Deze altcoins

Deze twee altcoins profiteren van onverwachte vermelding op Binance

Hoewel er momenteel veel rode cijfers in de cryptocurrency-markt te zien zijn, hebben twee kleine altcoins wel flinke stijgingen doorgemaakt vanwege een vermelding op Binance.

In een nieuwe aankondiging gaf de wereldwijde cryptocurrency-beurs aan dat de op privacy gerichte MobileCoin (MOB) op zijn platform verhandeld zal gaan worden. De website van het project beschrijft zichzelf als volgt:

“MobileCoin is een op beveiliging gerichte cryptocurrency die vier fundamentele problemen aanpakt: beveiliging, transactiesnelheid, energieverbruik en optimalisatie voor mobiele apparaten.”

MobileCoin is gespecialiseerd in betalingen via berichten-apps, waarbij alleen de afzender en ontvanger toegang hebben tot de gegevens van elke transactie. Het project omschrijft zichzelf als “een eenvoudige, gecodeerde nutsvaluta, zoals PayPal, maar dan veilig.”

Het nieuws over de Binance-vermelding deed MobileCoin in twee verschillende pieken omhoog schieten, met een stijging van 101% van $3,62 naar een piek van $7,29 voordat het scherp corrigeerde. Op het moment van schrijven is MOB nog steeds met ongeveer 60% gestegen en staat op $5,82.

De tweede altcoin die genoteerd zal worden op de grote cryptocurrency-beurs is Nexo (NEXO), wiens leen- en leenplatform gebruikers in staat stelt tot 17% aan jaarlijkse rente te verdienen.

Volgens de website van het project heeft Nexo meer dan vier miljoen gebruikers in meer dan 200 jurisdicties en heeft het momenteel meer dan $12 miljard aan activa onder beheer (AUM). Binance gaf het volgende aan over het project:

“Nexo is een op blockchain gebaseerd leenprotocol dat bankdiensten biedt voor consumenten [zoals] uitlenen, lenen, verhandelen [en] creditcards. De NEXO-token wordt gebruikt voor governance- en platformvoordelen en voor het ontvangen van rentebetalingen.”

Op het moment van schrijven is Nexo bijna 11% gestegen en wordt verhandeld voor $2,63. De altcoin schoot aanvankelijk 23% omhoog van $2,21 naar $2,72 voordat het iets corrigeerde naar de huidige prijs.

Binance gaf aan dat zowel MOB als NEXO beschikbaar zullen zijn voor verhandeling in de handelsparen Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD) en Tether (USDT).

Heb je interesse om deze twee altcoins te verhandelen, maar heb je nog geen account op Binance? Klik dan hier om jezelf aan te melden en ontvang 10% HANDELSKORTING!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN