bitcoin koers

Michaël van de Poppe verwacht uitbraak voor de Bitcoin koers

De populaire Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft recentelijk aan zijn ruim 600.000 volgers op Twitter aangegeven dat hij relatief snel een doorbraak verwacht voor de Bitcoin koers. Hij zei dat BTC op de rand van een stijging staat en dat twee factoren voor fundamentele analyse (FA) dit waarschijnlijk zullen veroorzaken. Hij tweette het volgende:

“Breakout komt relatief snel voor Bitcoin en als we dat combineren met FA, dan kunnen we daar duidelijk van uitgaan;

– Werkloosheidsclaims

– PCE [persoonlijke consumptieve bestedingen] inflatie

Zullen de triggers zijn. Als de inflatie vertraagt ​​​​of de werkloosheidsclaims prima zijn, vertraagt ​​​​de FED het beleid mogelijk.”

Van de Poppe legde tevens uit hoe hij de Bitcoin koers de komende maanden ziet bewegen. Hij zei het onderstaande:

“Het plan voor Bitcoin.”

De cryptohandelaar keek vervolgens naar de Ethereum koers, waarvan hij aangaf dat het $1.940 moet doorbreken om omhoog te blijven gaan. Hij tweette het onderstaande:

“Nou, Ethereum kwam in de richting van het lage bereik.

De vraag zal zijn of we vanaf hier kunnen stuiteren en het niveau van $1.940 kunnen doorbreken. Als dat gebeurt, ga ik ervan uit dat we doorgaan met $2.050.

Als dat niet het geval is, kijken de markten waarschijnlijk naar <$1.800.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN