Redlight Finance wordt de officiële partner van Udinese Calcio

Redlight Finance, een technologiebedrijf dat een volledig cryptotechnologieplatform levert, heeft onlangs een nieuwe samenwerking getekend met Udinese Calcio, een professionele Italiaanse voetbalclub uit Udine die momenteel in de Serie A speelt.

De recente samenwerking met het sportteam Udinese Calcio vergroot de validiteit van Redlight Finance in de praktijk.

De samenwerking met Udinese Calcio

Udinese Calcio is een professionele Italiaanse voetbalclub gevestigd in Udine en speelt momenteel in de Serie A. Het werd opgericht op 30 november 1896 als een sportclub en op 5 juli 1911 als een voetbalclub.

Na een jaar in de Champions League eindigde Udinese op de 10e plaats. Het keerpunt vond plaats in de zomer van 2007 toen de club de benoeming van de Siciliaanse manager Pasquale Marino aankondigde en verschillende kwaliteitsaankopen deed, waaronder Fabio Quagliarella en Gökhan Inler.

In de komende jaren zou Udinese in de Serie A op de middenmoot eindigen. Ze hebben drie internationale titels: Mitropa Cup (1980), Anglo-Italian Cup eenmaal (1978) en Intertoto Cup (2000).

Nu, in 2022, staat Udinese Calcio momenteel 3e in de Serie A en is Redlight Finance een trotse partner van de voetbalclub geworden, waardoor je de rest van het seizoen de banners van Redlight Finance bij hun thuiswedstrijden zal zien.

Over Redlight Finance

Redlight Finance is een technologiebedrijf dat een cryptoplatform wil bieden dat door middel van blockchain-technologie een brug vormt tussen de echte wereld en web3. Ze willen deze missie bereiken via hun volledig gasloze Redlight Chain (een Layer 1 EVM-compatibele blockchain met nieuwe functionaliteiten).

Bovendien is $REDLC de governance-munt voor de Redlight-blockchain, die door innovatie twee belangrijke barrières oplost: gasprijzen en congestie. Door smart contracts op te nemen, stelt de gasloze blockchain die ze hebben gecreëerd gebruikers in staat om een ​​use case te bieden voor de conventionele cryptocurrency-investeerder.

Bovendien denkt Redlight Finance dat het ontbreken van gasvergoedingen op transacties het voor traditionele bedrijven, zoals ziekenhuizen en financiële instellingen, die grote databases met privé-informatie nodig hebben, mogelijk zal maken om een ​​veilige overstap naar het web3 te maken.

Neem contact op voor meer informatie

Meer informatie en het laatste nieuws over Redlight Finance zijn beschikbaar op hun officiële website. Je kunt de activiteiten van het project ook bijhouden door lid te worden van de Redlight Finance-community op Twitter, Discord en Medium.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!