5 meest veelbelovende crypto 2022 – Nieuwe veelbelovende cryptomunten & projecten waar analisten toekomst in zien

Dagelijks komen er nieuwe cryptomunten bij, maar weten welke munten potentie hebben en in prijs gaan stijgen is daardoor niet gemakkelijk. Uit de duizenden bestaande cryptomunten hebben wij er vijf gekozen om beter te gaan bekijken. 

Deze vijf zijn de top 5 meest veelbelovende crypto 2022 en zullen we hieronder goed analyseren zodat je weet wat de munten doen en in kan schatten hoeveel potentie deze munten hebben. 

Top 5 meest veelbelovende crypto 2022

  1. Dash 2 Trade (D2T) – Meest Veelbelovende Crypto 2022
  2. IMPT (IMPT) – Nieuwe Groene Cryptomunt met grote potentie
  3. Tamadoge (TAMA) – Play-to-Earn platform met NFT-collectie 
  4. Polygon (MATIC) – Schaalbare cryptomunt met goede toekomst
  5. OKB (OKB) – Nieuwe crypto van veelbelovende exchange

>>> Nu naar de Dash 2 Trade Presale <<<

Top 5 meest veelbelovende crypto 2022 – Nader belicht

In de analyses van de top 5 meest veelbelovende crypto 2022 vind je alles over de techniek achter de munt en welke toepassingen de munt biedt. Daarnaast kijken we ook naar de tokenomics achter de munt om een beter beeld te scheppen in hoeverre de munt nog kan stijgen. 

1. Dash 2 Trade (D2T) – Meest veelbelovende crypto 2022

De Dash 2 Trade token is gloednieuw, maar in korte tijd al de meest veelbelovende crypto van 2022 geworden. De munt is nu te verkrijgen via een presale en hoort bij het nieuwe platform Dash 2 Trade, die ontstaan is uit het bekende Learn2Trade. 

Op dat platform zijn zo’n 70.000 gebruikers actief die kunnen leren om te handelen, maar ook elkaar helpen om de winst te vergroten. Dat er een grote gemeenschap al bekend is met het platform en meegetrokken wordt naar het nieuwe platform zorgt voor veel interesse. 

Het Dash 2 Trade platform wordt een dashboard waarop je alle informatie kan vinden die je zoekt over de crypto markt. Zo vind je bijvoorbeeld van elke cryptomunt technische indicatoren om te bepalen welke kant de koers op beweegt.

Verder heb je handige mogelijkheden als het instellen van een strategie en deze testen voordat je met echt geld aan de slag gaat. Ook kun je het risico dat je wilt nemen met je investeringen instellen. 

De token is in eerste instantie gelanceerd via een presale. Deze presale is opgebouwd in negen verschillende fases waarbij in elke fase een nieuw aantal munten beschikbaar komt en de prijs iets verhoogd wordt. 

Dat zorgt ervoor dat de eerste investeerders de grootste winst kunnen maken omdat zij de munt voor slechts $0,0476 kunnen kopen terwijl je in de laatste fase van de presale al $0,0662 betaald voor de tokens. 

In totaal wil Dash 2 Trade $40 miljoen ophalen met de presale zodat ze het platform verder kunnen ontwikkelen en ook geld kunnen besteden aan zaken als marketing. Als de presale uitverkocht raakt, zullen ze 700 miljoen tokens verkocht hebben.

Dash 2 Trade heeft 1 miljard tokens beschikbaar in het netwerk waardoor een groot deel dus al naar de presale gaat. Met 1 miljard tokens en een prijs van $0,0662 zal de munt gelanceerd worden met een marktwaarde van $66,2 miljoen. 

Het dashboard van het platform is op dit moment uniek voor de cryptocurrency wereld. Wel bestaan er al vergelijkbare pakketten voor de aandelenmarkt, waar door traders grof geld betaald wordt om toegang te krijgen tot de informatiebron. 

>>> Nu naar Dash 2 Trade <<< 

2. IMPT (IMPT) – Nieuwe groene cryptomunt met grote potentie

Een andere cryptomunt die nog in een presale verkrijgbaar is, maar zich al in korte tijd bewijs als een munt met grote potentie is IMPT. Deze afkorting staat voor Impact Project en de impact die ze willen hebben is het compenseren van CO2-uitstoot. 

Dat gaat IMPT doen door carbon credits naar de blockchain te brengen en er tokens van te maken. Hierdoor kun je gemakkelijk IMPT tokens inwisselen om carbon credits te kopen die je vervolgens weer verder kan verhandelen. 

