Bitcoin BEARMARKT RALLY op komst?! $28.000 haalbaar? Ethereum naar $1700? Analyse BTC/ETH


CryptoCoinTalk
 houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Bitcoin toont sterkte, maar loopt nu in een belangrijk weerstandsgebied. Wat kunnen we verwachten, welke shortkansen liggen er, hoe realistisch is een bearmarkt rally en wat is daar voor nodig? Dat en meer bespreek ik in de video van vandaag! Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!