IMPT haalt $5 miljoen in crypto presale – Beste groene crypto?

De cryptomunt IMPT is nog maar twee weken te verkrijgen in een presale, maar heeft nu al $5 miljoen dollar opgehaald. Een indrukwekkende mijlpaal voor deze groene cryptomunt die een gouden toekomst tegemoet lijkt te gaan. 

Dat er steeds meer investeerders op zoek zijn naar duurzame beleggingen en dat die trend zich ook in cryptocurrency voordoet is niet gek. IMPT speelt hier op in met een innovatief platform dat gedragen wordt door blockchain technologie. 

>>> Zelf meedoen met de IMPT Presale <<< 

Hoe werkt de IMPT Presale?

De IMPT Presale bestaat uit een aantal verschillende fases, zo was er al een private verkoop voor bekenden van de ontwikkelaars van het platform. Inmiddels zitten we in de eerste fase van de publieke voorverkoop.

Die is namelijk in drie fases onderverdeeld waarbij de prijs bij het aanbreken van een nieuwe fase verhoogd wordt met $0,005. Hierdoor kun je maximaal profiteren als je in de eerste fase investeert. 

In de eerste fase worden 600 miljoen tokens beschikbaar gesteld en in de tweede en derde fase 660 en 540 miljoen tokens. In totaal worden er dus 1,8 miljard tokens in de presale verkocht van de in totaal 3 miljard tokens van het IMPT netwerk. 

In de laatste fase kost de token $0,028 wat tot een fully diluted marktwaarde van 84 miljoen dollar zou zorgen. Zodra de token beschikbaar komt bij een exchange zal het ook voor de zojuist genoemde prijs online komen te staan. 

De presale hoeft niet uit te verkopen, er zitten namelijk data aan verbonden waarop de presale eindigt in het geval dat niet alle munten verkocht worden. Van de eerste fase zijn nu nog ongeveer de helft van de tokens beschikbaar.

Is dit de beste groene cryptomunt ooit?

Er zijn allerlei crypto projecten die gezien worden als duurzame cryptomunten. Het kan hier gaan om cryptomunten die weinig energie kosten om up-to-date te blijven, maar ook om munten als IMPT die actief proberen klimaatverandering tegen te gaan. 

IMPT is een token die ook geen energie nodig heeft zoals bijvoorbeeld een munt als Bitcoin. Daarnaast heeft het enkele groene initiatieven zoals het tot token maken van carbon credits en het ondersteunen van groene projecten.

Qua voorgangers zijn er vooral veel cryptomunten die zich richten op het opbouwen van een systeem rondom hernieuwbare energie. Er zijn bijvoorbeeld munten geweest die het mogelijk maken om je eigen opgewekte energie via blockchain technologie te verhandelen. 

De ideeën waren nooit slecht, maar het werkte niet omdat het een te kleine niche was of omdat de wereld er nog niet klaar voor was. IMPT moet impact op verschillende niveaus mogelijk maken en ontwikkeld een platform, in plaats van één idee. 

Cruciaal voor het systeem van IMPT is de mogelijkheid om carbon credits te kopen. Deze carbon credits zijn omgezet naar tokens zodat je zeker weet dat er maar één versie van is en niemand hier aan kan komen zolang je het veilig in je wallet opgeslagen hebt. 

Deze carbon credits kun je kopen met IMPT tokens en vervolgens verhandelen op de marktplaats van IMPT. Je zou de credits ook kunnen vernietigen om zo je eigen CO2-uitstoot te compenseren. Na het vernietigen van carbon credits krijg je NFT’s die je kunt sparen of verkopen. 

Verder bestaat het platform uit een app en een widget waarmee je kan shoppen bij grote merken. Dit zijn merken die aangesloten zijn bij het platform en een deel van hun opbrengsten doneren aan duurzame projecten.

Ook die duurzame projecten zijn terug te vinden op het platform van IMPT zodat je zelf kunt kijken welke doelen ondersteund zouden moeten worden. 

Hoe kun je zelf meedoen met de IMPT Presale? 

Zelf meedoen met de IMPT Presale kan door naar de website van IMPT te gaan en daar te klikken op ‘Connect wallet’. Je kiest nu de wallet die je wilt verbinden, zoals je MetaMask wallet. 

Als je al Ethereum of USDT hebt, kun je dit in de wallet die je wilt verbinden zetten. Je hebt namelijk één van deze cryptomunten nodig om in te ruilen tegen de nieuwe IMPT tokens. 

Mocht je nog geen Ethereum of USDT in bezit hebben, kun je deze ook op de website van IMPT kopen met je creditcard. 

>>> Zelf meedoen met de IMPT Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!