Daarnaast heb je ook de keuze om de carbon credits via het platform van IMPT te vernietigen. Dat doet het platform door de tokens waar de carbon credits in verpakt zitten te ‘burnen’. 

Het platform staat ook vol met duurzame projecten die nauwkeurig geselecteerd zijn en eenvoudig gesteund kunnen worden. Je kunt namelijk via de IMPT app of widget shoppen bij jouw favoriete online winkel. 

Door via de widget of app te shoppen gaat een deel van je aankoopbedrag naar het IMPT platform. Via het platform wordt het vervolgens direct gedoneerd aan één van de duurzame projecten. 

Inmiddels is er al voor meer dan $6,5 miljoen geïnvesteerd in IMPT en zijn daarmee bijna 400 miljoen tokens verkocht. In totaal biedt IMPT 1,8 miljard tokens aan tijdens deze presale en wil het daarmee iets meer dan $40 miljoen ophalen. 

Ook de IMPT presale bestaat nu uit verschillende fases, maar heeft dit beperkt tot slechts drie fases. In de eerste fase betaal je $0,018 per token terwijl de prijs al $0,01 is gestegen zodra het in fase drie terecht komt. 

Doordat IMPT nu al samenwerkingen aangaat met grote partijen en het platform aan het ontwikkelen is, lijkt het een uitstekende investering die je veel op kan gaan leveren. 

>>> Nu naar de IMPT Presale <<< 

3. Tamadoge (TAMA) – Play-to-Earn platform met NFT-collectie 

Tamadoge is een crypto project dat een platform ontwikkeld met een groot aanbod Play-to-Earn games en een eigen Metaverse. In die spellen en de metaverse gebruik je een Tamadoge Pet, een digitaal huisdier die je als NFT kan kopen. 

Met je eigen Tamadoge Pet kun je vervolgens geld verdienen door te winnen in deze spellen. Je krijgt dan namelijk Dogepoints en op basis van die punten wordt een ranglijst samengesteld waarin bepaald wordt hoe hoog de beloning is die je ontvangt. 

Momenteel zijn er al 1.100 Tamadoge NFT’s beschikbaar en de volgende 20.000 komen binnenkort. Deze NFT’s zijn onderverdeeld in drie categorieën; Ultra-Rare, Rare & Common. De 1.100 NFT’s die al uitgebracht zijn vallen in de eerste twee categorieën. 

Zoals gebruikelijk bij NFT’s heeft elke NFT zijn eigen kenmerken en kun je dus op zoek naar een NFT die je er leuk uit vindt zien, of de statistieken heeft waarmee jij denkt veel spellen te kunnen winnen.

De TAMA token werd eerder dit jaar verkocht in een presale en wist in 8 weken tijd 19 miljoen dollar op te halen. Daarna volgde direct een listing bij de populaire exchange OKX waardoor de munt beschikbaar werd voor het grote publiek.

Die listing bij OKX zorgde voor een flinke prijsstijging. De munt werd op het platform genoteerd tegen ene prijs van $0,03, maar enkele dagen later steeg de Tamadoge koers tot wel $0,21. 

Inmiddels heeft er een correctie plaatsgevonden en is de munt teruggezakt tot de originele verkoopprijs. Dat maakt het dat er nog veel potentie in Tamadoge zit en dat je door nu te investeren nog een flinke winst kan maken.

De munt is verkrijgbaar bij vele exchanges en breidt zich nog altijd verder uit naar meer centrale en decentrale exchanges. 

>>> Nu naar Tamadoge <<<

4. Polygon (MATIC) – Schaalbare cryptomunt met goede toekomst

Polygon houdt zich bezig met Web3. Dit is de term die gegeven is aan de nieuwe ontwikkelingen die het internet decentraliseren. Het project richt zich op het schaalbaar maken van Ethereum.

Hierdoor zijn de mogelijkheden van Ethereum, zoals het ontwikkelen van decentrale applicaties, beschikbaar voor een grotere groep ontwikkelaars. Door via Polygon te werken, heb je te maken met lagere transactiekosten terwijl je hetzelfde veiligheidsniveau behoudt. 

Je hebt via Polygon alle mogelijkheden die je ook via het normale Ethereum netwerk hebt en zo kun je dus bijvoorbeeld ook gewoon NFT’s aanmaken op deze blockchain. De meeste oplossingen van Polygon zijn gericht op ontwikkelaars. 

