelen in de verschillende items. Deze TARO token is aangemaakt op de Ethereum blockchain en nu alvast verkrijgbaar in een presale.

>>> Direct TARO Tokens Kopen <<< 

Metaverse Crypto Presales vaak groot succes

Een Metaverse Crypto Presale is vaak interessant om naar te kijken vanwege het grote succes dat enkele voorgangers al behaald hebben. Bekende munten als Decentraland en The Sandbox hebben na hun presale namelijk enorme stijgingen meegemaakt. 

Waar The Sandbox ooit begon met een koers van $0,05 steeg het eind 2021 naar een recordhoogte van meer dan $7,-. Ook Decentraland behaalde groot succes en zag hun koers in 4 jaar tijd van $0,02 naar $5 stijgen. 

Nu de crypto markt in een dalende trend lijkt te zitten, voelt het misschien niet logisch om juist te gaan investeren, maar met het juiste geduld kan een investering in een metaverse crypto presale dus flink wat op gaan leveren. 

RobotEra wordt verkocht in de presale verkocht voor $0,02 en mikt op een marktwaarde van $57 miljoen op het eind van de presale. De marktwaarde van The Sandbox was op het hoogtepunt zo’n 6,5 miljard dollar en dus zou RobotEra eerst nog 100 keer zoveel waard moeten worden om dat in te halen, potentie genoeg dus. 

De token zal net als bij de concurrenten gebruikt worden op het platform om transacties te doen op de marktplaats. Zo kun je NFT’s met elkaar verhandelen en hiervoor de token gebruiken. 

Dit is ook meteen één van de manieren waarop jij geld kan gaan verdienen met deze metaverse. Je kunt zelf NFT’s maken in het spel en die uiteindelijk weer verkopen. 

Zelf investeren in de TARO token

De token van RobotEra is vernoemd naar de planeet waarop het spel zich afspeelt: Taro. De TARO token is nu verkrijgbaar in een presale en dat houdt in dat je de token nog niet kunt verhandelen bij een decentrale of centrale exchange. 

Je zult naar de website van RobotEra moeten om je investering te doen en daarvoor heb je nog wel een aantal dingen nodig. Ten eerste moet je een wallet hebben die je kunt gaan verbinden met dit platform.

De meest populaire keuze hiervoor is MetaMask, dit is een zeer gebruiksvriendelijke wallet die te gebruiken is in je browser en op je telefoon en standaard ingesteld staat op Ethereum, het netwerk waarop de TARO token aangemaakt is. 

Om de tokens te kopen, heb je ook nog cryptomunten nodig die je in kan ruilen voor deze nieuwe token, je kunt namelijk niet zomaar met iDEAL een aankoop doen. Voor deze metaverse crypto presale heb je Ethereum of USDT nodig. 

Na het verbinden van de wallet met het platform kun je dan ook kiezen uit die twee munten. Vervolgens voer je in hoeveel TARO tokens je graag wilt kopen, je ziet dan meteen hoeveel Ethereum of USDT je hiervoor moet betalen.

Om de betaling vervolgens te voltooien, moet je de transactie ook nog goedkeuren in je wallet. De tokens komen vervolgens niet direct in je wallet te staan, maar pas op het eind van de presale. 

Zodra die presale eindigt, komt er een nieuwe pagina beschikbaar bij RobotEra waarop je de door jouw gekochte tokens kan claimen. 

>>> Direct naar de TARO Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!