Win een reis naar het WK in Qatar

Het Nederlandse platform Coinmerce, geeft 2x een reis voor 2 personen weg naar het WK in Qatar! De reis t.w.v. €4000 is inclusief 13 overnachtingen, toegang tot alle 3 de poulewedstrijden van Nederland en 1 extra wedstrijd als verrassing. Je vliegt heen en terug met Qatar Airways.

Hoe kan je meedoen?

Je kan op twee manieren meedoen aan de weggeefactie. Heb je nog geen account bij Coinmerce? Registreer dan tussen 3 en 24 oktober 2022 om kans te maken. Registreer je hier en maak kans!

Heb je al een account of wil je extra kans maken? Voor het activeren van Earn en Staking krijg je per coin een fictief extra lot voor de trekking op 24 oktober. Elke geactiveerde coin levert een extra kans om de loting te winnen. Coinmerce biedt een passief inkomen via 35 Earn coins en 12 Staking coins dus je kan maar liefst 47x kans maken.

Recent zijn de Earn percentages bij Coinmerce verhoogd. Sindsdien heeft het cryptoplatform de hoogste percentages in Europa en om dat te vieren organiseren zij deze weggeefactie.

Hoogste percentages passief inkomen

Coinmerce heeft de hoogste percentages van Europa dus naast het kans maken op deze prijs is het sowieso een kijkje waardig! Win je niet, dan heb je alsnog een nieuw passief inkomen via crypto opgezet. Het hoogste percentages op het platform is 15% op jaarbasis. Op de stablecoin USDC Coin
(USDC) kun je maar liefst 7% per jaar krijgen. Op o.a. onderstaande coins biedt Coinmerce de hoogste percentages van Nederland!

● Bitcoin (BTC) 0,80%
● Ethereum (ETH) 2,02%
● Chainlink (LINK) 7%
● ApeCoin (APE) 7%
● Dogecoin (DOGE) 7%
● Litecoin (LTC) 7%
● Polygon (MATIC) 7%
● Stellar (XLM) 7%

De rewards worden wekelijks uitbetaald. Starten, stoppen en opwaarderen kan wanneer je maar wil. Alle actievoorwaarden kun je hier vinden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!