Bitcoin halving

Bitcoin koers daalt onder $35.000, terwijl Ethereum onder $2.600 zakt

We kunnen wel stellen dat de Bitcoin koers het momenteel erg moeilijk heeft om enig bullish momentum te laten zien. De uitverkoop voor de koningsmunt gaat maar door en het lijkt erop dat we in de nabije toekomst lagere dieptepunten gaan blijven zien. Gisteren wist de munt nog stand te houden op de belangrijke steun op $35.000, echter zagen we ‘s werelds grootste cryptocurrency verder vallen onder dit niveau. Het is dan ook belangrijk om op te merken dat het niet geheel uitgesloten is dat we in de nabije toekomst de $30.000 gaan bezoeken.

De gegevens van CoinMarketCap laten zien dat het handelsvolume van de token de afgelopen 24 uur met 16,45% is gedaald, gevolgd door een daling van 3,90% in de marktkapitalisatie. Bovendien heeft de Volume / Market Cap een waarde van 0,04644, terwijl de marktdominantie is gestegen tot 41,59%.

De dagelijkse candle voor BTC opende met een prijs van $35.472 en bereikte een dagelijkse high van $35.514. Aan de andere kant staat het dagelijkse dieptepunt voor Bitcoin op een prijs van $34.210. De prijs van 1 Bitcoin is op het moment van schrijven $34.546.

Als we kijken naar belangrijke indicatoren dan kunnen we de conclusie trekken dat het er niet goed uit ziet voor de koningsmunt. De MACD-indicator laat zien dat de MACD-lijn onder de signaallijn blijft terwijl de neerwaartse trend voor het prijstraject voortduurt. Tevens laat de RSI-indicator een waarde van onder 34 zien, wat bevestigt dat Bitcoin binnenkort de oversold-regio kan betreden en dat we ook lagere prijzen kunnen verwachten. De prijsactie voor Bitcoin brak uit vanuit de lagere zone van de Bollinger Bands en de uitbraak gaat door.

We kunnen dan ook verwachten dat de bearish trend zich voortzet. Het zal waarschijnlijk niet al te lang duren voordat het niveau van $34.000 ook verloren gaat en we in de richting van $30.000 gaan zakken. Het is dan ook verstandig om rustig te blijven en te bedenken dat deze grote correcties normaal zijn in de cryptomarkt.

Ethereum koers zakt onder $2.600

Wanneer we kijken naar de nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum (ETH), dan is te zien dat de prijs net onder de $2.600 is gedaald. We zijn dan ook getuige geweest van een prijsdaling van meer dan 4,38% in de afgelopen 24 uur. Beleggers kunnen verwachten dat ETH verder zal dalen, aangezien het algehele sentiment bearish is.

De Ethereum koers wist $2.700 niet als ondersteuning vast te houden, waardoor ‘s werelds op één na grootste cryptocurrency ondersteuningsniveaus bleef verliezen en is uiteindelijk gedaald tot de $2500-regio die momenteel als kleine ondersteuning fungeert. Dit niveau moet standhouden wil het een verdere daling voorkomen.

Uit de gegevens van CoinMarketCap blijkt dat het handelsvolume van de munt de afgelopen 24 uur met 16,60% is gedaald, gevolgd door een daling van de marktkapitalisatie met 4,23%. Bovendien heeft de Volume / Market Cap een waarde van 0,05471, terwijl de marktdominantie daalde naar 19,42%.

De dagelijkse candle voor Ethereum opende tegen een prijs van $2.635 en bereikte een dagelijkse high van $2.642. Aan de andere kant staat het dagelijkse dieptepunt voor ETH op een prijs van $2.517. De prijs van 1 ETH op het moment van schrijven is $2.548. Het is echter te verwachten dat dit niet de bodem zal zijn voor Ethereum.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN