Analist verwacht verdere daling van de Bitcoin koers

De welbekende cryptostrateeg Credible Crypto heeft recentelijk zijn ruim 300.000 volgers op Twitter gewaarschuwd voor een verdere daling van de Bitcoin koers. Hij zei dat BTC zich waarschijnlijk opmaakt voor een daling, nadat de bulls er niet in slaagden om een ​​higher-low opstelling tot stand te brengen. Hij tweette het volgende:

“Low op $34.4 bijna bezet, dus kijk nu naar een flush naar $29.000 – $32.000, samen met het invullen van de orders van die Bitfinex-whale. Die kerel mist niet. Niet achter mijn computer dus geen grafieken. Dit bericht is alleen zodat jullie mijn telefoon niet opblazen met de vraag wat nu. Verwacht nog steeds geen dieptepunten van $28.000.”

Credible verwijst in zijn bericht naar een Bitfinex-whale die hij nu al meer dan een maand volgt. Volgens de cryptostrateeg worden de kooporders van de entiteit, die vaak aanzienlijk lager zijn dan de huidige Bitcoin koers, bijna altijd door de markt gevuld. De analist gaf dan ook aan dat de belegger met diepe zakken kooporders onder de $34.000 heeft geplaatst. Hij tweette:

‘Ennnnn, hij wil meer. Nogmaals, dit betekent niet dat we naar deze niveaus MOETEN zakken om aan deze orders te voldoen, maar zoals eerder vermeld, zijn deze orders vaker vervuld dan niet, dus ik denk persoonlijk dat de kans groter is dat we deze niveaus gaan zien dan voorheen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!