“Bearmarkt zal binnenkort eindigen”, aldus JPMorgan Chase

De cryptomarkt lijkt op zijn laagst te zijn voor 2022 en de bearmarkt lijkt nooit te eindigen. Nikolaos Panigirtzoglou van JPMorgan beweerde echter dat er binnenkort een einde zou kunnen komen aan de recente liquiditeitscrisis op de cryptocurrency-markt.

“Bearmarkt zal niet lang duren”

Verschillende financiële strategen van JPMorgan zijn van mening dat de huidige bearmarkt een vergevorderd stadium heeft bereikt en binnenkort zal eindigen. Bloomberg citeerde een notitie van JPMorgan-strategen, waaronder Nikolaos Panigirtzoglou. Het verklaarde dat de recente neergang in de cryptocurrency-markt een manifestatie is van het deleveraging-proces.

Het goede nieuws is dat de huidige crypto-deleveraging-cyclus niet lang zal duren. “De huidige cyclus is niet langer houdbaar, aangezien crypto-entiteiten met sterkere balansen nu hun intrede doen.”

Volgens strategen van JPMorgan bleef de durfkapitaalfinanciering tussen mei en juni sterk. FTX heeft bijvoorbeeld krediet verleend aan cryptocurrency-bedrijven. De beurs is ook bezig met het verwerven van een aantal bedrijven.

Hoe lang duurt het voordat de BTC-prijs zich herstelt tot $28K?

Analisten bij JPMorgan zijn optimistisch over de markt voor cryptocurrency. Ondertussen zijn de analisten van Deutsche Bank rationeler. Ze voorspellen dat de Bitcoin-prijs in december 2022 zal herstellen tot $28.000.

In een rapport probeerden analisten van Deutsche Bank de toekomst van Bitcoin te voorspellen. Ze beweren dat de cryptomarkt de Nasdaq en de S&P 500 sinds eind 2021 volgt. En aangezien de S&P 500 naar verwachting zal herstellen tot het niveau van januari, zal de Bitcoin-prijs zich ook beginnen te herstellen. Volgens de analisten van Deutsche Bank is een prijsstijging van ongeveer 30% tot $28.000 waarschijnlijk.

Hoe de winst op de BTC-markt te maximaliseren?

De toekomst lijkt heel aantrekkelijk voor BTC-hodlers, maar wanneer het zal gebeuren, is nog steeds onvoorspelbaar. Dus, hoe kunnen we meer BTC verdienen voordat de bullmarkt echt komt?

Bexplus, een populaire cryptocurrency-futures-beurs, heeft een rentedragend portemonnee-programma gelanceerd, waarmee gebruikers passief inkomen kunnen verdienen door Bitcoin te houden. Ongeacht of de prijs van BTC stijgt of daalt, u kunt genieten van tot 21% rente op jaarbasis. Dit is een goede optie voor handelaren die de voorkeur geven aan risicovrije investeringen.

Voor handelaren die meer willen profiteren van de handel wanneer de bullmarkt aanbreekt, biedt Bexplus’ copy trading waarmee u kunt profiteren van het kopiëren van de trades van andere uitstekende handelaren. In Bexplus synchroniseert u automatisch de openings-/sluitingsacties van de handelaren die u volgt nadat u ervoor heeft gekozen om een ​​trade te volgen. In plaats van de markt nauwgezet te observeren en te onderzoeken, kunt u gewoon de uitstekende strategen in de branche volgen en vervolgens gemakkelijk hoge rendementen behalen.

Meer weten over Bexplus

Bexplus is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x hefboomwerking in futures aanbiedt op verschillende handelsparen: BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP, enz. Bexplus is populair bij meer dan twee miljoen handelaren uit meer dan 200 landen/regio’s. Bovendien is het veilig om te worden geaccrediteerd door de VS. FinCEN MSB (Money Services Business). Verder beschikt het ook over de volgende kenmerken:

  • 100% bonus voor elke storting.
  • Geen KYC-vereiste, registratie met e-mailverificatie binnen enkele minuten.
  • Demo-account met 10 BTC voor handelaren om vertrouwd te raken met hefboomhandel.
  • Intuïtieve en complete app in de Apple App Store en Google Play.
  • 7/24 uur een-op-een service om uw problemen op elk moment op te lossen.
  • Snelle opname zonder enige tijdslimiet en zonder aanbetaling.
  • Beveiliging op hoog niveau met bescherming tegen DDoS-aanvallen en versleuteld met SSL, multi-signature-technologie, 2FA om de accounts en activa van gebruikers te beveiligen.

Bexplus stelt beleggers in staat om winst te maken op zowel bullish als bearish markten met zijn renteportemonnee en copy trading. Grijp nu de markttendens en winstkansen! Klik hier om een ​​account bij Bexplus te registreren en direct een 100% stortingsbonus te verdienen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!