CB thumbnail site (3)

Lange termijn verwachting Bitcoin 2023! Waar ligt de macrobodem?

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt! Het is half september en voorzichtig kruipen we dus weer richting het einde van het jaar. Een goed moment om vast vooruit te kijken naar het jaar 2023. Wat verwachten wij qua prijsactie en denken wij dat we de bodem al hebben gezien? Verder leg ik accumulatie, re-accumulatie, distributie en re-distributie uit en kijken we naar waar we momenteel in de cyclus staan! Dat en meer bespreek ik in de video van vandaag! Bekijk de video nu en vergeet zeker niet eventjes op die blauwe duim te drukken!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Wil jij gratis onze Educatiegroep bekijken? Geheel vrijblijvend kun je bij ons 7 dagen lang de free trial uitproberen. Bekijk de content en de begeleiding die we bieden en ontdek de bak aan informatie in onze eigen CryptoCoinTalk University! Via deze link: https://cryptocointalk.nl/product/educatiegroep-free-trial/

Heb je interesse om te investeren in cryptocurrencies, maar weet je niet goed welk platform je het beste kan gebruiken? Meld je dan nu aan op Coinmerce en geniet van een betrouwbaar platform met lage kosten! Klik hier om je aan te melden!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten! Meld je nu meteen aan!​​

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN