KuCoin Exchange overschrijdt 20 miljoen gebruikers en gaat dit vieren!

Volgens een recent persbericht heeft de wereldwijde cryptocurrency-exchange KuCoin wereldwijd meer dan 20 miljoen gebruikers aangetrokken. De beurs is van plan om de gelegenheid te eren door een wedstrijd onder gebruikers te lanceren met prijzen en bonussen.

Recente statistieken die door de KuCoin zijn onthuld, laten zien dat het alleen al in de eerste helft van 2022 meer dan 9,75 miljoen nieuwe geregistreerde gebruikers heeft aangetrokken. Het Kucoin H1 2022-rapport gaat dieper in op de uitsplitsing van het aantal en geeft aan dat de afgelopen 7 maanden een verdubbeling van het aantal nieuwe gebruikersregistraties is opgetreden. Tevens gaf de CEO van de beurs, Johnny Lyu, het volgende aan:

“Terwijl het 5-jarig jubileum van KuCoin nadert, heeft het aantal geregistreerde gebruikers de 20 miljoen overschreden, wat een nieuwe mijlpaal voor ons is. KuCoin groeit met hoge snelheid met de steun en het vertrouwen van elke gebruiker, ongeacht de marktomstandigheden. Om onze dank aan gebruikers uit te drukken, zullen we meer innovatieve producten en diensten aanbieden rond NFT, GameFi en Web 3.0 om gebruikers te helpen gemakkelijker toegang te krijgen tot de cryptowereld.”

De stijging van het aantal gebruikers met 219% sinds eind 2021 wordt grotendeels toegeschreven aan Azië, dat met 659% jaar-op-jaar leidt in termen van nieuwe gebruikersinvloeden, of 5,6 van de 9,75 miljoen nieuwe gebruikers. Latijns-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten en Europa hebben ook hun aandelen toegevoegd met respectievelijk 216%, 152% en 142% op jaarbasis.

Het KuCoin-team heeft bij de publicatie van de cijfers aangegeven dat de toevoeging van nieuwe handelsparen, zoals BRL en EUR, heeft bijgedragen aan het aantrekken van nieuwe gebruikers. De lancering van nieuwe producten op basis van de algemene wereldwijde expansiestrategie van de beurs is ook een bijdragende factor die Kucoin heeft geholpen het goed te doen ondanks de algemene neergang van de markt.

KuCoin zal de nieuwe mijlpaal vieren door eind juli de KuCoin Futures Global Team Battle te lanceren. Met een totaal prijzengeld van meer dan $1 miljoen, geeft de wedstrijd gebruikers de kans om maar liefst $20.000 te winnen door zich aan te melden voor het evenement. Leidersbonussen, airdrops voor nieuwelingen en tal van andere beloningen worden ook als onderdeel van de wedstrijd uitgedeeld.

KuCoin gaf tevens aan dat het zich nog steeds richt zich op haar globaliseringsstrategie om toegang te blijven krijgen tot belangrijke markten, zoals Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Azië, Afrika, Latijns-Amerika en andere. De beurs zal zich ook inspannen om gebruikers gelokaliseerde producten te bieden en tegelijkertijd de relaties met lokale influencers, mediakanalen en andere vertegenwoordigers van de industrie te versterken om crypto-educatie en de popularisering van het gebruik van digitale assets te promoten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!