Initial Coin Offering

Beste presale crypto 2022 – Top 5 ICO crypto coins met het beste potentieel

Nieuwe cryptocurrency worden steeds vaker eerst beschikbaar gesteld via een presale voordat de munt bijvoorbeeld bij een exchange verkrijgbaar is. In een presale, die zowel privaat als publiek kunnen zijn, kunnen investeerders voor het eerst in de munt investeren. 

Presale crypto zijn te vinden op website die crypto-overzichten bieden, maar door de vele nieuwe cryptomunten is het vaak lastig de beste crypto presale te vinden. Daarom hebben we hieronder een Top 5 Beste Crypto Presales samengesteld zodat jij inspiratie op kan doen. 

Top 5 beste presale crypto tokens

  1. Tamadoge (TAMA) – Beste Crypto Presale 2022 
  2. Battle Infinity (IBAT) – Presale Crypto inmiddels verkrijgbaar bij exchanges
  3. Lucky Block (LBLOCK) – NFT Competitie platform met grote prijzen
  4. EstateX (ESX) – Beste Crypto Presale van nieuwe vastgoed-token
  5. WeSendit (WSI) – Crypto Presale van bestaand WeTransfer-alternatief 

>>> Nu de Beste Crypto Presale Kopen <<< 

Top 5 beste presale crypto tokens – Nader belicht

Aan alleen de namen van cryptocurrency kun je natuurlijk nog niet bepalen of je wilt investeren in de munt en zeker niet bij presale crypto. Daarom hebben we hieronder de munten uit de top 5 beste presale crypto tokens nader belicht uit onze presale crypto lijst.

1. Tamadoge (TAMA) – Beste Crypto Presale 2022 

De nieuwe cryptomunt Tamadoge is nog heel even verkrijgbaar via een crypto presale. Deze presale heeft namelijk al meer dan 15 miljoen dollar opgeleverd en gaat momenteel de laatste fase van de presale in.

Dit is dan ook je laatste kans om te profiteren van deze crypto presale voordat de munt beschikbaar wordt bij exchanges. Deze listings zijn ook al aangekondigd, zo kun je er zeker van zijn dat de munt te koop zal zijn bij Uniswap en LBank. 

Het platform van Tamadoge gaat bestaan uit een metaverse, meerdere Play-to-Earn games en de Tamadoge Pet Store. In die winkel kun je voedsel en items kopen voor je eigen Tamadoge Pet, een digitaal huisdier die je als NFT kunt minten of kopen.

Met je Tamadoge Pet kun je later ook strijden tegen andere gebruikers van Tamadoge en punten verdienen. Deze punten heten Dogepoints en bepalen op welke plek jij komt te staan op de maandelijkse ranglijst. 

Op basis van die ranglijst worden uiteindelijk beloningen in TAMA tokens uitgedeeld. Je kunt die tokens vervolgens natuurlijk verkopen en je winst pakken, maar TAMA is ook te gebruiken in de Tamadoge Pet Store.

De munt is ook nog eens deflatoir, wat inhoudt dat er steeds minder tokens van Tamadoge beschikbaar zullen zijn. Dit doet Tamadoge door 5% van de tokens die gebruikt worden bij aankopen in de Pet Store te burnen.

Meer weten over Tamadoge? Ga dan naar de Presale Crypto Telegram van de munt en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

>>> Nu Tamadoge Kopen <<< 

2. Battle Infinity (IBAT) – Presale crypto inmiddels verkrijgbaar bij exchanges

De Battle Infinity presale crypto is afgelopen, maar was één van de meest succesvolle presales van 2022 en daarom hebben we de munt toch meegenomen in dit overzicht van de top 5 beste crypto presales. 

Tijdens de presale werd er in slechts 25 dagen 16.500 BNB opgehaald, terwijl het team daar 90 dagen voor gepland had. Daarna is de munt beschikbaar gekomen op de decentrale exchange PancakeSwap. Met de huidige prijs is 16.500 BNB iets meer dan 4,5 miljoen dollar waard. 

Een paar uur later was de munt al honderden procenten gestegen, wat iedereen die de munt in de crypto presale gekocht had, de mogelijkheid bood om deze meteen met flinke winst te verkopen. 

Het platform van Battle Infinity gaat uit zes verschillende applicaties bestaan. Een aantal van deze applicaties zijn DeFi-producten als een staking platform en een eigen exchange, zodat je munten kan wisselen en kan verdienen aan staking zonder hiervoor je munten te hoeven versturen. 

Verder zijn er applicaties als de Battle Market; een winkel waar je NFT’s en in-game items kan verhandelen. In Battle Games en Battle Arena kun je een eigen avatar aan gaan maken en bepaalde Play-to-Earn game te spelen. 

