Crypto experts tippen dit als de volgende 10x coin – trending crypto haalt $5 miljoen op in 2 weken presale

Bijna elke crypto-investeerder is er wel naar op zoek; de volgende munt waarvan de koers 10x of nog meer over de kop gaat. Experts hebben hun oog laten vallen op een nieuwe groene cryptomunt die in korte tijd veel aandacht weet te krijgen.

Het gaat hier om het nieuwe project IMPT, waarvan de token op dit moment alleen nog te verkrijgen is in een presale. Dat betekent dat je nog niet kan handelen in de munt, er is immers nog geen plek om IMPT weer te verkopen.

Je bent er dus erg vroeg bij als je nu investeert en daar wordt je ook voor beloond door het project. De prijs zal namelijk tijdens de presale nog gaan stijgen, maar zit nu nog in de eerste fase, waar de token $0,018 per stuk kost.

>>> Nu profiteren van laagste presale prijs <<<

Presale haalt al $5 miljoen op

Het zijn niet alleen de crypto experts die de munt als volgende grote stijger zien, maar ook veel particuliere investeerders weten de weg naar de presale te vinden. In totaal is er al meer dan 5 miljoen dollar opgehaald in slechts twee weken tijd. 

Dat betekent dat er in totaal al meer dan 300 miljoen tokens verkocht zijn en dat de gehele presale nu al voor meer dan 16% uitverkocht is. In totaal zijn er namelijk 1,8 miljard tokens beschikbaar tijdens de voorverkoop van IMPT. 

In deze eerste fase worden in totaal 600 miljoen tokens verkochten is dus al voor meer dan de helft verkocht. Na deze eerste fase gaat de prijs met $0,005 omhoog bij elke nieuwe fase die ingegaan wordt. 

Als jij nu investeert, profiteer je dus direct van een stijgende prijs en heb je nog voordat de munt bij een exchange geplaatst wordt al $0,01 per token winst gemaakt. 

Hoe groot is de toekomst van IMPT? 

De ontwikkelaars van IMPT, onder leiding van CEO Denis Creighton, hebben een aantal plannen gepubliceerd voor het project. Zo wordt een belangrijk onderdeel van het platform de handel in carbon credits. 

Normaal gesproken worden carbon credits gebruikt door bedrijven om een bepaalde CO2-uitstoot mee te mogen doen. Het zijn echter verhandelbare bezittingen en IMPT brengt de credits nu naar blockchain technologie toe. 

Hierdoor wordt het opeens een stuk makkelijker voor iedereen om te investeren in carbon credits en deze verder te verhandelen. Je kunt er zelfs voor kiezen om de carbon credits te vernietigen zodat er 1 ton CO2 minder uitgestoten kan worden.

Deze vernietigingen zorgen dus actief voor een betere wereld, maar je gekochte carbon credit is dan niet meer van jou. Je krijgt in ruil voor de vernietiging nog wel een NFT die je kunt toevoegen aan je collectie of kan verhandelen op de IMPT marktplaats. 

Samenwerkingen brengen IMPT nog een stap verder

Het platform heeft nog een ander belangrijk plan; je moet via de IMPT app of widget kunnen shoppen bij je favoriete merk of winkel. Van elke aankoop die je doet, ontvangt IMPT vervolgens een klein deel wat ze overmaken naar de beste duurzame projecten.

Deze duurzame projecten vind je ook terug op het platform en je kunt bij elke aankoop bekijken hoeveel geld er precies naar het goede doel gaat. 

Als IMPT met deze nieuwe manier van shoppen voeten aan de grond krijgt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Vooral in de Verenigde Staten zijn er steeds meer mensen die shoppen via een applicatie die zorgt voor kortingen, het is dus zeker mogelijk om consumenten via de app of widget aan het shoppen te krijgen. 

Verder zijn er steeds meer investeerders op zoek naar verantwoorde, groene cryptomunten. Er zijn veel van dit soort munten die zichzelf groen noemen omdat ze bijvoorbeeld weinig energie gebruiken, maar IMPT zet duidelijk een stap verder. 

IMPT heeft met het innovatieve platform de kans om door te breken als één van de beste groene cryptomunten. Als je het vergelijkt met een munt als Cardano kan IMPT nog vele malen meer dan 10x stijgen. 

>>> Nu IMPT tokens kopen <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!