Bitcoin EXTREME VOLITILITEIT OP KOMST! Solana maakt zich klaar voor STIJGING!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Bitcoin voert de druk op in de huidige consolidatiefase en dat gaat straks resulteren in een heftige prijsuitbraak. “Hoe langer de consolidatie, des te heftiger de uitbraak” luidt het gezegde. Wat zijn de verschillende scenario’s voor Bitcoin en hoe staat Solana ervoor? Verder bespreken we twee actualiteiten over Solana én de aanstaande reguleringen in de Verenigde Staten omtrent crypto. Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!