De belangrijkste applicatie wordt echter de IBAT Premier League, een eigen fantasy sports game ontwikkeld op blockchain-technologie. In deze game worden ook NFT’s gebruikt om je een bepaalde speler te laten kopen en verkopen. 

In eerste instantie wordt de IBAT Premier League ontwikkeld voor de markt in India en zal de eerste sport ook cricket worden. Later zullen er meer andere sporten toegevoegd worden en kun je ook de populairste sporten in Nederland gaan spelen.

>>> Nu naar Battle Infinity <<< 

3. Lucky Block (LBLOCK) – NFT competitie platform met grote prijzen

De Lucky Block crypto presale is al weer een tijdje geleden, in januari 2022 begon het project namelijk met de verkoop van tokens in deze voorverkoop. De munt werd verkocht voor €0,00015 en werd na de presale op PancakeSwap voor €0,00020 verhandeld. 

Het project heeft inmiddels een nieuw platform gelanceerd met verschillende competities waar je grote prijzen kan winnen. Dit zijn prijzen als €1 miljoen in Bitcoin, een Lamborghini of een 5-sterren vakantie.

Om kans te maken op deze prijzen moet je meedoen met één van de competities. Dit doe je door een NFT uit die collectie te kopen. Zodra alle NFT’s uit een collectie verkocht zijn, vindt de prijstrekking plaats en krijgt één van de eigenaren van de NFT de prijs. 

Zolang je de NFT in bezit hebt, ontvang je ook nog eens een beloning in LBLOCK tokens. Dat komt door de kosten die gerekend worden bij elke transactie de gedaan wordt met de tokens, hier wordt in principe elke keer 12% op ingehouden voor deze prijzenpools en beloningen. 

Dit geldt alleen voor de LBLOCK V1 token. Bij het ontwikkelen van de tweede versie van de token is besloten de kosten achterwege te laten zodat de munt beschikbaar werd voor centrale exchanges. 

Hierdoor is de munt beter te verhandelen op deze exchanges en hebben meer investeerders nu de kans om in Lucky Block te investeren. Dit komt weer ten goede van de vraag naar Lucky Block en meer mensen leren het platform kennen. 

>>> Nu naar Lucky Block <<< 

4. EstateX (ESX) – Beste crypto presale van nieuwe vastgoed-token

Het zit in Nederland vol met pandjesbazen die vele panden in de binnensteden van Amsterdam en andere grote steden bezitten. Vooral de grote spelers kunnen steeds meer woningen kopen en maken het voor particulieren lastig om te investeren in vastgoed of om überhaupt aan vastgoed te kunnen komen. 

Het nieuwe crypto project EstateX heeft daar een oplossing voor gevonden. Door middel van de ESX token wordt het makkelijker om kleine investeringen te doen in vastgoed. 

Zo moet het mogelijk worden om al vanaf €100,- te investeren in vastgoedprojecten. Je hoeft hiervoor geen ingrijpende kredietchecks te doorlopen en je hoeft bijvoorbeeld ook niet meteen grote bedragen te storten of andere grote risico’s te nemen. 

Vanwege de blockchain-toepassing heb jij altijd zelf de regie over je portfolio aan investeringen. Uiteindelijk kun je een passief inkomen opbouwen met de investeringen via EstateX. 

In totaal zijn er 12,6 miljard tokens van EstateX waarvan er in 6 verschillende crypto presale rondes 2,3 miljard van beschikbaar komen. In de laatste fase van deze presale kost de munt €0,00295 per token. 

In totaal komt dat neer op een fully diluted marktwaarde van zo’n €37 miljoen. In de presale wordt er ongeveer 6 miljoen euro opgehaald als alle tokens in de verschillende fases verkocht worden. 

Het is een Nederlands project dat zich bevindt in Amsterdam en zich zoveel mogelijk aan weten en regels die in Nederland gelden lijken te willen houden. 

5. WeSendit (WSI) – Crypto presale van bestaand WeTransfer-alternatief 

WeSendit bestaat al jaren en is een Zwitsers bedrijf dat, net als het bekende WeTransfer, de mogelijkheid biedt om bestanden te versturen naar anderen. Het bedrijf heeft besloten om een cryptomunt te lanceren waarmee je gebruik kan maken van het platform.

Daarnaast moet blockchain technologie WeSendit gaan helpen met het verbeteren van de privacy van klanten. Ook maakt het gebruik van cryptomunten de service beter geschikt voor Web 3.0. 

Met de token kun je betalen om grotere bestanden te versturen, maar natuurlijk kun je het ook als investering zien. De token is nu verkrijgbaar in een ‘privay community sale’ waar de munten voor €0,017 te koop zijn.

Je kunt de token kopen via de website van WeSendit zelf door daar een wallet te verbinden en Binance Coin in te leggen tegen de nieuwe WSI tokens. In totaal zijn er in de presale, die tot 31 oktober duurt, 120 miljoen tokens beschikbaar. 

