Goedkope cryptomunten met potentie om in te investeren tijdens deze crypto winter

Als crypto-investeerder doe je jezelf de laatste tijd geen plezier als je ‘s ochtends je portfolio er maar weer eens bij pakt. Stijgingen in de markt zijn zeldzaam en de crypto winter lijkt zich voorlopig nog even aan te houden. 

Je kunt dan bij de pakken neer gaan zitten en wachten tot de cryptomunten in je portfolio wel plots gaan stijgen, maar het is nog beter om actief te blijven en op zoek te gaan naar de beste goedkope cryptomunten met potentie om in te investeren tijdens deze crypto winter. 

Beste goedkope cryptomunten met potentie

Voor de beste goedkope cryptomunten met potentie om in te investeren tijdens deze crypto winter hebben we vooral gekeken naar nieuwe cryptomunten. Deze zijn vaak nog voordelig verkrijgbaar en kunnen nog enorm gaan stijgen. 

Hieronder bespreken we de twee goedkope cryptomunten kort zodat jij een keuze kan maken of je in één van deze munten wil investeren, of zelfs in allebei. 

IMPT – Goedkope Cryptomunt met groene ambities

Voor $0,018 ben jij in het bezit van één IMPT token, althans, als je snel genoeg bent. Voor die prijs is de token op dit moment namelijk beschikbaar in een crypto presale

Je krijgt de kans om alvast in de munt te investeren voordat deze beschikbaar wordt bij het grote publiek. Deze presale bestaat uit drie verschillende fases en hoe eerder je investeert, hoe goedkoper de munt is. 

In de volgende fases zal je voor de IMPT token namelijk $0,023 en $0,028 moeten betalen. Voor de zoektocht naar goedkope cryptomunten met potentie heeft dit wel een groot voordeel; de prijs van de munt stijgt al tijdens de presale. 

Hierdoor weet je zeker dat je goed zit met een investering in de IMPT token. Zodra de presale afgelopen is en de munt gelanceerd zal worden, gebeurt dit met de laatste presale prijs, voor $0,028 dus. 

De IMPT token kan wel eens een groot succes worden vanwege de groene ambities van de munt. Zo zul je op het platform kunnen gaan handelen in carbon credits of een bijdrage leveren aan één van de beschikbare duurzame projecten. 

Door de IMPT tokens om te ruilen voor carbon credits krijg je een aantal mogelijkheden. Zo kun je de carbon credits verder gaan verhandelen in de hoop dat ze meer waard worden, maar je kunt ze ook vernietigen.

Als je een carbon credit vernietigd, betekent dit dat de uitstoot die gedaan mocht worden volgens dit krediet niet meer zal plaatsvinden. Zo heb je de wereld een stukje schoner gemaakt en je eigen CO2 gecompenseerd. 

In ruil voor het vernietigen van carbon credits krijg je een NFT. Die NFT’s kun je sparen, maar zijn ook verhandelbaar op de NFT Marktplaats van IMPT. 

>>> Zelf meedoen met IMPT Presale <<< 

Tamadoge – Play-to-Earn gaming coin met eigen Metaverse

Een andere optie is Tamadoge, die eerder dit jaar ook een presale hield en na 8 weken volledig uitverkocht was. In totaal werd er 19 miljoen dollar opgehaald om het project verder te ontwikkelen. 

Na die presale gebeurde er iets bijzonders; de eerste exchange waar Tamadoge beschikbaar kwam was OKX, wereldwijd een zeer populaire exchange die door steeds meer investeerders gebruikt wordt.

Dat zorgde dan ook voor groot enthousiasme bij beleggers en zorgde ervoor dat Tamadoge van een startprijs van $0,03 steeg naar $0,20 op het hoogtepunt. Zoals vaker bij een crypto koers volgde hierop een correctie. 

Inmiddels is de munt weer $0,04 waard waardoor het weer een goed moment lijkt om te investeren in de deze crypto. Mocht de munt weer nieuwe recordhoogtes kunnen behalen, maak jij minstens 5x winst op je investering. 

Tamadoge is een platform met Play-to-Earn games die op dit moment ontwikkeld worden samen met de Tamaverse, de Metaverse van Tamadoge. In deze spellen en de metaverse gebruik je een eigen Tamadoge Pet.

Die Tamadoge Pet is een NFT en jouw maatje in het spel. Net als bij het vroegere Tamagotchi moet je het beestje te eten geven en genoeg aandacht schenken zodat hij op kan groeien. 

Je kunt zelf alvast een Tamadoge Pet kopen, de eerste 100 NFT’s uit de collectie zijn onlangs beschikbaar gekomen op OpenSea en trekken al veel bekijks. 

>>> Meer weten over Tamadoge <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!