Er zijn meerdere crypto projecten die zich richten op het schaalbaar maken van Ethereum. Dit netwerk heeft die problemen omdat het erg druk is en omdat toen het jaren geleden ontwikkeld werd schaalbaarheid niet boven aan het lijstje prioriteiten stond. 

De oplossingen die Polygon en andere projecten bieden is een tweede laag op de blockchain die ervoor zorgt dat de transacties niet allemaal op dezelfde chain plaats hoeven te vinden. 

Inmiddels is Ethereum zelf ook aan het werk gegaan met de schaalbaarheid van hun netwerk en is het overgestapt van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake. Hierdoor zijn de transactiekosten stevig gedaald en ook de tijd die het kost om een transactie te verwerken daalt. 

5. OKB (OKB) – Nieuwe crypto van veelbelovende exchange

De cryptomunt OKB hoort bij het platform OKX, een zeer populaire exchange die de afgelopen maanden erg gegroeid is. Het platform heeft grootse plannen en blijft steeds meer nieuwe functies ontwikkelen. 

Dat OKX snel populair aan het worden is, komt mede door deze nieuwe functies, maar ook doordat ze bijvoorbeeld het Formule 1 team van McLaren sponsoren zijn ze erg zichtbaar en weten steeds meer mensen van het bestaan van de exchange. 

Net zoals andere exchanges gebruikt OKX een eigen cryptomunt op het platform om kosten te drukken. We hebben al gezien dat een munt als Binance Coin kan groeien tot één van de meest gebruikte cryptomunten ter wereld. 

Als OKX de groei doorzet en een volgende stap zet, kan OKB een grote en belangrijke cryptomunt worden. Je gebruikt de munt namelijk op het platform om je kosten te verlagen of een beter account level te bewerkstelligen. 

Naast besparingen op de kosten die je maakt op het platform van wel 40% kun je de munt ook gebruiken om een passief inkomen op te bouwen. Met OKX Earn kun jij bepaalde cryptomunten vastzetten tegen een rentepercentage.

>>> Nu naar de Dash 2 Trade Presale <<<

Wanneer kun je het best in nieuwe cryptomunten investeren? 

Er zijn verschillende manieren waarop een nieuwe cryptomunt gelanceerd kan worden, maar steeds vaker kiezen ontwikkelaars voor een presale. In een presale kun je de munt aanbieden voor een prijs die je zelf kiest. 

Geïnteresseerde investeerders kunnen de munt wel alvast kopen, maar nog niet verkopen. Het geld dat er opgehaald wordt in een presale wordt gebruikt om het project verder te financieren. 

Als een project dus een succesvolle presale doormaakt, is er vaak genoeg geld beschikbaar om het achterliggende platform of de techniek goed te ontwikkelen. 

Daarnaast is de presale vaak een goede keuze om te investeren omdat de munt voordelig aangeboden wordt. Hoe duur een token is, is hierbij niet interessant, maar je kunt wel kijken naar het totaal aantal beschikbare munten en daarmee de marktwaarde uitrekenen waar het project op mikt. 

Die marktwaarde kun je vervolgens vergelijken met andere nieuwe coins of bestaande populaire munten. Op deze manier kun je een inschatting maken in hoeverre de munt uit de presale nog gaat stijgen. 

Een presale kan zowel privaat, publiek als beide gehouden worden. Het vaakst wordt gekozen voor een combinatie waarbij bekenden van de ontwikkelaars eerst de kans krijgen om de munt te kopen in een private presale. 

Na een presale volgt de IDO en ICO van de cryptomunt. Dit zijn de ‘Initial Dex Offering’ en ‘Initial Coin Offering’. Bij de eerste komt de munt beschikbaar op een decentrale exchange als PancakeSwap of Uniswap terwijl bij de tweede de munt bij een centrale exchange aangeboden wordt. 

Dit zijn vaak gebeurtenissen waardoor de prijs van een cryptomunt kan gaan stijgen. Zo heb je al kunnen lezen dat de cryptomunt Tamadoge 7x in prijs wist te stijgen na de listing bij OKX. 

Het is van belang dat je weet hoe het proces werkt zodat je goed in kan schatten wat het beste moment is om een munt te kopen. Je kunt ook gebruik gaan maken van het Dash 2 Trade dashboard dat we besproken hebben.

In dit dashboard vind je van alle presales en ICO’s een score zodat je nog gemakkelijker een overzicht krijgt van de beste investeringen. 

>>> Nu naar Dash 2 Trade <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!