In totaal zal het netwerk 1,5 miljard tokens hebben. Met de prijs van €0,017 zal de fully diluted marktwaarde daarmee uitkomen op €25 miljoen. 

Waarom investeren in een crypto presale – Presale vs. ICO

Een crypto presale is de allereerste keer dat een cryptomunt te koop is. De ICO, Initial Coin Offering, is tegenwoordig de eerste keer dat de munt beschikbaar wordt bij een exchange. 

Doordat er steeds meer nieuwe ontwikkelingen in de cryptowereld zijn, zoals bijvoorbeeld het ontstaan van allerlei nieuwe decentrale exchanges, is ook de manier waarop cryptomunten voor het eerst aangeboden worden veranderd. 

Een crypto presale is tegenwoordig een zeer gebruikelijke manier om de munt voor het eerst aan te bieden en tegelijkertijd geld binnen te halen waarmee het project verder ontwikkeld kan worden.

Presale vs, Crypto ICO – Wat zijn de voordelen?

Een groot voordeel van investeren in crypto presales is dat je de eerste listings van een munt bij een exchange voor bent. De eerste listing van een cryptomunt zorgt vaak voor een flinke prijsstijging omdat er dan opeens veel potentiële investeerders kennis maken met de munt. 

Daarnaast bestaat de presale crypto soms uit verschillende fases waarbij je in de eerste fase voor een lager bedrag kan investeren. Zo ben je ook de eerste kunstmatige verhoging van de prijs van de token voor en profiteer je vrijwel direct. 

Presale vs. ICO Presale Lijst  – Wat zijn de nadelen?

Het klinkt allemaal prachtig zo’n crypto presale, maar natuurlijk zitten er ook nadelen aan het kopen van crypto op deze manier. Je kunt namelijk alleen terecht bij de website van de cryptomunt zelf en moet vertrouwen dat het daar allemaal veilig verloopt. 

Verder weet je bij een ICO al zeker dat de munt het gelukt is om op een exchange terecht te komen. Zeker bij centrale exchanges worden de projecten natuurlijk ook onderzocht door de exchange die bepaald of ze de munt aan willen bieden of niet. 

Dit geeft je meer zekerheid en zegt je wat over de legitimiteit van het project, iets wat je in een crypto presale helemaal zelf uit moet zoeken. 

Hoe kun je investeren in een crypto presale? – ICO Crypto Kopen

Investeren in een crypto presale kan vaak alleen via de website van een nieuwe cryptomunt. In onderstaand voorbeeld pakken we als voorbeeld de cryptomunt Tamadoge, die inderdaad alleen via de Tamadoge website te koop is. 

Stap 1: Installeer een geschikte wallet voor ICO Presale Crypto

Omdat je bij de website van een cryptomunt aan de slag moet, kun je niet zomaar even geld storten en dat omruilen voor de nieuwe cryptomunt. Je zult een wallet moeten installeren die je later kan verbinden met de website van de crypto presale. 

De MetaMask wallet is in veel gevallen de meest handige wallet om te gebruiken. Deze staat standaard ingeteld op de Ethereum blockchain en dus hoef je voor Tamadoge niets te veranderen aan de instellingen. 

Stap 2: Stort Ethereum of USDT op je wallet – ICO presale lijst

Je moet natuurlijk wel crypto in de wallet plaatsen zodat je die later om kan wisselen voor TAMA tokens. Bij Tamadoge kan dit met Ethereum of USDT, verstuur één van deze munten naar de wallet of koop ze direct op de site van Tamadoge. 

Stap 3: Verbind je wallet met de Tamadoge presale

Op de presale website van Tamadoge zie je een grote knop met ‘Connect Wallet’. Klik op deze knop en kies de wallet de je net geïnstalleerd en gevuld hebt. 

Stap 4: Koop je eerste Tamadoge in de crypto presale

Nu alles verbonden is, kun je kiezen hoeveel TAMA tokens je graag wilt ontvangen. Om de transactie te voltooien moet je deze ook nog verifiëren via een pop-up in je wallet. De website kan nooit zonder deze verificatie crypto uit je wallet halen. 

Conclusie – Beste crypto presale 2022

Bijna elke dag is er wel een nieuwe cryptomunt die het leven ziet terwijl er maar enkele munten per jaar nog echt doorbreken. De nieuwste cryptomunten kun je kopen in een crypto presale, de eerste manier voor projecten om hun munten aan te bieden aan het publiek. 

Op dit moment kun je nog net investeren voordat de munt beschikbaar wordt bij exchanges als Uniswap en LBank. Als de prijs na de listing stijgt, kun jij al meteen profiteren van een mooie winst. 

>>> Nu Tamadoge Kopen <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN