5 meest veelbelovende nieuwe cryptomunten en nieuwste crypto projecten

Ben jij op zoek naar de meest veelbelovende nieuwe cryptomunten en nieuwste crypto projecten? Dan ben je niet de enige! Zeker nu de cryptomarkt voorzichtig weer aan lijkt te trekken zijn investeerders op zoek naar de volgende buitenkans. 

In dit artikel kijken we naar een aantal nieuwe cryptomunten en ook naar manieren om in de toekomst de beste nieuwe crypto coins te vinden. Lees snel verder en bekijk de top 5 meest veelbelovende nieuwe cryptomunten en bepaal welke munt jij wilt kopen!

Top 5 Meest Veelbelovende Nieuwe Cryptomunten

  1. Dash 2 Trade – Nieuw Crypto Dashboard helpt met jouw investeringen
  2. IMPT – Veelbelovende nieuwe groene cryptomunt
  3. Calvaria – Speel nu het Play-to-Earn online kaartspel
  4. Filecoin – Informatieopslag op decentrale netwerken
  5. Aptos – De beste nieuwe Web3 coin van het moment

>>> Nu naar Dash 2 Trade <<< 

Top 5 Meest Veelbelovende Nieuwe Cryptomunten – Uitgelicht

Hieronder vind je meer informatie over de meest veelbelovende nieuwe cryptomunten van het moment. Zo lees je alles over de toepassing die de munten bieden, maar kom je ook meer te weten over de techniek achter de munt. 

De keuze ligt uiteindelijk altijd bij jou en dus is het aan te raden om de verschillende munten goed te bekijken en zo goed mogelijk te weten wat ze doen. 

1. Dash 2 Trade – Nieuw Crypto Dashboard helpt met jouw investeringen

De eerste cryptomunt die we bespreken is de D2T token, die hoort bij het Dash 2 Trade platform. Dit nieuwe platform wordt een dashboard waar je als crypto investeerder terecht kan voor alle informatie en technische data over de markt. 

Je vindt op het dashboard bijvoorbeeld analyses van de verschillende crypto koersen door middel van technische indicatoren. Deze indicatoren worden door investeerders gebruikt om beter in te schatten of een koers gaat dalen of juist stijgen. 

In het dashboard kun je ook terecht om je strategie samen te stellen, te testen en aan te passen. Dit kan door een strategie in te stellen en deze met virtueel geld te laten runnen, zo kun je beter eventuele gebreken in de strategie ontdekken en aanpassen. 

Het risico dat je neemt met je investeringen kun je ook beter bepalen door gebruik te maken van de Risk Profiler app. Hierin kun je samen met je strategie en je doelen kijken hoeveel risico je kan nemen. 

Er zijn nog veel meer tools en functies, maar de belangrijkste is toch wel de lijst met nieuwe cryptomunten. Dash 2 Trade verzamelt niet alleen alle nieuwe presales en ICO’s, maar geeft ze ook direct een score mee op basis van on-chain analyses, het sociale sentiment en andere beschikbare data. 

Hierdoor zie jij direct welke nieuwe cryptomunten veelbelovend zijn en om welke nieuwe crypto coins je beter met een grote boog heen kan lopen. 

Op dit moment is Dash 2 Trade zelf nog een nieuwe token waar je in kan investeren via een presale. Je zult het nu nog zonder het crypto dashboard moeten doen en dus zelf nog een keer onderzoek doen naar de token en het platform. 

De presale van Dash 2 Trade bestaat uit 9 verschillende fases waar er in elke fase een vooraf bepaald aantal tokens beschikbaar komt. Elke keer dat er een nieuwe fase start, wordt ook de prijs per token verhoogd. 

Zo zal de prijs voor de D2T tokens aan het eind van de presale zo’n $0,02 hoger liggen dan op het begin. Hierdoor hebben alle investeerders die er op tijd bij zijn een voordeel en zien zij de waarde van hun investering al stijgen voordat de munt bij een exchange gelist wordt. 

>>> Nu naar Dash 2 Trade <<< 

2. IMPT – Veelbelovende nieuwe groene cryptomunt

Een andere crypto presale waar je aan mee kan doen is die van de duurzame cryptomunt IMPT. Deze nieuwe cryptomunt heeft een aantal innovatieve plannen waarmee het de strijd tegen klimaatverandering naar de blockchain toe brengt. 

De eerste optie die je hebt, is het kopen van carbon credits. Van deze credits zijn tokens gemaakt wat het gemakkelijk maakt om IMPT tokens hier tegen te ruilen en nog een andere handige optie met zich mee brengt. 

Zo kun je de carbon credits vernietigen door ze te burnen op het IMPT platform. De credits worden dan verstuurd naar een onbereikbaar crypto adres zodat niemand gebruik kan maken van de credits. 

Hiermee voorkom je een bepaalde CO2-uitstoot en kun je bijvoorbeeld je eigen jaarlijkse uitstoot compenseren. In ruil voor het vernietigen van de credits krijg je een IMPT NFT die je op het platform kunt gaan verhandelen. 

Verder heeft IMPT al een aantal grote online bedrijven gestrikt die tot op zekere hoogte samenwerken met het platform. Het idee is dat je via de IMPT app of widget online kunt shoppen bij je favoriete winkels en merken en daarmee duurzame projecten ondersteunt. 

Dat gebeurt doordat IMPT een klein percentage van elke aankoop krijgt en dat direct doneert aan één van de duurzame projecten op het platform. Je krijgt altijd duidelijk te zien hoeveel geld er naar welk goed doel gaat. 

IMPT is op dit moment te koop in een presale die zich in de tweede van de in totaal drie fases bevindt. Deze fase duurt nog totdat alle 660 miljoen beschikbare tokens verkocht zijn of tot 31 januari. 

>>> Nu naar IMPT <<< 

3. Calvaria – Speel nu het Play-to-Earn online kaartspel

In een mysterieus universum dat zich volledig na de dood afspeelt, bevinden zich interessante karakters. Deze karakters heb jij nodig om je tegenstander te verslaan in dit nieuwe Play-to-Earn kaartspel.

Je kunt het spel het best vergelijken met bekende spellen als Yu-Gi-Oh en Magic: The Gathering, maar ook in de crypto wereld is het fenomeen al bekend met de Splinterlands applicatie. 

Toch zet Calvaria nog even een stap verder door ervoor te zorgen dat iedereen het spel kan spelen. Je hebt niet eens een crypto wallet nodig om met het kaartspel te beginnen. 

Verder is het bijzonder dat er in het spel een verhaallijn verwerkt is en dat je nog wel even tijd nodig hebt om de verschillende werelden te ontdekken. 

Het spel gaat werken met de eigen RIA token die nu alvast in een presale verkrijgbaar is. Deze presale zit al in fase 3 en heeft meer dan 1 miljoen dollar opgehaald. De prijs stijgt tijdens de presale van $0,01 per token tot $0,055. 

>>> Nu naar Calvaria <<< 

4. Filecoin – Informatieopslag op decentrale netwerken

Filecoin is een nieuw decentraal netwerk waarop informatie opgeslagen kan worden. Gebruikers van het platform bieden op Filecoin ruimte aan waar anderen vervolgens weer via de cloud informatie op kunnen slaan

Daarnaast zijn er ook enkele algemene informatiebronnen die volledig gekopieerd en bewaard worden op Filecoin. Denk hierbij aan zaken als de volledige Wikipedia database, OpenStreetMap en andere open source projecten.

Door opslagmogelijkheden van particulieren te gebruiken en aan te bieden aan anderen is de prijs voor de opslag een stuk lager. Ze berekenen hun opslag in de eenhoud Pebibytes, dit staat gelijk aan 250 bytes of ook wel 1.000 terabyte.

Filecoin bestaat sinds begin 2018 en is dus niet zo nieuw als de andere munten uit dit artikel, maar heeft duidelijk nog een grote potentie. Op het moment staat de prijs per token op zo’n €5,30, maar zoals je in de grafiek hierboven ziet, was de recordhoogte ooit zo’n €150.

Nu het netwerk meer gebruikt wordt dan ooit en er ook nog voldoende toekomstperspectief voor het idee is, zou het zomaar kunnen dat Filecoin één van de grote winnaars van de volgende bull markt wordt. 

5. Aptos – De beste nieuwe Web3 coin van het moment

Een andere nieuwe cryptomunt richt zich op Web 3.0. Dit is de verzamelnaam voor het nieuwe internet; een meer gedecentraliseerd internet bestaande uit talloze verschillende applicaties. 

Aptos is daarom de nieuwe plek voor ontwikkelaars om Web3 applicaties te ontwikkelen. Daarvoor heeft Aptos een unieke blockchain ontwikkeld die geschikt is voor een grote groep ontwikkelaars. 

Zo is de programmeertaal eenvoudig te begrijpen en kun via de Aptos foundation meewerken aan het verbeteren van de blockchain. De blockchain werkt met een Proof-of-Stake model voor het verifiëren van transacties.

De munt bestaat pas sinds oktober 2022 en werd gelanceerd voor een prijs van €8,70. In de eerste dagen steeg de Aptos koers naar meer dan €10,- om vervolgens te corrigeren tot €7,30. 

Gezien het netwerk nog maar net begonnen is, zullen er in de komende tijd nog een hoop nieuwe applicaties ontwikkeld worden met Aptos. Ook zullen er steeds meer mensen leren over de munt waardoor de prijs zomaar flink kan gaan stijgen. 

Hoe bepaal je wat een veelbelovende nieuwe cryptomunt is?

Het ligt helemaal aan jouw strategie bij het investeren in crypto, maar bijna alle investeerders struinen het internet af op zoek naar de meest veelbelovende nieuwe cryptomunten van het moment. 

Je kunt hier ook mee beginnen, maar realiseer je wel dat je een flink dagtaak zult hebben aan het onderzoeken van alle nieuwe cryptocurrency. Het zou dus handiger zijn om ergens al een overzicht te hebben zodat je direct weet in welke munten je je wel moet verdiepen en in welke niet.

Dat overzicht ga je vinden op het nieuwe crypto dashboard van Dash 2 Trade. Zij bundelen alle nieuwe cryptocurrency op dit platform en geven aan elke nieuwe cryptomunt een cijfer op basis van on-chain analyses, beschikbare data en het sociale sentiment. 

Hiervoor hoef jij dus niet meer het Reddit forum uit te pluizen of twaalf onbetrouwbare Telegram groepen door op zoek naar de beste nieuwe crypto. Je kunt gewoon naar het cijfer van de munt kijken en vervolgens hier dieper induiken.

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het bepalen welke crypto kopen het meest verstandig is. Ten eerste gaat het om wat de munt te bieden heeft; vaak is dit een applicatie, platform of een innovatieve techniek.

Om de potentiële waarde van een project te bepalen, zul je dit moeten onderzoeken en moeten kijken naar zaken als mogelijke concurrentie. Bepaal voor jezelf hoeveel kans van slagen je zo’n platform geeft en of je in de onderliggende cryptomunt wilt investeren. 

Verder is het cruciaal om de tokenomics van nieuwe crypto projecten goed in de gaten te houden. In de tokenomics staat beschreven hoeveel munten of tokens er zijn en hoe deze verdeeld worden. 

Zo zal er bijvoorbeeld een deel gereserveerd zijn voor een publieke of private presale, maar houden crypto projecten vaak ook rekening met liquiditeit die ze voor een exchange listing moeten verschaffen. 

Bekijk zelf of een project de beschikbare munten zo eerlijk mogelijk verdeeld heeft. Er zijn ook projecten waar een groot deel achtergehouden wordt voor de ontwikkeling van het project. 

Dat hoeft niet meteen een rode vlag te zijn, maar kijk wel of de ontwikkelaars bepaalde vesting regels in hebben gesteld waarbij er over een langere periode een bepaald aantal tokens beschikbaar wordt gesteld. 

Al met al is het bij de tokenomics ook belangrijk om te kijken op welke marktwaarde er door een project ingezet wordt. Als er 1 miljard tokens zijn en de munt wordt voor €10,- gelanceerd, prijzen zij het netwerk dus op 10 miljard euro, vaak een onrealistisch hoog bedrag voor nieuwe cryptocurrency. 

Hoe investeer je in de meest veelbelovende nieuwe crypto?

Investeren in de meest veelbelovende nieuwe crypto gaat vaak via een presale en dat kost je als investeerder iets meer tijd dan wanneer je crypto koopt bij een bekende exchange. Je hebt voor een presale namelijk een eigen wallet nodig en kunt het niet zomaar gewoon geld omwisselen voor de munten.

De wallet die je hebt moet je vullen met een geschikte cryptomunt. Vaak is dit Ethereum omdat de meeste tokens op dit netwerk aangemaakt worden. Als de token op Ethereum aangemaakt is, kun je ook USDT gebruiken. 

Doordat je met een wallet werkt, wordt de crypto automatisch in deze wallet omgewisseld voor de nieuwe tokens. Deze wallet kun je vervolgens weer loskoppelen van de website om later ergens anders te gebruiken. 

>>> Nu naar Dash 2 Trade <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.