Anycoin Direct

Wat is Anycoin Direct?

Anycoin direct is een Nederlandse cryptocurrency broker waar je gemakkelijk en veilig, diverse cryptomunten kunt kopen en verkopen. Het bedrijf bestaat al sinds 2013 en richt zich op de Europese markt. Het bedrijf is sinds eind 2020 opgenomen in het register van De Nederlandsche Bank. Dit betekend dat De Nederlandsche Bank toezicht houdt, en het dus een veilige plaats is om je digitale munten te verhandelen.

Hoe is Anycoin Direct ontstaan?

Anycoin Direct

Anycoin Direct is opgericht door drie vrienden. Lennert, Bram en Julian fungeren als oprichters van het bedrijf. Het idee is ontstaan toen de zus van Lennert graag een Bitcoin wilde kopen. Lennert heeft haar geholpen met dit proces en toen kwam hij er achter dat dit veel makkelijker kon. Vervolgens is het idee samen met Bram en Julian uitgewerkt. Binnen enkele weken hadden de oprichters een werkend platform gecreëerd.

Aanbod

Anycoin Direct

Momenteel is het mogelijk om 21 verschillende cryptomunten te kopen of te verkopen via dit platform, coin-to-coin trading is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het omzetten van Bitcoin naar Ethereum, zonder een extra tussenstap. Indien jij je cryptomunten wilt verkopen en laten omzetten naar Euro’s, dan kan dit ook via je persoonlijke account.

Focus op service

Anycoin Direct

De focus van Anycoin Direct ligt op het leveren van een goede service en snelle afhandeling van je bestelling. Anycoin Direct heeft een vriendelijk en behulpzaam customer support team dat 7 dagen per week voor je klaar staat. Ook beschikt Anycoin Direct over een grote bron aan informatie over de crypto-wereld, het is erg makkelijk om informatie over de gekochte of verkochte munten te vinden.

Anycoin Direct biedt een groot scala aan informatie aan over elke coin die je op het platform kunt verhandelen. Denk hierbij aan de geschiedenis, de technische specificaties, de koersen en tenslotte hulpbronnen van elke coin. Er staan veel guides op de website die je kunnen assisteren in het kopen en verkopen van munten, zowel als het managen van je persoonlijke account.

Conclusie

Anycoin Direct is een betrouwbare cryptobroker die zich richt op de Europese markt. Het bedrijf legt de focus op het geven van goede service en ondersteuning tijdens het gehele aan of-verkoop proces. Het beheer van de cryptomunten ligt bij de gebruiker zelf. Hierbij blijft Anycoin Direct trouw aan het ‘Be Your Own Bank’ principe.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN