Shiba Inu koers pumpt 13% deze week, maar analisten tippen deze 3 trending crypto’s

De Shiba Inu koers is afgelopen week zo’n 13% gestegen en dat heeft alles te maken met de ontwikkelingen op Twitter. Sinds Elon Musk het sociale platform gekocht heeft, gaat het vooral hard met de Dogecoin koers en die stijging neemt Shiba Inu met zich mee. 

De stijgingen van Dogecoin komen door de speculaties dat de munt toegevoegd zal worden aan Twitter als betaalmiddel. Voor Shiba Inu geldt dat dit hoogstwaarschijnlijk nooit het geval gaat zijn, maar de munt stijgt mee met de rest van de meme coin markt. 

>>> Investeren in Top Trending Crypto <<< 

Shiba Inu koers in de komende weken

Zoals altijd is het lastig om een Shiba Inu Koers voorspelling te doen vanwege de grote mate van volatiliteit van crypto koersen. Shiba Inu is, zoals je de afgelopen dagen hebt kunnen zien, voor een groot deel afhankelijk van andere koersen. 

Dogecoin heeft dus een duidelijk effect waarbij een stijging in de Dogecoin koers ook Shiba Inu meegenomen wordt. Daarnaast blijft de Bitcoin koers en het gehele marktsentiment belangrijk voor een token als Shiba Inu.

Als de storm gaat liggen is de verwachting dat Shiba Inu de stijgingen van afgelopen week weer kwijtraken, omdat er voor Shiba Inu feitelijk niets veranderd is. 

De meeste analisten kiezen vanwege de onzekerheid rondom deze munt voor andere coins die meer potentie hebben. Hieronder vind je de 3 trending crypto’s waar analisten op dit moment enthousiast over zijn. 

Dash 2 Trade is een cryptomunt die pas sinds kort verkrijgbaar is en alleen nog te koop is in een presale. Die presale heeft inmiddels al meer dan 4 miljoen dollar opgehaald en dat heeft meerdere redenen. 

Ten eerste kan het komen door het enthousiasme van beleggers over het crypto dashboard dat Dash 2 Trade gaat lanceren. In dat dashboard vind je alle data en informatie die jij nodig hebt om de markt te analyseren en betere keuzes te maken in je investeringen. 

Een andere reden kan zijn dat Dash 2 Trade opgericht is door het team achter Learn2Trade. Hiermee hebben ze meteen een gemeenschap van 70.000 traders die ze kunnen vertellen over het nieuwe platform.

Op het crypto dashboard komen tools als technische indicatoren, crypto signalen, een auto-trading API en nog veel meer. Eén van de belangrijkste functies is de lijst met nieuwe cryptomunten. 

Bij die lijst krijgt elke nieuwe cryptomunt een cijfer van het platform op basis van het sentiment rondom de munt op sociale media, beschikbare data en on-chain analyses. 

De D2T token is nu alvast te koop in een presale en hoe eerder jij instapt, hoe goedkoper de tokens zijn. 

>>> Naar de Dash 2 Trade Presale <<< 

IMPT: Groene cryptomunt met interessant platform

De grootste kritiek op de crypto markt is toch wel het energieverbruik van sommige munten en het negatieve effect dat zij daarmee op het klimaat hebben. IMPT is een token waar geen mining voor nodig is en die daarmee dus gezien kan worden als groene cryptomunt. 

De token zet zelfs nog een stap extra met haar eigen duurzame platform waarop je onder andere carbon credits kan kopen, verkopen en vernietigen. Met die laatste stap voorkom jij een bepaalde CO2-uitstoot. 

Verder staat het platform vol met duurzame projecten die je kan ondersteunen door vanaf nu je online shopping via IMPT te doen. Dit doe je via de widget of app en je krijgt ermee toegang tot veel grote merken en winkels waarbij je online kan winkelen. 

>>> Naar de IMPT Presale <<< 

Calvaria: Nieuwste crypto game met eigen token

De nieuwste crypto game op de markt is Calvaria en het spel komt met zijn eigen token. De RIA token is op dit moment verkrijgbaar in een presale en zal te gebruiken zijn op het platform om nieuwe karakters te kopen. 

Calvaria is een Play-to-Earn kaartspel waar je met betere kaarten of een betere strategie moet proberen te winnen van je tegenstander. Het Calvaria Universum kent drie verschillende werelden die zich afspelen in een tijd na de dood. 

De token is alvast te verkrijgen via het platform van Calvaria. Er is inmiddels al meer dan 1 miljoen dollar besteedt aan de Calvaria presale en er zijn nog meer dan 200 van de beschikbare 300 miljoen tokens te koop. 

>>> Naar de Calvaria Presale <<< 

>>> Investeren in Top Trending Crypto <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!