XRP koers

Ripple verkocht 50% meer XRP in het tweede kwartaal

Het blockchain-bedrijf – Ripple – kondigde aan dat het een succesvol tweede kwartaal van 2022 gehad heeft, aangezien het een tal van strategische partnerschappen aangegaan is en het gebruik van zijn On-Demand Liquidity (ODL) uitbreidde. Bovendien verkocht het bedrijf voor $408,9 miljoen aan XRP, vergeleken met $273,27 miljoen in het eerste kwartaal.

Het driemaandelijkse XRP Markets Report van het bedrijf schetste tevens de aanhoudende problemen op de cryptocurrency-markt. In de afgelopen maanden zijn meerdere projecten zoals Terra, Three Arrows Capital, Celsius en BlockFi ingestort, wat onzekerheid en uitstroom van investeerders veroorzaakte. Als gevolg hiervan hebben beurzen zoals Gemini, CryptoCom, Coinbase, Bybit en anderen een deel van hun personeel ontslagen.

Ondanks de nadelige gebeurtenissen waren de prestaties van Ripple in het tweede kwartaal behoorlijk succesvol, aldus het rapport. In mei schudde de organisatie de Litouwse FINCI de hand om via haar On-Demand Liquidity (ODL) retailovermakingen en business-to-business (B2B) afwikkelingen aan te bieden.

Een paar dagen geleden tekende het blockchain-bedrijf nog een samenwerking – dit keer met het Singaporese fintech-bedrijf FOMO Pay. Volgens de overeenkomst zal de laatstgenoemde de ODL-technologie van Ripple gebruiken om goedkope en snelle grensoverschrijdende betalingen te realiseren in twee van de toonaangevende fiat-valuta’s: de Amerikaanse dollar (USD) en de euro (EUR).

Het is ook de moeite waard om te zien hoe de entiteit haar eigen tokenbezit in het tweede kwartaal van het jaar beheerde. Volgens het rapport verkocht het bedrijf meer dan $408,9 miljoen aan XRP, aanzienlijk meer dan de $273,27 miljoen die in het eerste kwartaal werd verkocht.

Bovendien bleef Ripple een groene toekomst voor het milieu ondersteunen door $100 miljoen toe te zeggen om de vermindering van koolstof te versnellen. De financiering ondersteunt ontwikkelaarstools die koolstofkrediet-tokenisatie mogelijk maken, zoals non-fungible tokens (NFT’s) op de XRP Ledger.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN