XRP koers

CrossTower gaat NFT-marktplaats lanceren op XRP Ledger

Het in San Francisco gevestigde betalingsbedrijf Ripple Labs heeft zojuist een nieuwe samenwerking met de wereldwijde cryptocurrency-beurs CrossTower ondertekend, met als doel om een NFT-marktplaats te lanceren op de XRP Ledger. Het gaf het volgende aan in de aankondiging:

“CrossTower zal het minten en verhandelen van NFT’s vergemakkelijken met Ripple als blockchain-partner die technische ondersteuning biedt op de XRP Ledger (XRPL).

De marktplaats van CrossTower maakt het gemakkelijk voor ontwikkelaars en makers om hun projecten te onboarden, waardoor de time-to-market wordt versneld.”

Het ging verder met stellen dat de marktplaats een “boeiende gebruikerservaring” zal bieden, “waardoor ze in contact komen met makers en merken”. Tevens zullen fans profiteren van een “geoptimaliseerde digitale aankoopervaring met de mogelijkheid om NFT’s via creditcard af te handelen en de activa te ontvangen via geïntegreerde portefeuilles op de XRP Ledger”. De CEO van CrossTower, Kapil Rathi, vervolgde met:

“We zijn verheugd om samen te werken met Ripple en ons Web3.0-platform op de XRPL te bouwen. Ripple’s inzet voor het bouwen van een ontwikkelaarsnetwerk in India is bijzonder opwindend voor CrossTower, omdat we ons inzetten voor het ontwikkelen van India’s blockchain-talent. We kijken uit naar de groei van ons wereldwijde NFT-platform.”

Deze nieuwe samenwerking toont nogmaals aan dat Ripple Labs blijft doorontwikkelen, ondanks de lopende rechtszaak met de Amerikaanse SEC. Het bedrijf kondigde vorige maand ook al aan dat Colombia de blockchain-technologie van het bedrijf gaat inzetten voor landregistratie, waarbij alles op de XRP Ledger zal worden geregistreerd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN