Hoe gebruik je de Bitvavo exchange? (2022 uitleg)

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. We hebben een nieuwe rondleiding video gepost over de Bitvavo exchange waarin we de nieuwste features en toevoegingen bespreken, zoals 100.000 euro accountgarantie en veiligheidsprotocollen, maar ook laten zien hoe je crypto en euro’s stort én opneemt op het platform en hoe je crypto kan kopen en verkopen, zowel met het basisplatform als het geavanceerde gedeelte. Bekijk de video nu en vergeet zeker niet eventjes een duimpje achter te laten!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


Heb je overigens nog geen account op Bitvavo? Klik dan hier om je aan te melden bij de beste crypto broker van Nederland!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!