Hoe koop je simpel je eerste crypto met iDEAL? Crypto kopen met iDEAL! (uitleg 2022)

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Er zijn talloze mogelijkheden om in deze markt je crypto te kopen. Maar één van de beste, simpelste en meest veilige manieren om dat te doen is via het Bitvavo platform. Op Bitvavo kun je heel eenvoudig storten met iDEAL en daar met gemak je eerste cryptocurrencies aankopen. In deze video laat ik je zien hoe dit werkt. Deel deze video gerust met vrienden, familie en kennissen. Veel kijkplezier!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


Heb je overigens nog geen account op Bitvavo? Klik dan hier om je aan te melden bij de beste crypto broker van Nederland!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!