PrimeBit.com lanceert het meest handelsvriendelijke platform tot nu toe met een gestroomlijnde interface en peer-to-peer trading

Na drie jaar geweldige prestaties en hackvrije geschiedenis onthult PrimeBit het nieuwe gezicht van P2P-handel. De kern van dit platform is een eenvoudig maar ongelooflijk aantrekkelijk partnerprogramma dat wordt ondersteund door een gemakkelijk te begrijpen interface, een Lite-versie voor naadloze handel en meerdere activaklassen. De nieuwe versie van PrimeBit.com is hier!

Geef uw vrienden een kans om te verdienen.

En verdien met hen!

Het PrimeBit-partnerprogramma is transparant en gemakkelijk te begrijpen. U haalt een vriend binnen – U krijgt tot 30% van het inkomstenaandeel. Zij halen een vriend binnen – ze krijgen tot 30% van het inkomstenaandeel en u ontvangt 5% van het inkomstenaandeel van handelaren die door uw vrienden zijn uitgenodigd. Ziet u, als u een mensenmens bent en geeft om de mensen om u heen, zullen zij voor u zorgen. U kunt zelfs winst maken zonder een enkele transactie te doen. Bovendien kunt u met Unilink – de PrimeBit-partnertool – in een mum van tijd digitale middelen gebruiken en uw eigen professionele marketingcampagnes maken.

Peer-to-peer handelsplatform uitgelegd.

Haat het spel niet, haat de speler.

PrimeBit faciliteert, in tegenstelling tot forex-makelaars, transacties door kopers en verkopers te associëren. Het belangrijkste verschil tussen P2P-handel en standaard forex-makelaars is dat u weddenschappen plaatst tegen andere handelaren. Daarom is handelen met PrimeBit zo spannend. Overtuig uzelf – stel uw vaardigheden op de proef en begin met handelen tegen andere experts.

Onbeperkte winst, maar beperkt risico.

Handel toegankelijker maken.

  • De nieuwe, verbeterde versie van PrimeBit markeert weer een nieuwe stap in het verbeteren van de handelservaring. PrimeBit biedt naadloze MT5 (MetaTrader 5) integratie, realtime API voor algohandelaren, mobiele app en ‘geen softwarehandel’ dankzij de webtrader.
  • Een nieuwe LITE-versie biedt een nog handelsvriendelijkere interface waarmee u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: winstgevende orders plaatsen.
  • PrimeBit biedt eeuwigdurende contracten op meerdere activaklassen (crypto, aandelen, indices, grondstoffen, FX). Het eeuwigdurende aspect van contracten betekent dat u winst blijft maken als u aan de goede kant van de markt staat, omdat uw contracten niet aflopen. Als de prijzen in uw nadeel zijn, kan uw verlies de aanbetaling niet overschrijden.
  • U kunt ook het risico van uw transacties beheren door de niveaus “Take Profit” en “Stop Loss” in te stellen. Als u geïnteresseerd bent in snel rendement, kunt u uw winst verhogen met tot 200:1 hefboomwerking op alle activa.

Loop niet achter.

PrimeBit in een notendop.

Dankzij meerdere betalingsverwerkers kun je gemakkelijk (en vrijwel direct) storten en opnemen van en naar PrimeBit. Moeiteloos aanmelden met Facebook of Google kan nuttig zijn voor degenen die kiezen om in te loggen via hun socials. Degenen die waarde hechten aan privacy, kunnen een account aanmaken zonder een verificatieproces op basis van documenten. In alle gevallen zijn persoonlijke accounts 2FA beveiligd. Dankzij technologische oplossingen en organisatorische superioriteit kan PrimeBit lagere tarieven bieden dan de meeste beurzen die op de markt actief zijn. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met de live ondersteuning die 24/7 actief is.

Blijf niet achter. Meld u aan bij PrimeBit en vergelijk uzelf met andere handelaren!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.