Binance opnamelimiet

Binance bekijkt momenteel 50-100 deals in de cryptomarkt, aldus CEO

In een recent interview met Yahoo! Finance gaf de CEO van Binance, bekend als Changpeng Zhao of CZ, aan dat de grootste cryptocurrency-beurs op basis van volume momenteel op zoek is naar deals in de cryptomarkt.

Zhao vertelde het nieuwsplatform dat Binance momenteel 50-100 crypto-deals bekijkt, en er zullen binnenkort meer worden aangekondigd. Hij gaf het volgende aan:

“We zien eigenlijk veel kansen in de markt. Dus we verhogen onze aanwerving, verhogen onze [fusie- en overname]-activiteiten, we kijken naar het verlagen van de vergoedingen op onze platforms, zodat we het onze gebruikers in deze periode gemakkelijker maken.”

De CEO gaf aan dat sommige deals al rond zouden zijn, zonder dat ze zijn gepubliceerd:

“We hebben er al heel wat gedaan. De kleinere maken we meestal niet bekend. We respecteren de privacyaspecten ervan. De grotere die we wel aankondigen… Alleen omdat iemand geen nieuws maakt, wil nog niet zeggen dat er geen deals gaande zijn.”

Zhao zei dat ze niet altijd graag reclame maken voor hun betrokkenheid bij een project als het op eigen kracht kan worden terugverdiend met een lening of een minderheidsinvestering.

De CEO zei ook dat hij denkt dat er duidelijke wettelijke richtlijnen moeten zijn voor kasreserves voor verschillende soorten bedrijven in de crypto-ruimte. Hij vindt ook dat er eisen moeten komen aan “transparantie en openbaarmaking”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN